VINTER

Nu är vintern påväg. Kollade just vädret på tv4.se. "VARNING! Natten till söndag risk för lokal frost." Frost??
Nej, inte än! Jag har ju för fan inte ens en jacka än! :P Men jag är sugen på denna:

Kanske inte så varm men ja. Varmare än ingenting iaf. Sedan har mamma skickat efter två vinterjackor åt mig också från halens "fyndhörna". Haha. Billigt iaf. Sålänge det är på rea så kan man nog tigga åt sig vad man vill av mamma :P Leta efter den röda prislappen bara :) Aja, tillbaka till vädret.
Det som skulle bli 25 grader i helgen?! Jag vill inte ha vinter riktigt än! Men det är mysigt när det börjar bli mörkt och man kan tända ljus och bara mysa =) Fast helst ska det inte bli mörkt kl tre på dagen.

Ikväll är det ju lyskväll, även pubafton. Synd att Pärans båt är full med hål annars hade det ju varit ganska mysigt att åka båt och kolla på allt ljus =) Om det inte är för sjögit dvs. Men det blir nog pubafton ikväll kan jag tänka mig. Då blir det att klä på sig en hel del då eftersom det ska bli frost. Men men..
Idag ska vi också äta goomat, och väldigt onyttig mat. Lövbiff, chips och dipp ! =) Det låter galet, jag vet. Men det är asgott! Dilldipp och dom där 50% mindre fett chipsen. Eller Pär brukar äta lättsaltade. Men jag tycker dom andra är godare =)

Aja! Nu ska jag gå och äta nånting!

See you !

NYA BLOGGAR

Nu har jag hittat ännu en ny bloggare, en till kusin, nämligen Denise =) Nu började jag tänka på Vänner, när ingen vet om Phoebes vän som hon bor med. "Maybe it's because you don't lissen. I talk about her all the time, DENISE!!" Haha! I love her! Ja, iaf. det är roligt att få en till blogg att läsa :)


Undra vart karln min håller hus då? =)
Idag ska vi äta lövbiff, strips och bea. Mumma. Fast just nu är jag inte så hungrig.. men men!


Tjingeling!


HELG

Nu är det helg, sen börjar skolan "på riktigt". Det ska bli skönt. Jag hatar dom här första dagarna då man inte gör nån nytta.
Igår åkte jag iaf. till Elina, även Karro komma dit. Vi satt och pratade skit om allt och alla, ungefär :P Skoj skoj! Känns inte ens som vi haft nått lov eller har varit ifrån varandra i 2 månader nu när man börjar träffas igen. Allt är som vanligt =)
Elina käka frukost. Jag och Karro hittade Elinas godispåse och tömde den :P Nu börjas det igen. Godissuget blir mycket starkare! haha. Elina, jag tror inte vi kan hålla oss ifrån dom där delikatobollarna länge till! haha. Karro brukar därimot vara duktig och stå emot :) Men jag säger det igen; Ni som röker och snusar som verkligen vill röka/snusa efter maten, det är precis lika med mig. Jag vill ha nått sött efter maten. Det är tragiskt jag vet. haha..
Men iaf. tiden gick fort och vi började lunka iväg till teatern för att se Elvis =) Endel saker var så jävla rolig.
-Har du inga andra kompisar?
-Jo, det är Jocke. Men det är inte mycket att luta sig mot när det blåser. (jocke är en guldfisk)
haha!
När vi sedan kom ut därifrån var det regn och kallt!! och mitt värdelösa paraply från dollar håller inte så bra när det blåser! :D Usch, det värsta vädret är nog regn!




Detta är då den nya idol-juryn. Han till vänster påminner mycket om Peter Swartling. Jag tror dom kommer vara mycket hårdare och elakare än den "gamla" juryn.
-Vi säger bara sanningen. Du kommer aldrig bli en stjärna för du är tondöv!"
Jag vet inte riktigt om det kommer bli lika kul längre när inte dom gamla jurymedlemmarna är med längre.
Vad tror ni?


Även en till sak som jag måste tillägga. Det var nån som la ut en bild på skolmaten på bilddagboken och sa att den var skitäcklig. Visst, den kan vara vidrig då och då. Men det värsta var att det var en bild på korvstroganoff med ris(!!!) Det finns ju ingen godare mat än det på skolan! Det slår tillochmed spagetti och köttfärssåsen, och då är det gott! =)

God Dag !

SPÄNNANDE

Nu är det spännande på Våra bästa år =) Ja, jag vet att jag är en nörd som nöter det. Men nu kan jag ju inte kolla längre eftersom skolan börjat. Det som är så spännande nu. Ojoj !




Men men, nu ska jag göra mig i ordning och sedan åka in till hudik och kolla på Elvis =)

The End!

ÄNNU MER IRRITERAD

Fy fan va alla ska vara så jävla sur! Blir så jävla irriterad!
Ja, ser ni hur lång tid det tog nu då?? en kvart högst!!

 Fy fan!

NEGATIV

Ja, okej. Jag var bra negativ i förra inlägget. Men jag antar att jag är en tråkig människa då, eller?! Nej! :P Haha.
Iaf. så har jag inte lust att åka tillbaka till skolan överhuvudtaget nu! Jävla surkärring!! Jag har alltid tyckt om dig men nu fick du mig att hata dig! Så jävla irriterad, bara för att ni kommer på så jävla tråkiga saker att göra och ni tar för givet att alla vill följa med. Kan du få in i ditt huvve att man kan ha planerat nånting annat ?????
Jag tror Simone vet vem jag menar iaf! haha. Jag har alltid försvarat denna kvinna när Simone är arg på henne, men nu jävlar! hahaha.
-Vilken tid ska ni dit då ?
- klockan fem.
- Ja, men då kan ju han hämta dig innan och sedan skjutsa tillbaka dig efteråt.
Lyssnar inte så mycket på vad hon säger för jag vill inte följa med och jag ska inte följa med.
Sedan kom jag på vad hon sa. VAA? Näe! Det kanske han inte alls kan!!
Fy fan, 2 dagar och redan less. Toppen...

Iaf. så har jag sovit ut idag =) Sköönt ! Ska ladda inför måndan nu. Hoppas vi fått skåp då bara och jag hoppas jag har lika tur som förra året och får överskåp! :P ge underskåpen till dom korta människorna som har kortare väg ner till golvet! haha.
Även att det inte finns nån teaterklass detta år. Då blir det ännu mindre teater att kolla på ju.. Får hoppas på att musikarna har ännu mera konsärer (ja, jag kan inte stava till det) ist.

Är även hungrig som en gnu ! Och det finns nada att äta. =/ Ska handla idag dock, men just nu är det tomt på mat.
Kanske Therese behöver nån hjälp idag också ? :) Igår kännde jag mig bara ivägen när jag var där. Tror det enda jag gjode var att skruva bort ett kontaktuttag som pappa redan halvt hade skruvat bort. Haha.
Men kanske åker dit och ser hur långt dom kommit med tapetseringen annars =)

Nu ska jag leta mat !

Bye !

VÄRST AV ALLT

Jag glömde berätta det värsta av allt med skolan. Det är tydligen en vattenskada i köket där dom diskar så lyssna på det här. Vi kommer få äta på plasttallrikar i nån vecka, plast muggar och plastbestick! Jag hatar plastbestick, dom går ju bara av! Men denna vecka blir det nog ingen lunch för mig iaf. Har lunch 12 idag men då tar jag hellre kvart över tolv bussen hem =)
Sedan på onsdag-torsdag skulle vi åka till stocka och sova över. Ja, ni hörde rätt, Stocka! Fy fan! Vad "synd" att jag har planer för onsdagen så jag kan ju "tyvärr" inte följa med.
Sedan på fredag blir det stockholm på museum och liknande. Fan va tråkigt. Bara för att man går bild så vill man inte gå på museum hela tiden..
Praktik blir det ju även i trean. Hatar det med! haha. Vart fan ska man vara då??

Men men, nu ska jag kolla på vakna med the voice (som har börjat igen, weehoo) sedan lunka till bussen!

Adios!

FIRST DAY BACK

I morse var det bara att kliva upp tidigt och ta 7 bussen in till skolan. När jag kommer dit ser jag att dom flyttat ut våra bildskåp (där vi har allt vi gör på bilden) ut i korridoren :@ Fan, dom kan väl flytta ut ettornas ist! Nu kommer ju folk att vandalisera dom ju.. Men såg att det var lås på, fast utan lås :P haha
Aja, träffade Karro och Elina och stresspratade igenom sommaren sedan lunkade vi till aulan. Lyssna på samma jävla tal igen. Kan dom fatta att ingen vill lyssna på det där och det är säkert ingen som lyssnar med båda öronen heller. Och ny rektor som var hög. hahaha, fy fan va kul!
Sedan samlades vi i 123 som vanligt. Pratade igenom det vi ska göra denna vecka osv. Eva var lika flummig som vanligt. Sen vart det ännu mera stressprata innan jag tog halv elva tåget hem för att hjälpa Therese att måla. Men det vart inte så utan vi for bara och kollade.
Åkte hem en sväng och hälsade på, då skulle dom upp och måla och tapetsera så då åkte vi med. Det vart måla ändå. Men helt fel kläder hade man. Men jag tror det kommer bli kanon fint när det väl är klar där =)

Jaa, imorron har vi lektioner (!) Jävla hårdstart! haha. Svenska och Form. Sedan slutar vi 12. Så då blir det hem med kvart över tolv bussen och antagligen hjälpa till att måla lite mera =)

Men nu ska jag se efter kycklingen. Tror det är många som lagar kyckling idag! haha.

See you later!


TÄVLING


Gå in på EliteFashions sida och välj färg och storlek på ett Luna Nattlinne, samt storlek på ett par Bloom Shorts Hipster. Skriv denna informationen i kommentarfältet, samt blogg eller mailadress. För att få extra poäng när vinnaren ska dras kan du använda bilden och länka i ett inlägg, skriv då detta tillsammans med all den andra informationen.

Tävla kan du göra hos Maria.

MUSIC

Fick nyss tillbaka min mp3 av Therese (hon lånade den när hon drog utomlands). Men jag misstänker att något har hänt med den :P Knappen är lite trög när man ska trycka på. Men iofs. är det en sketen gamal mp3. Alla går ju med sina ipod's nu. Jag vill också ha en. Men ska jag vara ärlig så duger min mp3 finfint =) Den spelar ju samma låtar som om man skulle ha en ipod, plus att den är billigare :P Och man behöver inte 1000 låtar att lyssna på. tycker jag. Hade problem nu att fylla min mp3 med endast 60 låtar. Men men..

Therese berättade även att dom har fått börjat flytta lite nu =) Och jag är såå avundsjuk! Jag vill också tapetsera/inreda precis som man vill ha det! Ska bli kul att se hur slut resultatet blir. Jag har inte ens varit dit och sett hur det ser ut nu..

Men men.. Nu måste man börja ställa klockan igen..

Ciao!

MUSIK

Hittade gamla låtar som man lyssnade på förr i tin :P

Lisa Ekdahl - Vem vet
Den mimade jag alltid till när jag var liten! haha. Amanda och jag uppträdde för Mamma och Anki. Bengt-Olov fick INTE se! haha!



Ace of Base - Lucky Love
Den här kommer jag inte ihåg nått speciellt ifrån, kommer bara ihåg den =)


PLUGG, PLUGG, PLUGG

På måndag börjar ju skolan igen och jag kan ärligt säga att jag längtar. Har hela tiden trott det var söndag idag, men icke. Ska bli kul att träffa alla igen, eller dom flesta, endel kan jag gärna låta bli att träffa. Jag tror vi alla vet vilka jag menar. haha.
Och jag känner mig riktigt peppad för att lektionerna ska börja också =) Det känns som att jag har vilat upp mig så jävla mycket denna sommar så det räcker att bli över så det ska bli kul att få uppgifter! Och jag ska göra varenda en och bli en plugghäst. Jag och Elina har en deal :P Är inte uppgifter inlämnade det datum det ska eller om nån av oss beslutar oss för att skippa nån lektion blir det till att betala den andra :D Bra deal tycker jag.
Men jag vet att efter nån vecka kommer jag vara så less och inte orka nånting och skjuta upp allt. Men jag ska kämpa på.
  Och tro det eller ej, så längtar jag nästan lite till alla jävla idiotiska diskutioner som våran klass alltid lyckas slösa bort en och annan lektion på. Och alla vet vem som startar dom :P haha. Men även det kommer jag bli såååå less på. Dom är så dum och onödig. Plus att endels åsikter är skrattretande! Historian förra året, herregud säger jag bara! Det gick inte ens att få in i "den's" huvve att "den's" tanke kan vara fel! Du har inte alltid rätt och jag hatar dig! haha..
Ojoj, det ska bli spännande :P
Och även,  det allra roligaste, studenten! När mössorna ska beställas och jag ska ha hela paketet. haha.
Planera karnevalen! Jag tycker vi kör på barnprogramstema! Men det är väl nån negativ surhög som absolut inte ska ha det. aja.. Balen är ju också något att se fram emot, bara jag hittar nått mönster till min klänning. Nu när jag har en Sandra att gå med känns det mycket bättre =)



sitter och kollar på Project runway nu. Det är nå maraton :P Jag vill ju se den gången dom gjorde balklänningar ju. Hoppas jag inte missat det. Man kanske får några ideér =)

Tjollahopp!

KRÄFTFISKE

Fredagen började med att jag hade ställt in mig på en hemmakväll med mig själv :P Sedan frågar Therese om jag också ska följa med på kräftfiske, för det skulle hon. Så jag följde med jag också. Vart dock nyktert eftersom jag lovat att vara chafför. Men det var roligt ändå =)
Trodde rutan vi satt på var den värsta av alla, mitt i skogen bland buskar och träd. Men det visade sig vara den bästa =) Det var mysigt att sitta där, som i en liten koja. Lite grunt vatten bara.
Sedan började kräftor komma. Dom 2 första var för små så dom fick vi slänga tillbaka.
Jag hade helt fel kläder eftersom jag trodde jag skulle åka hem ganska snart. Så jag tvingade Therese att följa med mig hem och byta byxor. Köpte även chip =) Sedan när vi kom tillbaka hade nån (som jag trodde) tagit min parkeringsplats :(
Så vi fick ställa oss lite längre upp på vägen, men det gick bra det också =)
Kom tillbaka till rutan och då hade dom fått 5 till kräftor. Satt och kollade och lekte med dom ett tag :P Den klämde sig även fast i Andreas finger och vägrade släppa taget. haha.
Skulle även ha inhandlat ett par gummistövlar eftersom det vart surhål och lera överallt.
Sedan började vi gå hemåt när klockan slog tolv. Stannade och pratade med nått folk och då kommer Jocke och travar rätt ner i ån! hahaha. Inte rammlade ner eller halkade eller nått utan han gick rätt ner! "Fan, det var ju en bro sist jag gick här" haha. Det var rätt kul att se :P Slängde även i våra kräftor igen eftersom vi bara fick 10 st.
Sedan skjutsade vi hem Peter och Micke sedan hem och sussa :)

Fick även ett konstigt telefonsamtal från Simone:
-Hej, det är Simone.
-Hej!
-mummel, mummel, prassel, prassel. aaa, men hej då!
-va? jaha, hej då!
hahaha :D Vad var det ? :P

Allt som allt var det en trevlig kväll =)

Hej!


DRÖM

I natt drömde jag nått hemskt! Jag, simone och moffan(??) skulle tatuera oss :P Och tatueraren var pappa. Dom hade kommit på ett nytt sätt att tatuera på; Med en penna. Som inte skulle göra ont. Jag satt länge och funderade på vad jag skulle tatuera. Och vart vettskrämt efter att ha hört moffan skrika när dom tatuera han.
Men så hittade jag en liten textrad jag ville ha på fotleden. Men jag ville ha i en fin skrivstil. Och jag kunde itne skriva så fint. Då skrev tjejen som hjälpte till och pappa började tatuera. (innan jag ens sett hur det blev) Och när jag kollade ner hade hon skrivit med stora bokstäver och det var skitfult!! Jag fick panik och tänkte att detta måste jag dras med hela livet!! Det var så jävla fult !
Undra vad detta betyder, kanske att jag inte ska tatuera mig?! Ja, jag har faktiskt inga planer på det! Ska jag nånsin göra det ska jag göra en tatuering som betyder nånting viktigt. Inte bara för att göra en..


Over and out!

MAAAT

Har nyss varit och handlat med mami. :) Så nu är kylskåpet och skafferiet påfyllt igen!
Tänk va gott med en macka med smör, eller flingor med fil/mjölk. haha. Men jag tror det blir några riskakor bara. Ska ju snart äta middag. tror jag, det beror på när Päran kommer hem.
Ska plocka ihop disken nu iaf. rensade även ur frysen idag. Jag börjar bli som mamma, spar på allting tills det blir gammalt :P Men man kanske vill äta det igen, eller det kanske kommer gå åt nästa vecka osv osv.
Ska iaf. göra en sallad som mamma tipsade mig om. Med massa saker i; Vitkål(?tror jag?), paprika båder grön och röd, lök, morötter, purjolök. Och den ska hålla iallafall en vecka. Det är ju bra att den inte blir dålig. Men ska jag göra tror jag nog jag skippar löken. Tycker inte så mycket om lök, iaf. inte gullök. Rödlök har jag lärt mig äta och det är gooooooott! =)

Aja, en sak till! Bli bättre på att blogga ni som står där nere på "länkar" :D Jag vill ju ha saker att läsa varje dag flera gånger! Ett inlägg per dag räcker inte! haha. Eller så är det bara jag som inte har nått liv utan sitter bara vid datorn hela dagarna. Suck! Längtar till skolan börjar så man får nått att göra. Längtar ännu mer tills skolan är slut och man kan försöka skaffa sig ett jobb så man tjänar lite pengar.
Jag vill ha ett "riktigt" jobb. Jag vill arbeta. haha. Inte jobba på nån klädaffär eller liknande utan röra på mig och göra saker. Ett "manligt" jobb så att säga! hahaha. Jag vet, alla ni som känner mig, att det låter helt otroligt att jag säger nått sånt. Lat och otränad som jag är. Men det är vad jag vill. =)

Aja, disken kallar!

TRÖTT

Ja, nu har Pär åkt och jobbat (eller för en timme sen). Och jag kan inte somna om =/ Har kollat lite på OS. haha, nu börjar jag. Har inte kollat nått innan. Men nån svensk såg jag iaf =) Aja, tröttnade på det och satte mig här ist. men börjar tröttna på det med.
Har varit vaken sen halv fem. Men nu börjar jag bli lite sömnig igen, så jag ska nog gå och lägga mig igen, snart.

Även att vi inte har nån mat här hemma. Flingor utan mjölk/fil och mackor utan smör. Ja, det har jag ätit i två dagar nu. Det finns inget annat. Jag behöver handla igen...
Är så hungrig nu, men är inte sugen på torrmacka/flingor. Åhh, less!
Får ringa till mamma sen och se om hon har några slantar åt mig! haha.


Aja, funderar på att leta fram en bra film och kolla på. Kanske "När mörkret faller". Har ni inte sett den, se den! Så jävla bra! Typ tre handlingar. Hedersmord, en man som slår sin fru och krogslagsmål(eller det börjar som det iaf).
Hedersmord-delen är så jävla bra. Det är så sorgligt, det kommer en eller två tårar varje gång jag ser på den filmen.
Se den!

Hej då!

TOP MODEL

Nu ska jag kolla på top model. Har ju redan sett så gott som alla säsonger men nu är det repris och idag börjar säsong 3 =) Jag tycker det är kul att kolla på! Vissa retar man sig på så jävla mycket ! Och även fast man vet vem som vinner så hoppas man endå att ens favorit ska vinna, vem vet, det kan ju ha ändrats!? :D haha.




Enjoy!

KLIPP KLIPP

Nu har jag nyss kommit hem från frissan. Och jag blev nöjd. Blev inte sån stor förändring som jag ville men hade det blivit det hade jag säkert blivit missnöjd. Kanske skulle ha klippt sneluggen lite kortare. Sedan hade jag velat haft lite mörkare hår, men det blev bra allt som allt iaf. Lite fläckar här och där men dom försvinner nog snart =)
Och det blev inte så mycket på längden, vilket jag tycker är bra! Vill ha så långt som möjligt men det  slitna försvann iaf.

Före och efter bild =)

Före:


Efter:


Som ni ser, inte sån stor skillnad. Men nu när jag kollar på förebilden så såg färgen ganska bra ut där :P haha. Men i verkligheten var det ju grå/brun. Men men, ska försöka skrubba bort lite färg nu =)

Adios!

HUGALIGEN

Nu har jag suttit rejält länge och försökt få till min bloggdesign. Så vad tycks ?? =)
Är inte helt nöjd. Ska nog göra om headern nångång men den får duga sålänge. Det första man ser är ju mitt fula tryne! haha. Aja.. www.designadinblogg.se har hjälpt mig nått så otroligt. Skitbra sida!



Även att jag fixade mig en baldate idag! :D haha.
Sandra - solstrålen själv var en pärla och ville gå med mig! =) Det tycker jag var skitbra och jag tror det kommer bli jättekul! Thank you! =)


Nu ska jag gå och städa. Men damsugaren får stå kvar i skåpet idag! Det får räcka med det jag damsugade igår. Idag blir det torka golv =)

Adios!

DREAMS

I natt drömde jag något konstigt :P Pär var nere på pubafton i sörfjärn och jag var hemma och försökte få tag på han men jag hörde nästan ingenting i telefon och "svarade" nån så lät det bara konstigt. Sedan ringer Loffe och frågar om jag kan hämta dom kl. 1. Javisst. Ringer till Pär igen ihopp om att han ska svara. Amanda svarar. Jag blir fly förbannad och frågar va fan hon har Pärs telefon för (haha). Då hade han tydligen blivit arg och kastat iväg den. Jaha!?
Så jag ska åka ner och leta efter han. Då har jag plötsligt ett helt gäng i bilen. bla. Amanda(??) Jag sitter i förarsätet men det är Amanda som kör. Som en kråka också och tillslut blir jag så less så jag tar över. Och jag körde som en riktigt rallyförare! haha :D Sedan när vi kommer ner så kommer jag faktiskt inte ihåg vad som hände. Men helt plötsligt var jag och Pär hemma iaf. Jag klär av mig och är påväg till sängen för att sova. Då upptäcker jag att Pär är borta.
Jag tar på mig morronrocken och går ut och letar (igen). Tänkte att han kanske var hon malmberg(?) Sedan ringer jag till han och då var han hos Peter och där var det tydligen fest. JAHA?!
Så jag börjar gå dit. Forfarande har jag bara en morronrock och mina tofflor.
När jag kommer fram så ligger det huggormar överallt. (fast det var stooooooora ormar) Så jag försöker hoppa över dom för att komma förbi. En av ormarna hoppar också och biter mig i foten. Jag fortsätter ändå och nu har jag helt plötsligt en tårta med mig också, för Peters pappa fyller år.
Jag går in och det är ingen där. Dom kanske är i huset då tänkte jag men jag kommer aldrig dit. (irriterande)
Sen ser jag simone och amanda dansa på balkongen till huset. Då kommer Pär och Peter in där jag var.
Jag är arg och skäller och säger att han kunde väl säga till om han skulle nånstans. Jag som hade tårta med mig och allt. (haha) Sedan var det slut.

Jag hatar den där känslan när man ska göra nånting eller ska nånstans med det går inte. Usch!

Aja, nu ska jag åka ner till sörfjärn och hälsa på lite och fixa bilder =)

Och i morron ska jag till frissan och jag vet fortfarande inte hur jag ska göra, HELP ME!

Ciao!

TÄVLING



Jag är med och tävlar om denna tröja hos Anna.

BÄTTRE

Nu har mitt dåliga humör lagt sig :) Kanske för att jag fått lite mat i magen. Har ju inte så mycket att äta här hemma så det enda jag hade ätit denna dag var en liten skål flingor, och endast flingor. Ingen mjölk eller fil. Det behöver handlas igen. Jag tycker jag handlar hela tiden.
Men sedan vart humöret mycket bättre när Pär kom hem och var gosig! =) <3
Iaf. så lagade jag kalops idag och jag älskar den maträtten! Kan äta hur mycket som helst men lyckas alltid göra för lite.
Åt det hos momma och moffan en gång och sen dess har jag älskat det! =) Men det tar ju sån tid att göra så det blir inte att jag gör det så ofta. Fast skulle ha passat på nu när jag är ledig hela dagarna för sedan kommer jag ju inte vara hemma hela tiden. Och det är ju inte så jävla jobbigt heller. Man behöver ju bara röra om då och då sedan sköter det sig själv. Men ack så gott det är!

Nu ska jag springa på ICA och köpa nå gotta. Sedan blir det mys med älsklingen ikväll =)
Nu när det är sånt här väder vill jag faktiskt att hösten och vintern ska komma. När det blir mörkt på kvällarna och man kan tända levande ljus och mysa framför teven. Nu är det ju inte sån stor ide att tända ljus när det lyser in genom fönstren. Sedan vill jag köpa en vinterjacka att mysa i! Nu har jag bestämt att jag ska köpa en stor, mysig och framförallt varm jacka. Jag hatar att frysa och den vinterjackan jag hade förra vintern var inte direkt varm. Men jag har aldrig köpt en sån stor jacka för jag tycker jag ser ut som en boll. Men det tänker jag skita i nu! Jag tror inte det är nån som bryr sig så mycket om det och hur skönt är det inte att ha en stor skön jacka att krypa ihop i när det blir kallt? =)
Men det jag inte ser fram emot är iskalla dagar, mörkt kl.14, snö/blask, snöstorm.
Jag vill även ha ett par nya vinerstövlar. Ett par riktigt fina =) helst svarta, dom jag har nu är ju grå och ser lite ut som ridstövlar. Jag vill faktiskt ha ett par UGG-stövlar! Hur mycket dom är på "utelistan" och hur ful dom än må vara så ser dom så jävla skön och varm ut! =) En ny halsduk ska även inhandlas och vantar =)
Vill shoppa loss nu, nu, nu, nu, nu! =)

See you!

LESS LESS LESS

Aah! Dammsugade nyss och jag hatar damsugaren! Jävla klump! Den kan inte ens rulla på hjulen verkar det som för det går så jävla trögt. Sen ramlar den omkull(??) hela tiden så man får släpa den jävlen fram! Är så less nu! Är verkligen inte på städhumör! Jag som tänkte torka golven och dammtorka också men näe, nu har den jävla dammsugaren förstört mitt humör! Jag hatar den så jävla mycket! Hade jag haft några pengar och inte varit helt jävla pank så hade jag slängt den jäveln åt helvete och köpt mig en ny, en behändigare!

SKOLSTART

Nu är det endast en vecka kvar. Sedan börjar plugget igen..
Jag längtar nästan tills denna vecka är slut. Ska bli så skönt att ha nått att göra om dagarna och inte bara gå runt och slöa hela dagarna. Och ska det vara sånt här väder så kan det gå ännu fortare.
Har kollat på schemat för 3:an nu. Och va fan är "resurs" ?? :P Det stog inte där förut när jag kollade, men nu har det ploppat upp. Sedan går vi från 8-16 på fredagar. Suck.. Det är ju på fredagar man vill komma hem tidigt. Men den sista lektionen är ju iaf. körsång =) Så det är ju något roligt iaf. Men hade jag fått välja om mitt i-val så hade jag valt nått som var på tisdagsförmiddagen ist. Sedan är det massa jädra hål överallt. Men vi måste ju få in tid till vårat projektarbete också. Det kommer bli såå bra! Det måste bli bra. Så ni måste komma på estetafton! :D
  Men jag tror nog att det kommer gå två veckor sedan vill man ha lov igen. Men det är bara ett år kvar sedan är det våran tur att ta studenten! :) Fan va skoj ! Jag vill bara komma tillbaka och träffa Elina och Karro och bolla ideér. Om karnevalen, projektarbetet, studenten, balen! ALLT! :D
Påtal om balen så har jag fortfarande ingen att gå med. Aahh! Det finns ingen jag vill gå med ju! Jag hade tänkt boka bea när vi komtillbaka men nu har jag ju fått reda på att hon inte kommer tillbaka :( Och Elina och Karro har ju sina karlar dom. Jag vill inte gå med nån karl. Kan jag få ta med mig Pär isf? :D haha. Näe, får höra med tjejerna i klassen om alla dom absolut måste gå med killar också som mina kära vänner elinis och karro :P
men men.. I värsta fall får jag väl gå själv då! haha, fy!

Aja, jag och elina har bestämt oss att detta år ska vi sköta oss ordentligt! Inget skolk! Och elina, inga försovningar! Hahaha! Även alla arbeten ska in det datum som är bestämt! Vi ska peppa varandra ordentligt !

Bye Bye!

THE DAYS OF OUR LIFES

Jag vet att jag är en nörd, men jag har fastnat för "Våra bästa år".
Det enda jag tycker är negativt är att dom har bytt ut Belle och att det går så jädrans segt. Fast egentligen är det bra för då gör det inte så mycket om man missar ett avsnitt. Det kommer i vågor. Ibland följde jag det varje dag, ibland avskydde jag det! För många år sedan kollade man på det på sommaren när man inte hade något annat för sig. Sedan när skolan började slutade man kolla. Nästa sommar började man kolla igen och man förstog fortfarande vad som hade hänt om man tänkte efter lite. Så segt går det.
Nu har ju Shawn hamnat på sjukhus och kan såklart inte berätta vad som hänt! Undra hur många veckor och avsnitt han kommer ligga där då.

FUNDERINGAR

Fundering nr 1.
Jag har blivit osäker på vad jag ska göra med mitt hår igen :P vet inte om jag ska färga hela underhåret eller inte. Var ju helt övertygad om att jag skulle göra det förut, men nu är jag osäker. Vart ju bra sist men.. ja.

Fundering nr. 2
Jag hatar när folk som jag ogillar, gillar samma saker som jag :P Läste t.ex. på nåns bdb att den personen tycker om vänner. Och skriver citat ur vänner. Nej! Sluta, du får inte tycka om dom! haha. Det var faktiskt så jag tänkte ! Riktigt dumt jag vet!

Fundering nr. 3
Endast en vecka kvar på lovet nu sedan blir det plugg igen. Det är ju bara ett år kvar, ett år ! ! Vad ska jag göra sen ? Jämt när alla som ska ta studenten säger att dom hellre vill gå kvar i skolan för dom vet inte vad dom ska göra efter skolan, har jag jämt sagt. Men näe, gud va skönt att sluta skolan och skaffa jobb. Ja, det är väl inte bara att skaffa ett jobb heller! Dumstrut! Jag kommer säkert inte ens få nå sommarjobb, jag har ju inte gjort nånting ?! BLÄ!

Fundering nr. 4
Inte så mycket en fundering men. I veckan ska jag piffa upp min blogg ordentligt :D Så gott jag kan iaf. För nu har jag nämligen lärt mig att lägga in mina egna bilder "däruppe" :P Ska bli roligt att experimentera lite med bilder. Men måste ner till sörfjärn och göra det där, där det finns alla möjliga program att göra om bilderna på. Vilket det inte gör på denna dator =)

Fundering nr. 5
Mat, mat, mat, mat! Jag hatar när klockan börjar närma sig middagsdags och man måste komma på vad man ska äta. Jag kommer inte på nånting! Det är så jävla svårt.. Sen om man hittar nått på internet eller nå som man tycker ser bra och gott ut så tar det väl flera timmar att göra. Jag vill ha nått lättlagat som går snabbt men som ändå är gott!
Den enda maträtt jag kan lägga ner tid på är kalops. Det är så gott! Har tyckt om det enda sen vi åt det hos momma en gång. Helst ska man ha sallad till också.
Köpte ju grönsaker jag tänkte att vi skulle äta till maten men det glömmer ajg varje dag. Jag tänker att jag skär upp det i slutet när maten nästan är klar men då glömmer jag bort det.

aja, nu ska jag kolla på Leila bakar! =)

Ha det bra!

MARKNAD

Igår for jag och Pär på marknaden i sundsvall =) Men det vart ett kort besök. Det var så mycket folk så vi for till Birsta ist =)
Först åkte vi på Rusta. Men hittade inte så mycket där utan åkte till ÖB ist =) Köpte billig mat och mycket gotta! Sedan åkte vi och köpte mat på max, Mmmums! Gick lite på Jula och expert sedan åkte vi hem. Vi var båda ganska så trötta så det vart ett liten tupplur. En liten var det.. Nån som ringde hela tiden så då vaknade man och var pigg igen.
Resten av kvällen blev det godis, chips och mys med Vänner.
Sedan skulle jag ju åka och hämta Therese i hudik kl. 2. Så jag försökte hålla mig vaken. Vart riktigt sugen på att sova när Pär låg bredvid och sov så gott :P Men kollade på nån tråkig dokumentär om Madonna och lekte med datorn, så jag somnade inte :)
Sen skulle jag åka. Tänkte att jag tankar innan jag åker för säkerhetsskull, så jag åkte på Q8. Då fick jag inte på hellyset! - Va faan?! Vad ska jag göra nu då? haha. Om man tröck "spaken" mot sig så vart det hellyse, men så fort man släppte den slogs det av. Jaha?! Inte kan jag fråga Pär heller för han ligger och sover med telefon på ljudlös. Så jag fick plocka fram instruktionsboken! hahaha. Så tillslut fick jag på det. Kännde mig som världens dummaste människa som inte ens kan få på hellyset :P Men antagligen så fanns det två sätt att ha halvljus på och det måste vara på rätt!? aja.. Jag kände mig som ett fån iaf.
Sedan åker jag iväg och det börjar bli immigt på rutan. Jaha, då ska jag häva på fläkten. Då har han ju en sterio som fälls ut och blockerar knapparna så jag ser inte vad det är jag ändrar. och inte hittar jag av-knappen på stereon heller. Så jag får liksom huka mig ner och försöka se. Så där kommer jag mitt på E4 i 60! haha. Det var tur att det var helt dött på vägen.
Och om ni inte förstog det så lånade jag Pärs bil :P Tänkte det var bäst så man inte får nå mer fyllefolk med sig som ska ha skjuts!

Men men, det kanske blir marknaden idag med. Vi tänkte haka på Therese och Andreas om dom åker lämplig tid så Päran hinner fixa det där med båten innan.
Aja!

Hej!

ZZZZZZ...

Ja, här sitter jag. Har lovat min kära syster att vara chafför och hämta henne i hudik kl. 2 =/
Pär har somnat och jag vill inget hellre jag med. men det känns onödigt för jag kommer bara bli ännu tröttare om jag ska kliva upp ca. halv två igen. Plus att jag kommer väcka Pär om jag ska ställa alarm. Så näe, jag har underhållit mig själv med vänner. Men tänkte kolla på vad som är kvar av "elisabethtown" på fyran nu. Sedan var det nån dokumentär om madonna som jag får kolla på då. Usch! jag vill inte åka bil själv när det är mörkt! :P Speciellt inte inne i stan. men men. Jag kan ju inte säga nej när hon ber mig så snällt :P

Aja ! hej!

BORING

Pär är ute och åker fyrhjuling, och eftersom jag inte har nått liv så sitter jag här hemma själv och har pisstråkigt! :(
Kom även på att Moulin Roge låtarna finns, som jag inte lyssnat på på evigheter. Så dom har jag suttit och nött nu! Kollade även lite på AFV. Men det är inte lika kul när man är själv..
Pär och jag grillade idag. Tog en paus från fläskfilén nu och grillade annat kött som jag inte kan stava till. Men det gick det också! Trodde det skulle vara segt och fullt med fett men det var gott =) Och majsen såklart! Men tror det blir vitlöksmarinad nästan gång. Allround är för stark för min smak! :P
Sedan skjutsade jag Pär och tankade. Åsså måste jag åka ner till garaget så han kunde lämna dunken. Jag hatar att åka ner dit! Jag får alltid kärringstopp där! Jag vet inte varför, men JÄMT! Blir så jävla irriterad och jag ska aldrig mer åka ner dit! Fan! :P

Jag hatar att vara hemma ensam! För det första är så jävla tråkigt. För det andra blir jag jämt hungrig och går och småäter hela tiden (fyller tomrummet, haha) För det tredje så är jag så mörkrädd! Även fast det är en liten etta vi bor och jag vet att det inte ligger någon under sägen, eller att det gömmer sig någon i köket eller på toan. Jag tar ändå ett skutt när jag kliver i sängen och småspringer förbi toalettdörren och har alltid en lampa på i köket. Helst ska gardinerna vara fördragna här inne i rummet också. Annars får jag nå fel och kollar ut hela tiden och inbillar mig att det ska ploppa upp ett ansikte där närsomhelst! Nu sitter jag och skrämmer upp mig själv, haha!
Nu ringde Pär också. Dom var fortfarande ute och åkte, dom hade inte hunnit åkt så mycket, skulle till nån sjö nu. Han skulle bara ringa och säga att han lever! =) Det är bra det! Annars ringer jag och får jag inget svar får jag panik och ringer och ringer och ringer tills han svarar! =) Brukar jämt sätta en tid när jag ska ringa. "Ja, han åkte kl. 7. Då kan jag ringa kl. 22. Då har han varit borta 3 timmar." haha. Är allt okej då och dom ska fortsätta åka så sätter jag en ny tid för samtal nr. 2! haha, och jag får inte ringa ens en minut innan. Han kan hinna hem innan dess ! Nu ringde han halv tio då kan jag ringa tolv, halv ett om han inte har kommit hem. haha, Aja!
Jag blir väl ensam i några timmar till kan jag tänka mig. Och blir alltså vaken i några timmar till! Som ni vet kan jag inte sova utan han. Det är ganska jobbig att vara trött men inte kunna sova. Men jag måste se till så han kommer hem hel igen!

Aaaaja! Nu ska jag gå och kolla på "HULK" på femman eller så blir det att nöta vänner boxarna. Nu har t.o.m Pär börjat hitta fel och jag har nog sett boxarna några hundra gånger mer så som jag har nött hemma. ojoj, vi är vänner nördar, javisst!

God Kväll!

FREDAG

Idag har jag och Pär bestämt oss för att grilla =) Så jag ringde till mami för att fråga vilken marinad hon använde sist (den var god). Då var hon påväg till Ica så jag sprang dit jag med och handlade med henne =)
När jag kom hem och skulle ställa in allt i kylen så fanns det inte så mycket plats. Då var det dax att rensa ut gammal mat igen. Plockade ut allt och torkade rent också =) Gjorde t.o.m rent det där lilla hålet (har ni sett rent hus så vet ni vilket hål jag menar). Städade även ur skafferiet för inte så längesen. Där fanns bla. ca. 5-6 choklad askar sen jul :P (uppätna dock, förutom dom äckliga). Sirapsflaskan hade ramlat omkull och flinpaketet satt fast i den sirap som runnit ut. Ojoj. Samma dag rensade jag även ut lite mjölkkartonger från kylskåpet. Det fanns ca. 7 st. En som gick ut den 5 maj!!!! Fy ! Den var en enda stor klump! :D haha.
Nu hade jag tänkt att fortsätta städa lite medan jag är på humör! Man vet aldrig när man blir på städhumör igen.
Fast det känns ganska onödigt att städa precis innan en helg. Det kommer ändå se ut som ett bombnedslag på måndag igen. men men! Det är skönt att ha städat!

Det är ju även marknad nånstans (kommer inte ihåg vad det heter:P) i helgen. Så Pär och jag har planerat att åka dit och kika lite =) Det tycker jag ska bli roligt !


<3
Jag vill ha sommar igen!


Mors !


GRATIS ÄR GOOOTT!

På GratisGodis.se kan du samla Gratis godis genom att delta i tävlingar, erbjudanden, undersökningar eller värvar dina vänner till oss! Medlemskapet är helt gratis, och du samlar snabbt på dig ett flertal olika godissorter utan att behöva betala något. Så vad väntar du på?

Bli medlem här: http://www.gratisgodis.se/?r=244658

EN TILL FRÅGA

Förut frågade jag ju hur man gjorde för att få in ett youtubeklipp. Nu har jag en ny fråga.
- Hur gör man för att få sina egna bilder "däruppe" där bloggens namn står osv, när man ändrar design?!
Help!


OMGJORT

Idag bad min käre vän Elina mig att göra om hennes bloggdesign. Varför hon frågar mig vet jag inte? :P
Jag är inte så bra, men jag gjorde mitt bästa, sen får vi se vad hon tycker om det :)
Hon ska, eller har nog nu, även gjort en tattoo ! =) Är nyfiken på hur den ser ut! Skulle också vilja ha en tatuering. Men bara en liten åsså ska den betyda nånting. Inte bara göra för att göras :)
Ska höra med hon sen om det gjorde ont, och om hon grinade mycket. hahaha =)


www.elinabrandtskott.blogg.se


 

SWEET DREAMS ?

Dröm nr. 1
I natt har jag drömt två drömmar som jag kommer ihåg =)
Den första var att jag och mamma åkte och handlade med pappas Buick. När vi kom ut från affären såg vi att ena fönsterrutan var sönderslagen! Vi rusade dit och insåg att vi hade blivit rånad :P
Jag letade efter min väska. Hittade inte den och blev helt hysterisk! (jag har allt i min väska) Jag skrek att allt var borta, min plånbok med kort, leg, körkort! Mamma försökte lugna ner mig och sa att det går ju faktiskt att fixa nya.
Iaf. åkte vi hem och då körde vi en buss helt plötsligt?! och skulle lämna av den på campingen. Sedan såg vi tjuvarna där (hur vi visste att det var dom det har jag ingen aning om). Jag går iaf fram och säger att jag vill ha mina saker tillbaka! Dom ger tillbaka min plånbok.. -Men väskan? vart är väskan?? dom sa att dom inte hade sett nån väska, att plånboken låg på sätet.
vi gick hem och jag kännde på mig att dom ljög. Jag gick tillbaka och frågade en av dom om dom hade min väska, nej sa han.
Hittade sedan ett helt lager med väskor som dom hade samlat på sig och jag fick tillbaka min väska! =)

Dröm nr. 2
Therese och jag har beställt klipptid i harmånger. Men inser att det är inte dom som brukar klippa där som är där. Jag blir lite nervös eftersom jag alltid klippt mig hos dom.
Det blir min tur att sätta sig i stolen. Therese bredvid.. och i denna dröm har jag knall röd/orange hår och Therese har världens fulaste hockeyfrilla! haha.
Iaf. så börjar hon färga (utan att jag sagt vilken färg jag vill ha) och smetar det över hela ansiktet (det som jag är rädd för att få färgfläckar i hela ansiktet). Sedan kommer det världens deprimeraste man och börjar klippa. Han klipper bara rakt. Jag förklarar att jag vill ha uppklippt och en snelugg. han ropar på en annan tjej som får göra det, eftersom han inte kunde. Hon börjar klippa. det slutar med att jag får en kort hellugg och håret går inte ens till axlarna. Jag blev arg och sa att jag inte tänker betala för det där! jag sa faktiskt att jag ville ha snelugg. Dom förnekar det och jag går iväg!
Drömmen slutar med att det var någon som vart missnöjd som brännde ner hela frisörhuset!

Ja, det känns ju riktigt bra att drömma en sån dröm när man snart ska till frissan. Det ser inte bra ut! :P


Nu ska jag gå och äta lite frukost sedan ska jag åka ner till sörfjärn och hälsa på lite =)

Ciao!

BARN

Jag är så jävla sugen på en liten bebis nu! Haha! :D När man ser alla som fått så söta ungar. Och jag som är barngalen! I lördags satt jag, Pär och Jimmie och pratade om just barn. Ännu mer längtan.. När man ser/läser om alla andras barn. Ännu mer längtan. Jag har tom. bestämt vad mitt barn ska heta, om det blir en flicka dvs. =)
Men men.. Det lär ju dröja ett tag innan det blir nått sånt!

JAG VILL HA MER SOMMAR !!! =/ Just nu är det bara regn och mulet man vaknar upp till! Förut när man var liten så var det ju sommar mycket längre. När man hade börjat i skolan kunde man fortfarande gå på stranden och bada. Men det är väl slut på sånna somrar nu tänker jag.. =/



Sen har jag blivit övertygad om att jag ska färga hela underhåret! :P Hoppas det blir bra!

KLIPPTID

Idag blev klipptiden beställd! :D Nästa vecka på onsdag ryker håret. Vill egentligen inte klippa av nå mycket, men det slitna lär hon väl vilja klippa av :) Sedan ska jag ta mig till att göra en liten snelugg också. Men inte för kort, man måste tänka på att säga lite längre än vad man vill ha. För jag färgar oftast håret samtidigt och då är ju håret blött, sedan blir det kortare när det torkar. Jag har gjort misstaget att säga den lägden jag ville ha, sedan drog håret upp sig och vart ganska kort. så det gör jag inte om :P
Har funderat på hur jag ska färga med. Tänkte först färga hela håret mörkt! Men ångrade mig nu! Tänker göra mörka slingor (så mörkt det går utan att det blir svart, alltså mörkmörkmörkbrun:) ) Sedan underhåret blir det ju som vanligt. Hon brukar fråga om jag vill ta hela underhåret, alltså ända från pannan och hela huvet runt. Gjorde det en gång och det vart faktiskt bra. Bara det att hon inte torkade bort färgen i pannan så jag fick fula fläckar. Men tänkte smörja in mig med nån fet lotion så det går bort lättare ;)
Men jag är itne säker på att jag vill ha hela underhåret!? =/ Hur ska jag göra?
Sa nyss till mig själv att om hon frågar om jag vill göra hela underhåret gör jag det, om hon itne frågar gör jag det inte. Men om jag inte gör det kommer jag säkert ångra mig, för jag vill göra en förändring så det syns för engångsskull att jag varit hos frissan :P Men om det blir fult och jag får sånna fläckar igen så kommer jag ju också ångra mig.

Aahh! Hur ska jag göra ? Hjälp!

DÄR KOMMER HAN MED MUSTASCHEN



Kung! :D

-vadå, vadå vadå, va ?
Haha !

MAT

Jag är så less på att försöka komma på vad man ska äta till middag varje dag!
Och eftersom jag inte har nån fantasi alls så blir det köttbullar och makaroner, korv och makaroner, köttbullar och mos, spaggetti och köttfärssås om och om och om och om och om igen!! Dom där maträtterna äter vi nästan varje vecka.
Jag är så less på makaroner och köttbullarna vill jag bara spy så fort jag ser!!
Therese och jag skrev ju upp en lisa på vad vi ville ha för recept till mamma, men nu har smartskaftet tappat bort den listan :P
Aja, snälla! har ni några bra recept på rätt så enkla/snabba maträtter så ge gärna receptet till mig! =)

Adios!

GRATIS ÄR GOTT

Bli medlem på:

Gratisbio


Gratisgodis

Gratismakeup

Här kan ni samla ihop poäng och få smink/godis/presentkort hemskickat. Och allt är helt gratis! Det enda ni behöver göra är att samla ihop poäng. Ett sätt till att samla poäng är att värva medlemar. Det är det jag försöker göra. Så snälla bli medlem genom dom här länkarna =)


SATURDAY NIGHT

Lördagen började med att jag, Pär och Linus åkte upp till Pärs stuga. Satt och vart myggbitna ett bra tag innan vi bestämde oss för att åka hem. Skjutsade hem Linus. Jag och Pär åkte hem och fixade kött och sånt. För senare kom Simone och Jimmie och grillade med oss. Pär och Jimmie ville ner till sörfjärn och åka båt. Och jag var chafför så jag fick hålla mig nykter tills dess. Simone gick till Amanda på förfest och vi begav oss ner mot bruket! :P
Jag släppte av Pär och jimmie vid kajen och åkte hem och ställde bilen där, sedan skulle dom hämta mig vid piren. Tänkte om jag skulle gå in och prata med mamma och pappa ett tag eller om jag skulle gå direkt. Men jag gick in och hälsade på en sväng. och tur var väl det för efter ett tag ringer Pär och säger att jag måste komma och hämta dom igen. Båten stog nämligen på botten och var full med vatten. Förstår inte riktigt hur det blivit så?! Det kan väl inte ha regnat så mycket?? Aja.. Vi for upp på Gnarp igen. Tänkte att det inte var sån stor ide att gå till Amandis eftersom bussen gick om typ en timme. Så vi gick hem hit och pratade och pratade ist =) Pratade för det mesta om barn! haha.
aja, sedan begav vi oss till bussen som var en minibuss! Den var proppfull och nästan alla fick stå.
Det blev dans med tjejerna också! :D Det var ett tag sen! Men allra roligast är det att dansa med Päran! :) Om man inte vinglar på allt för mycket dvs. :D Men det gick bra då och var skitkul! Jag och Pär hoppade även lite studsmatta, råkade hoppa han på huvvet :P Men det gick bra.
Dagen efter känns det som nån har misshandlat mig ordentligt! ont överallt! Längst ner på ryggen har jag ont som en sate, näsan gjorde ont, några bulor i huvet och på knäna. Vet inte vad jag gjort, vilket är konstigt för jag var inte så jädrans full och kommer ihåg allt jag gjort?! Aja..
Vi skulle åka och köpa pizza. Jag höll på spy (hatar att vara bakis). Ute i friska luften gick det bra men så fort jag satte mig i bilen höll jag på spy! Kom hem och jag rusade ut ur bilen. Då höll jag även på att svimma! :P Kallsvettades och blev alldeles yr. Fy! Men det vart bättre när jag fått i mig lite mat.
Sedan vart det vänner hela dagen. Kollade på hela säsong 2 =) det är över 8,5 timmar! I sträck! =) I love it! Jag har sett alla säsonger så många gånger nu så jag hittar fel dom gjort hela tiden! Lägenheterna byter nummer, fåtöljerna är svart i början men brun sedan?! osv osv. :) Men det kan vara hur många fel som helst, I love it! Hoppas verkligen att dom tar sig till att göra en film! =)

aja, nu ska jag gå och städa, IGEN! Hatar helger på vissa sätt. Man måste alltid städa på måndagen. Iaf. om man är bakis blir det jämt stökigt! Då plockar man fram och plockar fram men ingeting blir bortplockat! Plus massa äckliga ölbrukar!

Bye bye !

HAHA, IGEN.

Tänkte bjuda på lite roliga historier och klipp ! =)

"Vad är mannens syn på att hjälpa till i hemmet?"
"Att lyfta på benen när frun dammsuger."


"Vad är det för skillnad på en man och E.T.?"
"E.T. ringde hem."


Tre stadier i en mans liv:
1) Han tror på tomten.
2) Han tror inte på tomten.
3) Han är tomten.


"Varför vandrade Moses i öknen i fyrtio år."
"Han vägrade fråga efter vägen."

Det här är den roligaste katt jag någonsin sett! :D




Detta är den argaste katt jag någonsin sett! hahaha



Enjoy!

HAHA

Förra helgen visade Andreas ett roligt klipp på youtube. Fan vad jag skrattade. Njut dock första gången ni ser den, för den är inte lika rolig andra gången. =)


STUPID ?

Okej, hur lägger man upp ett youtube klipp på bloggen?? Är jag helt efterbliven eller är det klurigt?
Kan någon vara vänlig att berätta för mig hur man gör?! =)

GRATISGODIS

På GratisGodis.se kan du samla Gratis godis genom att delta i tävlingar, erbjudanden, undersökningar eller värvar dina vänner till oss! Medlemskapet är helt gratis, och du samlar snabbt på dig ett flertal olika godissorter utan att behöva betala något. Så vad väntar du på?

Bli medlem här!

TÄVLING



"Jag är med och tävlar om en riktigt grym goodiebag hos Maria som har ett värde på över 20 000:-, Se till att vara med och tävla du också, den pågår t.o.m. den 31 Augusti 2008", De som sponsrar med priser är:

Lustjakt, Underkläder från Korsetten, KLOCKOR.NU, Rosenserien, Kleio, Solbrillor, Beautyinsideout, Coolstuff, Mirandashop, Textilboden, Tidningsmetropolen, Misterbling, ECCENTRICIntimprylar, Vild design, Tid & Lust, Evince Cosmetics, Guam Cosmetics, Rapunzel, Bergarelaxen, Limestore, PUSS.SE, Hud & Kosmetik, Joys4us, Barnparadiset, Bodylotion.se, Tarahumana, WellneswebshopPharaons
SMINK.NU
Efashion
Lepigen
Bodystar
Voodolls
Tävlingen har också ett 2.a pris i form av dessa skor från JiFashion4U:
 

STÄDTIME

Igår åkte jag och mamma till sundsvall på jakt på en 20-års present åt Amandis.
Hittade ingenting åt henne i stan, men jag hittade två tröjor, och mamma ett par shorts =)
Iaf. så åkte vi in till birsta och gick på ikea. Jag hittade en stor glasvas och en lång "blomma" ?!
Hittade present åt amanda också tillslut.
När jag kom hem ordnade jag vasen och hävde i "blommorna", jag vet inte om det heter blomma men aja..


Sedan åkte jag och Pär ner till sörfjärn och jag passade på att ta med mig sand och plockade lite stenar och pinnar =)
När vi kom hem blev jag på städhumör! Ville ha det mysigt och fint! Gjorde om lite saker och städade hela köket! Det är riktigt kul när man får sånna ryck tycker jag =) Tänkte visa lite före och efter -bilder på de saker jag gjorde om =)

Före/Efter


Före/efter


Före/Efter


Före/Efter

Tack och hej!

NYTT IGEN

Ja, nu har jag gjort om min bloggdesign igen. Men jag tröttnar fort ! Jag trodde jag skulle ha den förra designen längre. För jag var så nöjd med att den var ljus. Men icke sa nicke.. Nu vart det mörkt ist. Det är nog mestadels vädrets fel.

Bye Bye!

GRATISBIO.SE



Gratis biobiljetter och presentkort!


Få biljetter till de senaste filmerna helt gratis, direkt hem i din brevlåda, eller varför inte presentkort som är giltiga i mer än 60 Svenska butikskedjor. Registrerade medlemmar samlar enkelt in poäng genom att utnyttja nätets hetaste kampanjer och gratis erbjudanden. Poängen kan sedan bytas mot biobiljetter eller presentkort. Registrera dig nu på GratisBio.se, och få 50 poäng som välkomstpresent!

Bli medlem här!


INGET FÖR MIG

Jag kollade på supersize vs superskinny förut och när dom bytte diet fick en av dom "skräpmat".
Hon vägrade äta det för att det var för billigt. ?! Hon gick jämt på fina resturanger och var noga med vad hon åt.
Herregud! Alla måste väl gilla skräpmat. Egentligen förstår jag inte varför det heter skräpmat. Bättre mat finns ju inte. ;)
Jag absolut hatar sånna som är "fin i kanten". Okej, kanske inte alla men dom flesta.
Har även läst "blondinbella"s blogg nu och jag tror nog hon är precis en sån människa jag inte tål. Puta med läpparna på varje kort och skriver jämt om hur bra hon är och vilket bra liv hon har. Ja, det kanske hon har men det låter som om resten av sverige har världens sämsta liv mot för henne.
Jag bor i en liten håla och är inte trådsmal, jag älskar skräpmat och är inte rädd för att gå ut i myskläder. Och jag kan säga att jag trivs jävligt bra med mitt liv. tror inte hennes liv är ett dugg bättre..
Sedan andra saker som stör mig; hennes pojkvän skaffade också blogg och satt där ganska ofta. Då skrev hon "tänk om hans blogg blir större än min. tänk om han inte har tid att göra te innan jag ska lägga mig"
Herregud! Gör ditt jävla te själv! Bortskämd är nog rätt ord för henne. Hon hade även tankar om att bli stadsminister. Ja, lycka till är allt jag har att säga.
Näe, blondinbella är en stor tönt i mina ögon.

Så, nu har jag sagt mitt! :P

BRA ELLER DÅLIG NYHET?

Idag när jag kom hem berättade Pär en väldigt stor (tycker jag) nyhet!
Blev först förvirrad sedan glad för hans skull sedan känndes det helt tomt?!
Hur ska jag klara mig ?
Överdriver säkert som vanligt, men det känns väldigt lessamt, vi har inte varit ifrån varandra mer än dom timmarna han är på jobbet/jag är på skolan på hur länge som helst nu!
Det finns ju två alternativ, och jag vet vad jag önskar att han väljer. Men det är ändå hans val och det kommer jag att stödja, vad han än väljer. Men helst av allt vill jag ju ha kvar han är hos mig =)
Men allt som allt är jag glad för hans skull, det var ju det här han ville =) <3

Det går inte att beskriva hur mycket jag Älskar den karln. Du är helt enkelt bäst <3 

TÄVLING



Jag är med och tävlar om dessa trosor hos Anna. :)

TÄVLING



Jag är med och tävlar om en quiltad Friis & Company väska, värde 649 kr. Priset är sponsrat av http://www.chique.se/
Tävlar det gör jag hos Kelly.

TÄVLING

 

Jag tävlar om denna kamera hos Pexie!
Klicka här för att tävla du också!

HEMSK DRÖM

I natt hade jag en hemsk dröm. Jag och Pär var i hans stuga i gårdsjön. Även simone och jimmie eller therese och andreas var också med. (kommer inte ihåg vilket par) Iaf så skulle jag gå ut på kvällen, vet inte varför. Då kommer "Screamgubben". Mördaren i filmen scream. (som jag har haft många mardrömmar om enda sen jag såg första filmen). Ja, iaf. börjar han jaga mig. och jag hatar känslan att bli jagad! Iaf. sätter jag mig i båten och åker iväg. Då har han en värstingbåt och kommer ikapp! Åker iland på ön i mitten av sjön och han följer efter och jagar mig där också. Jag smyger tillbaka till båtarna och åker iväg in mot land! Springer allt vad jag kan mot dörren på altan. Där sitter dom och är helt förvirrade och vet inte vad som händer. Dörren är låst!! Jag bankar och slår och skriker åt dom att öppna dörren, att han kommer döda mig! Men dom förstår inte! tillslut kommer Pär och öppnar! Jag springer in och med den dörren måste man häva i en "spik" så att det inte går att öppna (det är en glasdörr) och Pär går därifrån och jag har helt plötsligt klumpiga stekvantar på mig. Då måste jag få tag på spiken och sedan stoppa in den i det lilla hålet i dörren! Men mördaren hinner upp och sliter upp dörren! Pär är inne i stugan så jag springer och låster dörren till altan. (Låster alltså ut "paret" med mördaren, haha) Dom brottar ner honom och det visar sig vara en gammal gubbe som hittat mig på facebook och säger att han älskar mig! haha (blä) Ja, iaf. löste det sig och vi fick han att förstå vad det var han gjorde.
Men fy fan vad jag hatar känslan att bli jagad. Eller när man ska in genom dörren men man får inte upp den och bakom kommer nån som ska mörda en.. usch! :P

Ciao!

TÄVLING


Jag är med och tävlar om detta halsband från Puss.se, hos Maria.

TRÖTT

Trött som bara den. Men inte sömnig.. Ont i huvet har jag också.
Päran ligger och sover han :) Tror jag ska ta en dusch och sedan göra han sällskap!

I morron blir det middag med mamma, pappa och farmor för att fira farmor som fyller 70 år =)
Tyckte mamma pratade om grillning. Men ska det vara sånhär storm så går väl inte det.
Aja

God Natt!


HÖST?

Är sommarn slut nu? Om man kollar hur vädret ska bli dom närmaste dagarna så ser man regn och kallt.
Är det allt? Får vi ingen mer underbar skön varm sol. Ska det bli höst nu? Fan va trist!
Just nu är det ju storm ute.. Jag vill ha mer sommar!



Jag har haft lite konstiga drömmar på senaste tiden. Som t.ex. att Therese skulle gifta sig och jag var bröllopsfixaren :D
Iaf. så var inte allt klart och brölloppet var om bara någon timme. Jag måsta hitta ett par skridskor, för brudparet skulle åka skridskor ist. för "första dansen". haha. Jag vet inte vem det var hon skulle gifta sig med för Andreas var med mig och Pär och samlade in det sista som fattades. vi var ute i skogen och plockade blommor som skulle dit. Ojoj :)
sedan drömde jag även att jag fick barn. Först fick jag en pojke men drömmen ändrades plötsligt och då var det en flicka! haha. jag vill ha en flicka! =)
Senast i natt drömde jag att jag och Pär var på nån sluskfest. Sedan kom Britta dit (fast det var inte britta) och hon och jag åkte hem hit och pratade tills jag fick ett telefonsamtal av Pär. han sa ingenting, bara mummlade. så britta skjutsade dit mig och där satt han klappkanon. Han var helt borta, och jag var flyförbannad! haha. Bredvid han satt Linus och jag gav han en ond blick! Hahaha! Sen kommer jag inte ihåg så mycket mer =)
En natt hade vi vänner på och jag drömmde om människor som sa exakt samma repliker som sägs i dom avsnitten. Det tycker jag var lite fränt :P Låg och sov men hörde ändå vad dom sa på nå vis =)

Aja! Nu ska jag fortsätta med städningen!

Adios !

WEEKEND

I fredags vaknade man upp till dåligt väder. Det hade man inte föväntat sig efter dom här fina dagarna.
Sedan vart det bestämt att vi skulle gå till Jimmie. Gick till Andreas som första stopp. Hittade mustasch-låten. Haha. Den är så ful! Lånade även med mig lite filmer hem :)  Dom pratade med Jimmie och det lät som han skulle vara ganska så lugn. Så vi fick komma på andra planer. Annat folk som skulle ner på puben så vi försökte få skjuts. Loffe blev det!
Kom ner och träffar en väldigt full Amanda! :D haha. Även Mia var där! Råkade göra så hon petade sig själv i ögat också. haha. Men det var faktiskt inte meningen! Även Pär råkade få sig en smäll, men det var inte heller meningen! haha.. Aja.
Har nu iaf. bevittnat världens misslyckande partytrick! Lundstedt skulle visa att han kunde stoppa in en enkrona i näsan. Så det gjorde han, först på tvären. Det gick bra. Sedan skulle den in åt andra hållet. Efter ett tag:
-Har du fortfarande kronan i näsan?
-Ja, den fastnade...
HAHA! Nån var tvungen att springa efter en pincett så han kunde ta ut den. haha! ojojoj!
Sedan blev det efter"party" hos Lundstedt. Pär och Andreas åkte hem och skulle hämta mer att dricka. Jag och mia följde med Erik hem. Hittade en Slitz tidning. Och vi hittade världens fulaste och äckligaste insädare! HAHAHA! Fy fan va vi skratta!
Pär och Andreas kom tillbaka. Efter ett tag gick alla rökare ut för att röka, jag och pär stannade inne. Dom kom aldrig tillbaka! Kom bara in för att hämta det dom drack. Jag vart irriterad, jag tycker det var väldigt otrevligt gjort!
Jag och Pär gav upp och åkte hem. Andreas, Mia och Lundstedt vart kvar till sent in på natten fick jag senare höra. Även att Mia inte hade nånstans att sova?! Du kunde ju hört av dig, momma :P Undra vart hon tog vägen då?
Aja.. På Lördagen gjorde vi ett nytt försök att hälsa på Jimpan och Simpan! :D Det gjorde vi! Spelade lite Guittarhero! Jag vill ha! Även fast jag är sämst! Men det är kul som bara den! Sen när Simone och Jimmie började spela kännde jag mig ännu sämre! haha! Aja.. Vart kvar där länge, och det var trevligt! Vi bestämde även att vi ska åka till Kolmården nån helg! =) Man kunde hyra en husbil från Pärs jobb! Ska se hur mycket det kostar. Gud va kul! :D haha. Jag vill! Men jag ska väl inte hoppas för mycket, det blir säkert inte av, tråkigt nog.. :(

Nu har Pär börjat jobba igen :( Kommer bli tråkigt att vara själv varenda dag nu..
Saknar han redan! :D Hade iaf. en bra sista dag på semestern tycker jag =) Tänkte först kolla på "what happens in vegas" men det var ingen text och den hackade. Så det blev big mamas house ist! :D Sedan fortsatte vi med "Shoot 'em up". Som är den sämsta film jag någonsin sett! haha. Man satt ju och skrattade åt dom. Dom sprang runt med ett nyfött barn, tog tag i benen på den och slängde runt med den, hoppade genom fönster med han! ojojoj! Det var så overkligt! Den där barnet hade hunnit dött flera gånger i den där filmen. Och sex/skjutscenen är bland det löjligaste jag sett!
Aja, sedan vart det Troja! Och jag hatar Orlando Bloom! Han är en sån tönt! :P Sen i slutet när han dödar den bästa i filmen så hatar man han ännu mer.

Aja, nu ska jag försöka somna om igen! får se hur det går utan min älskling! =)

Hej!

RSS 2.0