BÄTTRE

Nu har mitt dåliga humör lagt sig :) Kanske för att jag fått lite mat i magen. Har ju inte så mycket att äta här hemma så det enda jag hade ätit denna dag var en liten skål flingor, och endast flingor. Ingen mjölk eller fil. Det behöver handlas igen. Jag tycker jag handlar hela tiden.
Men sedan vart humöret mycket bättre när Pär kom hem och var gosig! =) <3
Iaf. så lagade jag kalops idag och jag älskar den maträtten! Kan äta hur mycket som helst men lyckas alltid göra för lite.
Åt det hos momma och moffan en gång och sen dess har jag älskat det! =) Men det tar ju sån tid att göra så det blir inte att jag gör det så ofta. Fast skulle ha passat på nu när jag är ledig hela dagarna för sedan kommer jag ju inte vara hemma hela tiden. Och det är ju inte så jävla jobbigt heller. Man behöver ju bara röra om då och då sedan sköter det sig själv. Men ack så gott det är!

Nu ska jag springa på ICA och köpa nå gotta. Sedan blir det mys med älsklingen ikväll =)
Nu när det är sånt här väder vill jag faktiskt att hösten och vintern ska komma. När det blir mörkt på kvällarna och man kan tända levande ljus och mysa framför teven. Nu är det ju inte sån stor ide att tända ljus när det lyser in genom fönstren. Sedan vill jag köpa en vinterjacka att mysa i! Nu har jag bestämt att jag ska köpa en stor, mysig och framförallt varm jacka. Jag hatar att frysa och den vinterjackan jag hade förra vintern var inte direkt varm. Men jag har aldrig köpt en sån stor jacka för jag tycker jag ser ut som en boll. Men det tänker jag skita i nu! Jag tror inte det är nån som bryr sig så mycket om det och hur skönt är det inte att ha en stor skön jacka att krypa ihop i när det blir kallt? =)
Men det jag inte ser fram emot är iskalla dagar, mörkt kl.14, snö/blask, snöstorm.
Jag vill även ha ett par nya vinerstövlar. Ett par riktigt fina =) helst svarta, dom jag har nu är ju grå och ser lite ut som ridstövlar. Jag vill faktiskt ha ett par UGG-stövlar! Hur mycket dom är på "utelistan" och hur ful dom än må vara så ser dom så jävla skön och varm ut! =) En ny halsduk ska även inhandlas och vantar =)
Vill shoppa loss nu, nu, nu, nu, nu! =)

See you!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0