FUNDERINGAR

Fundering nr 1.
Jag har blivit osäker på vad jag ska göra med mitt hår igen :P vet inte om jag ska färga hela underhåret eller inte. Var ju helt övertygad om att jag skulle göra det förut, men nu är jag osäker. Vart ju bra sist men.. ja.

Fundering nr. 2
Jag hatar när folk som jag ogillar, gillar samma saker som jag :P Läste t.ex. på nåns bdb att den personen tycker om vänner. Och skriver citat ur vänner. Nej! Sluta, du får inte tycka om dom! haha. Det var faktiskt så jag tänkte ! Riktigt dumt jag vet!

Fundering nr. 3
Endast en vecka kvar på lovet nu sedan blir det plugg igen. Det är ju bara ett år kvar, ett år ! ! Vad ska jag göra sen ? Jämt när alla som ska ta studenten säger att dom hellre vill gå kvar i skolan för dom vet inte vad dom ska göra efter skolan, har jag jämt sagt. Men näe, gud va skönt att sluta skolan och skaffa jobb. Ja, det är väl inte bara att skaffa ett jobb heller! Dumstrut! Jag kommer säkert inte ens få nå sommarjobb, jag har ju inte gjort nånting ?! BLÄ!

Fundering nr. 4
Inte så mycket en fundering men. I veckan ska jag piffa upp min blogg ordentligt :D Så gott jag kan iaf. För nu har jag nämligen lärt mig att lägga in mina egna bilder "däruppe" :P Ska bli roligt att experimentera lite med bilder. Men måste ner till sörfjärn och göra det där, där det finns alla möjliga program att göra om bilderna på. Vilket det inte gör på denna dator =)

Fundering nr. 5
Mat, mat, mat, mat! Jag hatar när klockan börjar närma sig middagsdags och man måste komma på vad man ska äta. Jag kommer inte på nånting! Det är så jävla svårt.. Sen om man hittar nått på internet eller nå som man tycker ser bra och gott ut så tar det väl flera timmar att göra. Jag vill ha nått lättlagat som går snabbt men som ändå är gott!
Den enda maträtt jag kan lägga ner tid på är kalops. Det är så gott! Har tyckt om det enda sen vi åt det hos momma en gång. Helst ska man ha sallad till också.
Köpte ju grönsaker jag tänkte att vi skulle äta till maten men det glömmer ajg varje dag. Jag tänker att jag skär upp det i slutet när maten nästan är klar men då glömmer jag bort det.

aja, nu ska jag kolla på Leila bakar! =)

Ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0