KLIPPTID

Idag blev klipptiden beställd! :D Nästa vecka på onsdag ryker håret. Vill egentligen inte klippa av nå mycket, men det slitna lär hon väl vilja klippa av :) Sedan ska jag ta mig till att göra en liten snelugg också. Men inte för kort, man måste tänka på att säga lite längre än vad man vill ha. För jag färgar oftast håret samtidigt och då är ju håret blött, sedan blir det kortare när det torkar. Jag har gjort misstaget att säga den lägden jag ville ha, sedan drog håret upp sig och vart ganska kort. så det gör jag inte om :P
Har funderat på hur jag ska färga med. Tänkte först färga hela håret mörkt! Men ångrade mig nu! Tänker göra mörka slingor (så mörkt det går utan att det blir svart, alltså mörkmörkmörkbrun:) ) Sedan underhåret blir det ju som vanligt. Hon brukar fråga om jag vill ta hela underhåret, alltså ända från pannan och hela huvet runt. Gjorde det en gång och det vart faktiskt bra. Bara det att hon inte torkade bort färgen i pannan så jag fick fula fläckar. Men tänkte smörja in mig med nån fet lotion så det går bort lättare ;)
Men jag är itne säker på att jag vill ha hela underhåret!? =/ Hur ska jag göra?
Sa nyss till mig själv att om hon frågar om jag vill göra hela underhåret gör jag det, om hon itne frågar gör jag det inte. Men om jag inte gör det kommer jag säkert ångra mig, för jag vill göra en förändring så det syns för engångsskull att jag varit hos frissan :P Men om det blir fult och jag får sånna fläckar igen så kommer jag ju också ångra mig.

Aahh! Hur ska jag göra ? Hjälp!

Kommentarer
Postat av: ANNA KÄLLMAN

givetvis att du ska färga underhåret! OM du får fläckar i pannan försvinenr de ju fort:P

2008-08-12 @ 15:45:23
URL: http://mintradera.blogg.se/
Postat av: Simone

Ja, fläckarna går ju bort =)

2008-08-12 @ 16:52:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0