MUSIC

Fick nyss tillbaka min mp3 av Therese (hon lånade den när hon drog utomlands). Men jag misstänker att något har hänt med den :P Knappen är lite trög när man ska trycka på. Men iofs. är det en sketen gamal mp3. Alla går ju med sina ipod's nu. Jag vill också ha en. Men ska jag vara ärlig så duger min mp3 finfint =) Den spelar ju samma låtar som om man skulle ha en ipod, plus att den är billigare :P Och man behöver inte 1000 låtar att lyssna på. tycker jag. Hade problem nu att fylla min mp3 med endast 60 låtar. Men men..

Therese berättade även att dom har fått börjat flytta lite nu =) Och jag är såå avundsjuk! Jag vill också tapetsera/inreda precis som man vill ha det! Ska bli kul att se hur slut resultatet blir. Jag har inte ens varit dit och sett hur det ser ut nu..

Men men.. Nu måste man börja ställa klockan igen..

Ciao!

Kommentarer
Postat av: Therese

ja den blev så första gången jag lyssnade på den...

vet inte varför, min mp3 är oxå så, eller värre, det går inte ens att trycka på den... så dom lever nog inte så länge dom där... + att den spelade samma låtar hela tiden... började om från samma ställer hela tiden när man lyssnat på en låt...

ja synd att du började skolan imorrn annars hade du kunnat följt med o hjälpt mig måla =) mamma kanske skulle tapetsera lite imorrn oxå =) fast du kanske slutar tidigt imorrn?

2008-08-24 @ 21:25:41
URL: http://theresesilen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0