PLUGG, PLUGG, PLUGG

På måndag börjar ju skolan igen och jag kan ärligt säga att jag längtar. Har hela tiden trott det var söndag idag, men icke. Ska bli kul att träffa alla igen, eller dom flesta, endel kan jag gärna låta bli att träffa. Jag tror vi alla vet vilka jag menar. haha.
Och jag känner mig riktigt peppad för att lektionerna ska börja också =) Det känns som att jag har vilat upp mig så jävla mycket denna sommar så det räcker att bli över så det ska bli kul att få uppgifter! Och jag ska göra varenda en och bli en plugghäst. Jag och Elina har en deal :P Är inte uppgifter inlämnade det datum det ska eller om nån av oss beslutar oss för att skippa nån lektion blir det till att betala den andra :D Bra deal tycker jag.
Men jag vet att efter nån vecka kommer jag vara så less och inte orka nånting och skjuta upp allt. Men jag ska kämpa på.
  Och tro det eller ej, så längtar jag nästan lite till alla jävla idiotiska diskutioner som våran klass alltid lyckas slösa bort en och annan lektion på. Och alla vet vem som startar dom :P haha. Men även det kommer jag bli såååå less på. Dom är så dum och onödig. Plus att endels åsikter är skrattretande! Historian förra året, herregud säger jag bara! Det gick inte ens att få in i "den's" huvve att "den's" tanke kan vara fel! Du har inte alltid rätt och jag hatar dig! haha..
Ojoj, det ska bli spännande :P
Och även,  det allra roligaste, studenten! När mössorna ska beställas och jag ska ha hela paketet. haha.
Planera karnevalen! Jag tycker vi kör på barnprogramstema! Men det är väl nån negativ surhög som absolut inte ska ha det. aja.. Balen är ju också något att se fram emot, bara jag hittar nått mönster till min klänning. Nu när jag har en Sandra att gå med känns det mycket bättre =)



sitter och kollar på Project runway nu. Det är nå maraton :P Jag vill ju se den gången dom gjorde balklänningar ju. Hoppas jag inte missat det. Man kanske får några ideér =)

Tjollahopp!

Kommentarer
Postat av: Simone

Hahaha! Jag kollade också på det =)

2008-08-24 @ 19:00:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0