WEEKEND

I fredags vaknade man upp till dåligt väder. Det hade man inte föväntat sig efter dom här fina dagarna.
Sedan vart det bestämt att vi skulle gå till Jimmie. Gick till Andreas som första stopp. Hittade mustasch-låten. Haha. Den är så ful! Lånade även med mig lite filmer hem :)  Dom pratade med Jimmie och det lät som han skulle vara ganska så lugn. Så vi fick komma på andra planer. Annat folk som skulle ner på puben så vi försökte få skjuts. Loffe blev det!
Kom ner och träffar en väldigt full Amanda! :D haha. Även Mia var där! Råkade göra så hon petade sig själv i ögat också. haha. Men det var faktiskt inte meningen! Även Pär råkade få sig en smäll, men det var inte heller meningen! haha.. Aja.
Har nu iaf. bevittnat världens misslyckande partytrick! Lundstedt skulle visa att han kunde stoppa in en enkrona i näsan. Så det gjorde han, först på tvären. Det gick bra. Sedan skulle den in åt andra hållet. Efter ett tag:
-Har du fortfarande kronan i näsan?
-Ja, den fastnade...
HAHA! Nån var tvungen att springa efter en pincett så han kunde ta ut den. haha! ojojoj!
Sedan blev det efter"party" hos Lundstedt. Pär och Andreas åkte hem och skulle hämta mer att dricka. Jag och mia följde med Erik hem. Hittade en Slitz tidning. Och vi hittade världens fulaste och äckligaste insädare! HAHAHA! Fy fan va vi skratta!
Pär och Andreas kom tillbaka. Efter ett tag gick alla rökare ut för att röka, jag och pär stannade inne. Dom kom aldrig tillbaka! Kom bara in för att hämta det dom drack. Jag vart irriterad, jag tycker det var väldigt otrevligt gjort!
Jag och Pär gav upp och åkte hem. Andreas, Mia och Lundstedt vart kvar till sent in på natten fick jag senare höra. Även att Mia inte hade nånstans att sova?! Du kunde ju hört av dig, momma :P Undra vart hon tog vägen då?
Aja.. På Lördagen gjorde vi ett nytt försök att hälsa på Jimpan och Simpan! :D Det gjorde vi! Spelade lite Guittarhero! Jag vill ha! Även fast jag är sämst! Men det är kul som bara den! Sen när Simone och Jimmie började spela kännde jag mig ännu sämre! haha! Aja.. Vart kvar där länge, och det var trevligt! Vi bestämde även att vi ska åka till Kolmården nån helg! =) Man kunde hyra en husbil från Pärs jobb! Ska se hur mycket det kostar. Gud va kul! :D haha. Jag vill! Men jag ska väl inte hoppas för mycket, det blir säkert inte av, tråkigt nog.. :(

Nu har Pär börjat jobba igen :( Kommer bli tråkigt att vara själv varenda dag nu..
Saknar han redan! :D Hade iaf. en bra sista dag på semestern tycker jag =) Tänkte först kolla på "what happens in vegas" men det var ingen text och den hackade. Så det blev big mamas house ist! :D Sedan fortsatte vi med "Shoot 'em up". Som är den sämsta film jag någonsin sett! haha. Man satt ju och skrattade åt dom. Dom sprang runt med ett nyfött barn, tog tag i benen på den och slängde runt med den, hoppade genom fönster med han! ojojoj! Det var så overkligt! Den där barnet hade hunnit dött flera gånger i den där filmen. Och sex/skjutscenen är bland det löjligaste jag sett!
Aja, sedan vart det Troja! Och jag hatar Orlando Bloom! Han är en sån tönt! :P Sen i slutet när han dödar den bästa i filmen så hatar man han ännu mer.

Aja, nu ska jag försöka somna om igen! får se hur det går utan min älskling! =)

Hej!

Kommentarer
Postat av: Therese

sökte på internet o så stod det där...

2008-08-04 @ 09:09:04
URL: http://theresesilen.blogg.se/
Postat av: Therese

åh varför tog ni inte med Andreas hem för???

2008-08-04 @ 09:25:24
URL: http://theresesilen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0