INGEN HÖJDARE

I fredags åkte jag ner till sörfjärn för att hjälpa mamma på bruksgården. Lite mer folk där då än på torsdagen men det blev dött efter ett tag :P Sedan åkte jag hem, hämtade jackor. För vi skulle åka båt och det regnade. Åkte ner till båten.. Där väntade Pär, Linus, Peter och Sara. Vi åkte och satte oss under nått tak tills det slutade regna. Sedan åkte vi och la nät, och satte oss på ett annat ställe. Grillade lite.. Åkte väl hem vid elva. Och jag lovar att jag tänker inte proppa in så många fulla människor i min bil igen. Vart lite irriterad på vägen upp när alla skrek i mun på varann. Skjutsade hem Linus och Sara. Hämtade upp Loffe sedan ner på puben. Det var väl allt den dagen..
På lördagen skjutsade jag först Pär och Linus till bergsjö. Dom skulle handla lite öl.. Sedan hämtade vi upp Andreas och jag skjutsade ner dom till sörfjärn för dom skulle åka till Gran. Jag ville inte följa med för det blåste så mycket och jag är åkrädd som bara den. Så jag åkte hem en sväng, fick pengar av mamma för att jag hjälpte till tors-fre =) Tvättade även bilen. Men den vart inte riktigt ren ändå. :) Åkte upp på Gnarp och halvvägs upp ringer Mia och frågar om jag vill skjutsa henne till jobbet för deras bil startade inte. Så då vart det en till tripp ner till fjärn =)
Åkte på stjärnan och handlade grillgrejer, åkte hem, satte mig i den lilla sol som var. Tog mig en dusch, sedan ringer grabbarna och ska ha skjuts hem.
När jag kommer fram är dom dyngsur :P Är glad att jag inte följde med! haha. Aja.. Skjutsar hem Andreas och Linus sedan hem för att göra oss i ordning lite. Tog fyrhjulingen ner till Linus för att grilla. Pär slaskar marinad på brallorna så vi åker hem och byter dom. Tänkte hälsa på Andreas och Loffe en sväng men det var ingen som öppnade. Åkte tillbaka, sedan ringer Andreas när vi nästan är framme. Då var dom ju hos loffe. men men..! Linus var spårlöst försvunnen så vi åker till marcus ist. möter loffe och andreas på vägen så dom följer också med. Där vart det mycket skratt iaf! haha!
Aja.. Började lunka till själva badrocken. och det finns bara ett ord som beskriver det bra: VÄRDELÖST!
Det enda som var lite bra var hamburgaren, men inte ens den var riktigt bra. Betala 200 spänn för att göra vad? näe, fy fan! Och ett tips om ni ska ha nå mer. Klipp gräset innan allt börjar !! tråk! Men jag såg iaf. min lärare, Anja! :D Men hon sprang därifrån såfort jag var på väg att säga hej! =) Jag tror då det var hon iaf. annars var det nån som var väldigt lik henne iaf =)
Söndagen spenderades i sängen! Vi var inte ut på hela dan. eller Pär var på ica och köpte dricka och godis men sedan var vi död hela dagen =) tror aldrig jag sovit så mycket.
Nu är godingen hos tandläkarn och ska dra ut en tand, stackarn. Jag ska städa ihop här, ser ut som en soptipp :P

Aja.. Ge mig sommar och sooool nu då!

Adios !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0