INGET NÖDVÄNDIGT

Ja, hela denna dag har spenderats inomhus. Eftersom det blåste så mycket trodde jag det skulle vara kallt och jävligt att sitta i solen idag. Så jag plockade lite disk, kläder och lite annat. var ner med flera tvättar. Sedan när jag skulle gå och handla kom jag ut i värmen. Jävla skit! Nu har jag slösat bort en hel dag sol på att bara vara inne. Men som det ser ut ska det ju bli bra väder ända till helgen nu så jag hoppas på Pärs stuga nåndag =)

Teven har ju också blivit populär idag eftersom jag varit inne. Och gud vad dom kan hitta på massa tävlingar. Först Top model, bli modell. Project runway, bli modedesigner. Top chef/hells kitchen, bli kock. Men nu har jag sett det värsta. Kommer inte ihåg vad programmet hette men det gick väl ut på att bli hårdesigner eller nå?! Herregud!
Aja, nu har dom iaf. börjat visat första säsongen av Top model på 3:an =) Goooood!


Även att jag och Pär ska på "kalas" på fredag =) Pärs syster fyller 30 och hennes pojk fyller också år så då slog dom ihop födelsedagarna. Då får man träffa hela tjocka släkten på engång då! :P Fast Ellionor, som fyller år, har jag ju träffat. Fast bara en gång. Men resten av systrarna och hans mamma =) Är lite nervös faktiskt, tänk om dom inte gillar mig?! :P
Men det går nog bra =)

Näe, nu ska jag gå och tina lite köttfärs, vi ska nämligen äta enchilladas idag =)

Bye bye !

Kommentarer
Postat av: Mia

Det kommer säkert gå kanon! :)

2008-07-23 @ 19:00:10
URL: http://mialundholm.blogg.se/
Postat av: Anna Källman

haha jag känner precis hur det käänns när man inser att man missat hela dagen på att sitta inne! :S Hoppas det går bra med släkten! =)

2008-07-24 @ 10:46:07
URL: http://mintradera.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0