SOMMARMYS

Igår åkte jag och Pär till Gårdsjön efter att han kommit hem från jobbet =) Tog med datorn och hade på bryggan och lyssnade på musik. Varmt som bara den var det, Skönt! Pär fixade styrningen på båten också, nu är det bara så att den inte startar :D haha. Men det fixar han också.
Men iaf. älskar jag att vara där! Skönt att ha ett ställe att åka till och bara vara. Ligga och steka i solen och ha det bra! :)
Sen är det ju världens mysigaste ställe han har med.. I love it!
Marcus och Andreas kom också och hälsade på en sväng. Tänkte åka ring dom, men fick ju inte igång båten..
Åkte ner på Gnarp. Handlade lite mat och hem en sväng. Sedan åkte vi hem till Andreas. Satt inte där länge förren vi åkte ner till Gällsta och hämtade min bil. Fick köra Pärs bil innan, men det gick väl bra det med, allt som allt! :P
Tog en pizza sedan tillbaka till Gårdsjön. Gjorde upp en brasa och kollade lite TV, sedan blev det sängen =) Mys!
Idag var det ju inget vidare väder.. Moln! Så vi åkte hem ist. och busade! haha. Det är så roligt att vara med min gooding! =) <3
Nu är självaste godingen ute och åker fyrhjuling, jag har suttit och kämpat med en ny design här på bloggen :P Det vart väl som det vart. Jag förstår inte hur man häver in sina egna bilder där uppe?! Aja..
Känns som jag ändrar utseende här hela tiden. Men jag tröttnar fort på hur det ser ut. Det riktigt kliar i fingrarna på mig att flytta om nått här i lägenheten, men det finns inte så mycket att ändra på =) Fast det är bra som det är tycker jag också =) Men jag skulle vilja måla om köksluckorna och byta handtag :P Men men..

Nu ska jag kika lite på tv och trycka i mig en och en annan riskaka! :)

Ha det bra!

Kommentarer
Postat av: Maria

Åh tack så mycket! =D

2008-07-06 @ 12:48:02
URL: http://catwalkqueen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0