BRÄNDER

I Lördags for Jag, Pär, Linus, Eddie och Mia på crousingen i bergsjö efter många om och men.
Först hittade vi ingen skjuts, men Mia var en räddare i nöden =)
Vi skulle ta Eddies bil, så då måsta dom byta hjul på den först. Kom inte fram till bergsjö förns vid tolv. Men det var fortfarande fart :P Efter många om och men igen kom vi hem vid halv fyra.
Dagen efter var varm som satan! Först sov vi ju bort ganska mycket av dagen. Vaknade kl. ett. Då gick jag på ica och köpte glass. Drog på mig ett par jeans och ett linne och jag höll på avlida när jag kom ut. sååå varmt! Fast det är härligt!
Vi skulle åka till stugan och hämta grävaren. Men då hade han lagt nycklarna till lastbilen i bilen som var i gåsjön. Så han tog crossen dit och tog bilen hem sedan hämtade han upp mig och åkte dit med lasbilen.
Efter att vi hade lämnat av en stubbe och fixat och trixat lite så ser vi att vädret blir väldans konstigt. Rökigt och luktar riktig brandrök. Pär for en sväng med crossen och kollade om det var i närheten. Jag går ut på bryggan och kollar. och långt bort på en kulle ser man grå rök komma upp. Och det blir bara mer och mer. Sist vi kollade såg det nästan ut som man kunde se elden, lite gult. Aja.. hörde att det brunnit i hassela så det kanske var det.
Sedan kom vi hem och ser brandbilar och en folkmassa vid Gnarps trä. Där brann det också.. Ojoj, nu kanske det får ta och komma lite regn.

Hoppas jag får sluta tidigare idag. Vi hade ju ingenting att göra på KuHi, iaf. inte jag. Sedan har jag inget att göra på bilden heller, är ju klar med allt och kan väl knappast börja på nå nytt nu?! Men Anja kanske har planerat nått för båda lektionerna så man vet aldrig. Har ju just ingenting att göra på dom andra lektionerna heller eftersom betygen redan blivit satta eller ska snart. Men ja..

På torsdag blir det varmt varmt igen! =) Skulle inte bli lika varmt dom här andra dagarna i veckan. Men var nyss och kollade på termometern, den visade 14 grader och klockan är bara sex, halv sju =)

Morsning Korsning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0