TUR I OTUREN

Skulle ju ha körlektion idag 15.20. Så jag var väl tvungen att ta ett tåget in så jag var inne halv två.
Tänkte att jag fick väl gå på stan och döda lite tid. (tråk)
Sedan hörde jag åska och tänkte att nu blir det säkert regn. och som jag trodde började det spöregna! Kul!
Hatar när det regnar när man ska nånstans! Aja, plockade med mig paraplyet och var påväg till tåget. Precis efter att jag klivit ut ur dörren ringer Sara och säger att Stoffe har fått förhinder idag så det blir ingen körlektion.
Känndes skönt att slippa åka in och döa där i nån timme men kändes även surt att inte ha nån körlektion. Det där var den sista körlektionen med Stoffe :/ Bokade en ny och även den vart med Cecilia. Hon är säkert bra hon med men jag älskar att köra med Stoffe! Kände mig lugnare på nå vis. Iaf. hade hon en lektion kvar innan min uppkörning. Tur var ju det! Bara tre lektioner kvar nu innan uppkörningen, plus en samma dag innan. Men den är ju bara för att köra bort nervositeten. Jag slår vad om att jag kommer kugga mig på nån småsak! Typ glömma nått på säkerhetskontrollen, glömma bältet. Och jag vet hur jävla sur och besviken jag kommer bli om jag inte klarar det! Så om jag inte klarar det kommer mamma få en jävla pina påväg hem iaf :P (Hon ska skjutsa mig dit)
Men jag vet även hur glad jag kommer bli om jag klarar det! Kommer nog komma en liten tår hur det än blir! Klarar jag det kommer jag bli så jävla glad så det blir glädjetårar. Klarar jag det inte kommer jag bli så besviken.. så ja.
Men men! Ska försöka att inte vara nervös :)
  
Sara                   Stoffe                   Cecilia


Får väl fortsätta städningen sen igår då. torka golv och lite småplock!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0