SICK AND TIRED


FREDAG

Hade verkligen inte ork att åka in till skolan då. Kännde mig som jag låg på botten av havet och halvdog. Näe, inte ens på botten, nergrävd typ 100 meter under botten. Aja.. Åkte iaf. in. men sen fick jag sms av Elina och sa att hon inte skulle komma till skolan. Då sjönk jag ännu längre ner i botten :P Så jag åkte direkt till station och tog kvart över 8 bussen hem och sjukanmälde mig.
Storstädade lägenheten. Städade t.o.m ut kyl och frys och dammtorkade allt här! =) Tvättade även våran vita badrumsmatta, som då hade blivit nästan grå. haha. Sen när jag tog ur den ur tvättmaskinen så vägde den bly!
Det måste ha varit nå fel på tvättmaskin eller nå för den var dyngsur. När jag försökte vrida ur den lite så kom det en sjö av vatten ur den. Sedan när jag kom ner 3 timmar senare och hämtade mer tvätt droppade det fortfarande av den, nästan rann vatten. så ja. :P
Sen kom Päran hem och jag följde med mamma och handlade. Sedan åkte jag, Pär och Linus till pärs stuga =)
Pär och Linus fixade i bryggan i sjön och jag fick kvinnogöra, ta fram trädgårdsmöblerna och torka av dom :P
Åkte även ut och fiskade lite. då hade det kommit 3 pers till och alla i en liten båt. Sen när vi var nästan framme började dom vicka båten! Då skrek och slog jag! haha. Jag ville verkligen inte ramla i vattnet med mobil och allt på mig. + att jag inte hade ombyte med mig som vissa andra hade :P Fast sen när jag klivit ur båten började dom vicka igen. Då var det kul! haha :D
Grillat blev det också, mycket gott! Linus och Andreas fick sig en badtur också när Pär skjutsade runt dom i grävskopan.
sedan åkte vi hem, jag och Pär. och åt chips och dipp och gick och la oss och sov. Trevlig dag. Synd bara att det blev lite dåligt väder där på slutet. Men men..

   

Jag vill till frissan! Vill fixa håret. Vill färga mörkt. Men det kommer ju ändå bara blekas i sommar så lika bra jag väntar tills efter. Men klippa av lite slitet hår skulle ju inte vara fel..

men men.. Nu ska jag gå och äta mina goooda riskakor (jag är beroende)

Yes box allright !

"KLICK KLICK"

Ja, denna dag har gått fort känns det som.
Började med att komma till skolan och det känns som nästan allt vi gjort sitter uppe! :P Iaf. våra fula masker som sitter vid entrén. Fy! haha.
Aja.. sedan GKO. Fixar ramarna sen ska dom torka en timme så då passa vi på att göra klart SISTA arbetet till kulturhistorian. Så nu har jag inget kvar att göra. Eller jo, ett hemprov i matte som jag snart ska sätta mig och göra (jag ska ha G i matte) sen vart det att gå till historian och börja diskutera. Hatar verkligen vissas åsikter! Och jag hatar när man vet själv vad man menar med det går inte att förklara för dom andra :P
Aja.. går till bussen och hoppar av vid sjukhuset, småspringer till vägverket, för jag hade nämligen skrivning till körkortet idag.
Var hur nervös som helst. Elina måsta följa med mig. Sedan kom han ut och sa att vi ska ha Id koll osv. Sätter mig vid datorn. Började med frågorna. Räkande ihop dom jag var osäker på och kollade hur många fel jag kunde ha. "Jag kommer aldrig klara det här" tänkte jag och fick lite småpanik när klockan visade att det bara var 10 min kvar. Kollade igenom alla svar en sista gång sedan vart det rätta. Sen kom rutan upp "Godkännd" :D Maaah! Jag vart så glad! Kunde inte sluta le. 63 rätt av 65 ;) Känns så otroligt skönt att inte behöva åka in tidigare när man har sovmorron och åka till körskolan efter skolan. Nu är det gjort, klart, överstökat! Nu är det bara uppkörningen kvar! :D Den ska jag boka imorron tror jag om jag har tid, annars blir det nästa vecka.

Nu har jag och Mia varit och knäppt kort. Jag fick vara hennes modell. Student och raggarbrud fick jag vara :P Hoppas hon är bra på att redigera iaf. haha. Jag vet inte vad det är men jag gör mig inte så bra på kort :P men men. hoppas hon fick nån bra bild iaf =)

Näe, nu ska jag ringa till min grabb och se vad han håller hus =)

Mors !

NY DESIGN

Ja, jag kan ju aldrig ha samma sak allt för länge så nu har jag designat om min blogg litegrann =)
Vart ganska så nöjd faktiskt =)

Men nu Måste jag plugga Kulturhistoria. Två arbeten som ska vara inlämnad innan fredag kvar. Plus att ett är stort! :/ Började ju i skolan med Elina. Får se om vi hinner göra klart imorron annars får jag börja om från början här hemma. Eller ta med det andra hem kanske är smartare ?! :P haha.

aja.. NERVÖÖÖÖÖS! :P

Bye!

INTE MIN VECKA

Den här veckan känns det som allt går åt skogen. Allt ska jävlas utav bara den!!
Som t.ex. idag. När jag och mina kära vänner Elina och Karro skulle ta prick bussen från skolan. När vi kommer ut står den redan där så vi småspringer lite, men det är folk som är på väg in i bussen så vi tänker vi hinner ju.
När vi är ca. 2 meter från bussdörren, stänger busschafförn den och kör därifrån (!!!) Fy fan! Jag hatar när dom gör sådär! För det är nämligen inte första gången det hänt! Och ingen jävel i bussen kan säga till han att stanna heller! Näee! Åååhhhhaaaaaaaaaaaa! Så vi sprang till en annan busshållsplats men dit kom den inte, och jag måste med den bussen om jag ska ta 16.25 från station. Så vi springer till kvantum, missar den precis där också! Jag kan lova att min humör var det sämsta jag någonsin varit på! Så jävla förbannad! Nähe! Då måste jag GÅ ner till ÖB för att hoppa på min buss där! Plus att det var typ 500 grader i solen så jag höll på dö!
När jag kom fram till busshållsplatsen var jag helt slut av att gå och värmen! Skit!
Fast något bra hände idag, jag fick nämligen G på mitt nationella i matte B :D Jjeej! Trodde verkligen inte det! men fick precis på poängen! :D det känns skönt! hoppas jag kan lyckas få ett G i år så jag slipper fortsätta nästa år =)
Sedan ska vi diskutera lektionerna som är kvar på historian ist. för att göra några uppgifter. Då får vi G. trodde det skulle vara skit tråkigt och att jag inte skulle fatta nått alls! Men det var skitkul! =) Trodde aldrig jag skulle säga att det var kul att gå på historia. men men..

Känner mig så jävla stressad också! Har så jävla mycket att göra. Men är iaf. klar med eget arbete till bilden, skickade nyss min uppsatts på engelskan till Kicki, är klar med Italien bilden också. Nu är det bara tre arbeten i KuHi som ska in innan fredag. Plus att jag har uppskrivning denna vecka, sen ska jag vara modell åt mia denna vecka. Sen har jag och Elina jävligt mycket kvar att göra på GKO'n :/ Usch! Är så jävla skol-less som man kan bli nu! jag orkar helt enkelt inte med allt! Tvåan är tamejfan det jobbigaste året, då kommer allt kastat i ansiktet på en.
Fick även IG på min uppsatts på nationella på engelskan :@ ÅÅÅHHH! "Näe, du kom av ämnet!" Du kan ta ditt jävla ämne och stoppa nånstans! Men fick iaf. VG på muntliga och det är jag nöjd med =) 

Tänkte gå och plugga lite på körkortet nu, vet att jag kommer somna pladask när jag sätter mig med den boken, men jag ska försöka. Sedan blir det körskolan hela dan i morron.

Jag som ville gå på Estetafton på torsdag. Men jag tror fan inte jag hinner med det. Och jag vill inte åka buss in och hem heller.. Så ja. Nästa år blir det iaf =)
Nu är tvåan slut. Ett år kvar, endast ett år kvar sedan är det slut!? Fy fan va tiden går fort, nästan lite för fort.

Men jaja.. ska väl gå och försöka få in nått i bollen! Hej!

PUBKVÄLL

Lördagen började med en storstädning av lägenheten (nu ser det lika förjävligt ut igen)
Sedan kom Pär och Linus hem från båtfärden och vi grillade gott, även Peter kom.
Efter vi ätit kom Jimmie och Simone också. Vi åkte ner till stranden och grillade lite korv, och fortsatte mot campingen.
Träffade Misen =) Köpte nått gott! haha.
Sedan efter vi varit där sitter jag och Simone och småpratar lite, då ser jag en man som är väldigt lik Niklas Åhlund! och det var ju han! :D Jag skriker dit han! Gud vad jag har saknat den mannen! haha. Pratade gamla minnen och vad som hänt sen sist. "Ja, men hör av dig till mig när du blivit läkare eller advokat!" haha, ja, det kommer aldrig hända att jag blir nått av det. Men det var trevligt att träffa han iaf. Han sa även att han skulle flytta till sörfjärn bara han hittade nånstans att bo =)
Sen var det fullt vid allt bord när vi kom. Men vid ett satt en ensam man, så vi gick dit och frågade om det var okej att slå sig ner, vilket det var.
- Är du härifrån eller?
-Naj, jak er fran Denmark.
haha.. en livs levande Dansk! Det var lite knepigt att förstå vad han sa ibland men :P Frågade om han visste vad Pöj Pöj betydde! Haha. Therese fattar väl iaf =) men det visste han inte. Dåligt översatt på Tv3 Danmark då !
Aja.. Raggade åt oss en efterfest hos Hanna och Emil! Fortsatte en sväng till Malmberg också. Sedan kom Kim och sa att han skulle åka på max och käka. Jag, Pär och Linus hängde såklart med! Gött! Sen vart det en sväng runt heeeela sundsvall tror jag. På gågator t.ex. haha. Och nån jävla skidbacke eller nå. Kl. 6 på morron kom jag och Pär hem och fick lägga oss och sova. Sedan vaknade vi vid 11. var vaken i kanske en timme. Somnade om till ca. 16.00 var vaken till fem kanske. Pappa ringer och frågar om jag inte skulle följa med therese hem för det var ju morsdag. aj då! Det hade jag glömt! Skulle ju även fota med Mia, men tack och lov hade jag fått ett sms att hon inte hann idag. Det tackar jag för! Mådde väl ungefär som jag förtjänade :P Åt lite nudlar och kollade på power of 10 och sanningens ögonblick somnade vid halv tio och nu är jag här och ska strax åka till skolan =)

Trevlig kväll! Bara det blir lite varmare så man slipper frysa ihjäl på kvällen!

Hej!

VAFAN?

Ja, eftersom dom ska byta bloggen till nått annat skit så gjorde jag det nu lite i förväg som dom rekomenderade. fy fan! skit dåligt på det här "nya" ju >P Blä!

Jaja, var nyss och handlade med mor! Hon hade glömt kortet hemma så jag fick springa hem och hämta pengar. Men hon måste ändå åka upp igen för jag måste ju ha dom ikväll =)
 Ska grilla idag. Vet inte vilka. Iaf. jag och Pär. Säkert Linus också, dom är och fiskar nu. Så han följer säkert med hit sen. Jag tror han kommer flytta in snart också :P haha. Har iaf. lite kläder här, och brukar ta en dusch och så! haha.
Aja! Ska iaf. ner till sörfjärn ikväll på första pubkvällen!

Även att det mamma hade köpt var likör! Jag trodde hon sa Marabou, men hon sa Malibu! haha. fast hon hade köpt choklad också =)

men nu ska jag gå och sätta kniven i fläskfilén och majsen! Sedan ska jag gå och snygga till mig lite och invänta grabbsen! ;)

bye!

FIKASTUND

ja, vaknade halv sex idag när klockan ringde.
Klev upp, gjorde frukost. Hallonyoghurt m. kellogs Special K :D Skitgott var det faktiskt!
Ja, gick till bussen, träffade Simoni.
Kom till skolan. Och jag går och sätter mig på bänken utanför estet som vanligt :P och väntar på Elina.
Men hon kom aldrig. Jag var så trött och less på allt och jag behövde verkligen Elina att muntra upp mig då :P
Jag skrev och frågade om hon kom snart annars åker jag hem för jag har så tråkigt. "Men kom till mig då och fika så åker vi dit till textilen" Min räddare i nöden. Jag plockade ihop mina grejor snabbare än kvickt och satte mig på bussen.
På bussen hoppade det på en tant och började prata med busschafförn (hon måste ha känt han men jag är inte säker:P) Ja iaf.
-Men ska ni inte följa med dit då i några dar? kan du ta ledigt i 4 dar då iaf? (tror det var nån stuga)
-Nja, inte så länge kanske. Men jag måste ju veta i förväg.. (så han kunde ta ledigt)
-Ja, men ring ikväll då!
-Näe, ikväll kan jag inte för ikväll ska jag dansa.
-va?
-jag ska dansa ikväll.
-va sa du?
-jag ska dansa!
-näe, jag hör inte vad du säger...
-DANS
-va?
-DANS!!
-
Dans?
-Ja.
-Näe, sånt finns inte där! (i stugan dom skulle till)
hahaha :D
Iaf. hoppade av bussen och höll på och frysa ihjäl. sedan ringer mamma och frågar om jag tycker om Maraboue (hur fan stavar man??) kokos. -Vaa?? haha. Fatta inte vad hon mena. Men hon är ju borta med jobbet och åker nån båt :P vet inte riktigt vart men =)
  Efter många om och men kom jag fram till Elina. Och jag lovar att dom där trapporna kommer ta dö på mig. Dom är så knepig. Tar man varje steg känns det som man tar flugsteg, alltså onödigt många. Men hoppar man över ett så blir det jättekliv. Men skitsamma! Vi fikade nybakat bröd och te och skvallrade och pratade gamla pinsamheter. Det var mycket trevligt. Jag försökte även få henne att stanna hemma så jag kunde åka hem tidigare. Men nej hon stog på sig.
Sen när hon stog och gjorde sig i ordning "fast jag vill egentligen inte gå nånstans idag" Så jag åkte hem med kvart över tolv bussen. Träffade Simoni på bussen igen. Eller hon kom fram och skrämde nästan livet ur mig, eller näe, inte riktigt men paff blev jag iaf :P Hon berättade om när Denise pratade i sömnen "Vart är hon??" (gräver i träcket) HAHAHAHAHA! ojojoj! :D
Mmja, när jag kom hem skrev jag ett mail till Anja och förklarade hur allt låg till. och varför jag varit borta så mycket denna vecka. Men jag har faktiskt varit sjuk och slö så det räknas inte som skolk tycker jag :P Men det känns som jag är på bättringsvägen. Fick "Trollmors förkylningshonung" av Elina och jag tror det gjorde susen :D Så det blir nog pubafton imöra ändå om det är väder =)

Ja, och Pär är och bygger en brygga med Linus som Pär ska ha vid stugan. Och antagligen klarade han sig på en korv idag så jag får fixa nån mat själv. Det blir nog bara nå mackor.

Inte så intressant inlägg kanske men jag måsta skriva av mig litegranna =)

Simma lugnt!

SJUK

Här sitter jag och dricker mitt te. Jag har blivit sjuk. :(
Jag funderar starkt på att stanna hemma idag, men jag har ju så jävla mycket att göra så det blir väl till att åka in ändå. Plus att jag kan ju inte överge min Elina =)
Jag hatar att vara sjuk, nu kommer jag säkert åka på ett munsår också. Fan!

Igår hade jag körlektion, gick mycket sämre än förra gången! Skit!
Nästa gång ska jag ha provuppkörning och se vad jag behöver träna på. Då ska dom vara helt tyst och jag måste göra allt själv. Hjälp! :P Så jag måste in till hudik nå mer och övningsköra på vägarna där =)
Men teorin går skit bra iaf. Känner mig väldigt säker på att jag kommer klara det, och just därför kommer jag säkert inte klara det. Så jag ska inte tänka att jag klarar det för då kommer jag bli jävligt besviken om jag inte gör det. Aja!

Pubafton på lördag =) Får se om jag är frisk då då, fast ska alla andra dit åker jag nog ändå. haha.

Näe, nu ska jag gå och dricka upp mitt te äta lite frukost och dra iväg till skolan.

SPYFÄRDIG

Idag åkte jag in med åtta bussen till körskolan. Är "sjuk" idag :P Fast jag har faktiskt skit ont i halsen så skulle väl helst vara hemma och vila mig men körkortet går ju först!
Kl.10 kom Tess, då hade hon körlektion. hon var tillbaka kl.11. Satt och pluggade, höjde ribban än engång nu. Nu måste jag ha 67/70 rätt för att få godkännt =) Hann bara med A fasen på den nivån men den klarade jag iaf.
Sedan åkte vi ner på subway och käkade (bra start på mitt nyttiga liv). Det är så jävla gott!
Kom hem, plockade lite disk, vek kläder. Pär kom hem, jag lagade mat.
Ska ju sluta äta potatis, ris och pasta. Gjorde köttbullar och makaroner åt Pär (enkelt) Sedan gjorde jag wook som jag åt tillsammans med köttbullarna ist. för makaroner. (även pär åt wook)
Jag måste erkänna att det var det äckligaste jag någonsin ätit (wooken).!! Det var så sött på nå vis?!
Pär: - Måste du spy eller?
-Jaa! haha
Näe, men det var inte långt ifrån. Satt och tvingade i mig det där äcklet! Näe, i morron blir det råa grönsaker. haha. Om det är nån som har goda GI (eller liknande) recept så skriv gärna dom då! ;) Mamma, kanske du har ??? =)
Blir nog ingen småätande ikväll iaf. är fortfarande spyfärdig. Jag vet faktiskt inte om jag klarar av min speciella diet, det kommer nog gå tillbaka till vädligt onyttig igen snart, men jag ska kämpa ett tag iaf =)

I helgen är det pubafton i sörfjärn, wehoo ! =)
Det enda negativa med att vara 18 är att det blir så jävla mycket slösande på pengar som jag egentligen inte har.
Fast nu har jag ju faktiskt över 20 000 på mitt sparkonto! :D Och för mig är det myyycket pengar. Blir att lägga in en liten del på mitt och Pärs sparkonto till utomlandsresan. Resten blir sparpengar. Jag tror jag har blivit rätt snål på senaste tiden. Köpte ju kläder för nån dag sen. Det var första gången på länge jag unnade mig själv nånting =)
Men men!

Nu ska jag gå och dricka många liter vatten och försöka få bort det äckliga wooksmaken.

/Mors !

TREVLIG MÄNNISKA ?

Satt och läste igenom mina gamla dagboksinlägg på Lunar.
Fastnade för ett speciellt. Hade faktiskt glömt bort all skit du har snackat. Jag förstår inte ens varför jag är trevlig mot dig nu?! Jag vill ha en förklaring av dig vart du fått allt ifrån. Men det känns lite dumt att dra upp något som blev sagt för drygt ett år sen. Har aldrig haft nått emot dig tills du sa det där. Men men, vill man jävlas med andra så..
Jag tror anledningen till att jag är trevlig och så är nog för att jag är en trevlig människa :D Jag hatar när någon tycker illa om mig. Eller det beror på vem det är, finns dom jag inte bryr mig ett skvatt om dom tycker illa om mig. Men jag är nog en trevlig person allt som allt, men jag tror nog jag kan fräsa till ordentligt om jag får chansen att bråka med nån :D Vilket jag och Elina vill! haha. "Fan va kul och slå nån" "ska vi starta bråk?" haha, fast det är nog mest på skoj =)

Aja, idag blev det först en promenad med Pär ner till Anders, Pär skulle hämta bilen sin.
Sen hem och städa lite, övningskörde till hudik med Pappa. Jag kommer få nå fel på den jävla skylten som ska ramla ner hela jävla tin :P Näe, i morron köper jag en ny !!
Sedan for jag och Pär och åt pizza med Linus och Kim. Handlade med mamma och nu är jag här.
Proppmätt som bara den! Har ätit på pizzan tre dagar i rad nu! haha. Eller näe, åt ju med therese i fredas. men tors, lör, sön iaf. Usch va mycket fett :P Men i morron börjar mitt nya liv med nyttig mat och lite mer promenerande =)

Sanningens ögonblick ikväll! I love it! Även fast jag oftast blir på dåligt humör när vi kollar på det, det har Pär märkt iaf, han sitter bara och skrattar åt mig när jag sitter där i soffan och svär åt dom. haha. Dom flesta är ju så jävla dumihuvve.. men men.
image20



Även att jag har planer på att lägga ner denna blogg!
Är det ingen som börjar komentera snart så orkar jag inte anstränga mig nå mer. Det är helt enkelt inge kul om man inte får nå respons :D
Så... Börja kommentera !!!!!!!

Over and Out !

DEBUT

Igår var ju Pär på firmafest. Så Therese kom över och så lagade vi (jag) mat ;) Klyftpotatis, snitzel och bea =)
Sedan trodde jag det skulle bli en lugn kväll. Men då får jag ett sms av Pär och han säger att han är påväg hem och att jag ska dricka öl. Så jag gick och hämtade en sådan =) Senare blev det en spontan resa in till hudik på krogen. Fick även gå och köpa cigaretter åt Pär och Linus som en start in på 18-års livet. haha.
Sen for vi på donken köpte en burgare. Efteråt blev det bockarna.
Ska jag vara ärlig så tycker jag inte att det var så speciellt märkvärdigt där. Ska jag tillbaka så är det för den goda drinken jag fick. Eller fick och fick, jag fick väl köpa själv. Men jag sa att jag ville ha nått gott! -Tycker du om jordgubb? -JAA! :D Den var sååå god! En riktigt sommrig smak ;)
Sen är det så jävla mycket idioter där också. Pär och jag skulle på toa och tre sekunder efter vi gått in så är det en kärring som står och skriker och säger att vi ska gå ut därifrån. Lättjävel! En smäll ska du ha! haha
Och även tjockisen;
-Ska du följa med här?
Jag ger honom en äcklad blick.
-Jag menar inget snuskigt, tänkte om vi skulle röka..
-Näe, jag röker inte..
-#!&)¤#?="¤("=)(¤"?(¤?"=)(¤?!??=# (skriker för fulla muggar något som jag inte uppfattade)
Dummer.
Ja, kom väl hem vid en fyra. Kl. 9 idag ringer Linus och väcker oss :P Så nu har ju han och Pär börjat dricka igen. Men Pär har iaf. lovat att han ska vara hemma med mig ikväll :D vi ska mysa, äta chips och dipp och kolla på film =)

Ja, nu har man iaf. testat krogen. Och sammanfattningen var väl att det var som en stor surfest :D haha.

HEEJ!

SHOPPING

Idag var jag och Elina på stan och fyndade lite =) Det var lite rea på gina tricot och sedan vart det lite smått och gott på hm och jones också! Sedan gick vi på Subway och käkade! Det är ju så gott! Köpte även kakor där.

   
Badshorts,    Shorta, H&M,    Klänning,          Trosor,
Jack and        98 :-                  Gina Tricot,       Gina Tricot,
Jones.                                99,50 :-              24,50 :-/st
129 :-

Nu ska jag springa på ica och handla lite. Sedan ska jag väl laga till nån mat åt mig själv. Pär är ju på "myskväll" med jobbet :D haha. Jag är riktigt avis på han! Dom skulle på laserhallen, åka gocart och ha trekamp.
Tror jag ska köpa nått gott år mig själv också som jag kan smaska på tills han kommer hem, som skulle bli tidigt =) Så det är bra!

Storstädade ju i måndags. Och då sa jag att vi kan väl försöka hålla det städat ett tag nu då så vi slipper städa varje vecka. Men vad ligger i soffan nu då? jo, en stor jävla klädhög. Och allt är mitt! :O haha. så jag ska väl städa undan det också. Sedan tänkte jag även tvätta om det inte är upptaget, som vanligt!! Båda tvättkorgarna är fulla med tvätt.

Nästa vecka börjar min nya diet :) Jag ska göra min egen version av GI-metoden. Jag kommer inte följa den helt. Lite fusk kommer det att bli, som på helger kan det vara skönt med en bakispizza och så =) Sedan till lunch ska jag enbart äta sallad + macka. Men bort med potatis, pasta, ris (förutom mina älskade riskakor).
Jag känner faktiskt att jag blivit nyttigare. Jag har inte lika mycket godissug som förut och jag kan inte äta vitt bröd längre, det känns för onyttigt! Pär gjorde baguetter förut nåndag och orkade inte med alla och frågade om jag ville ha. Nej! Det känndes som en stor fettklump! haha. Men det är kanske för att han är så mycket smör och ost.
Men jag känner mig nyttigare iaf. Hoppas jag blir piggare också med tiden. Tänkte försöka gå ut och gå så mycket som möjligt, om inte springa.

men men, nu ska jag gå och slänga in en tvätt sedan ska jag på ica!

Morsning goodbye!

KÖRKORTET NÄSTA!

Idag när jag kom till körskolan satte jag mig och pluggade lite. Sedan droppade Sara in så jag gick och frågade om jag kunde få boka skrivning eller om hon tyckte jag skulle träna lite mer. -"Ja, men det är klart du får! Det skulle du ha gjort för läääängesen!" haha. Så nu är det gjort. Sedan gick jag till skolan för att ha lite foto.
Kl. 13. hade jag körlektion så jag gick tillbaka. Som vanligt säger Rolf  "Tjena Nattis". Sen fortsätter han med "Går det bra om du skjutsar Stoffe idag?" Min första tanke var "NEEJ" haha. Jag har nog alltid varit lite rädd för att han ska håna mig om jag gör fel. Men när vi satt oss i bilen och han började prata om vad vi skulle göra så känndes allt mycket bättre. Det var mycket lättare att prata med han! Sedan körde vi iväg och allt gick galant! Förutom när han måste bromsa åt mig när jag missade STOPPskylten :D Körde på större vägar idag, som E4.
Och han sa vad han tyckte jag gjorde bra och mindre bra osv. Som Rolf inte brukar göra.
Han sa att han tyckte jag var lite mesig i början, men det blev bättre i slutet :D Känndes skitbra att köra med han!
Sedan när vi kom tillbaka till körskolan frågade han om jag bokat skrivningen. Ja, sa jag. -"Jaha, halkbanan då? har du bokat den?" "näe.." "Då går vi upp och gör det nu" :D AAhh! Jag är överlycklig! Trodde inte jag skulle få boka skrivningen och absolut inte halkbanan! :D Sedan sa han att efter skrivningen var det bara att boka uppkörningen på engång! Körkortet känns inte långt borta nu!

Tänkte gå på krogen på fredag, men jag tror jag skiter i det. Känner mig så trött och sliten. Och Pär skulle komma hem tidigt han också från jobbgrejset så då kan vi ta och lägga oss rätt så tidigt och sova ut!
Det är ju pubafton den 24:de så jag tar min debut då! hahaha :D Då du, fläskis, kan du inte slänga ut mig! :D

Aja.. Nu ska jag gå och fortsätta städa! =)

Morsning!

FÖDELSEDAG

Ja, nu är det över! Skönt !
Åkte hem med Therese vid tre, öppnade lite presenter fikade lite. Mamma och pappa åkte och åt pizza.
Mia kom och hälsade på en sväng. Dom kom hem med min bil! :D Åkte en sväng, och det gick bra ! Nu vill jag ha körkort så fort som möjligt! Jagvill Jagvill!! Aja...
kom hem, farmor hade kommit och gratta! Tog inte låg tid innan släkten på pappas sida dök upp, och sedan momma! =)
Orkar inte skriva så mycket, det finns inte så mycket att skriva.
När jag kom hem hit så hade Pär köpt blommor till mig =) Älskling <3 Hade även fått av Britta och Selmer! =) Tack!
Pärs andra present var att vi ska öppna ett sparkonto som han ska sätta in lite pengar på sedan ska vi spara ihop och åka utomlands i vinter! :D
Sen fick jag också;
 *EN BIL!
*Kläder
*Smycken
*choklad
*köksgrejs
*Pengar (Kommer även få mer pengar av farmor sedan :D Mycket pengar)
Det var iaf. en kanondag och Tack alla för presenterna!

image8


Jag är iaf. helnöjd!

Idag har jag hela dagen planerad.
07:55 : Jag tar bussen in till körskolan och pluggar lite och hör mig för om skrivningen + boka fler körlektioner.
11:25 : Då har jag foto, måste fixa mitt repotage.
13:00 : Körlektion med Rolf!
14:15 : Tar bussen hem till Gnarp
15:00 (ca.) : Mamma kommer upp med köttfärssås (:P) och min bil så ska vi övningsköra en sväng =)
sen blir det hem och fixa lite mat, kanske plugga lite.

Hej då!


VAD E' DET FÖR EN DAG...

..e' det en vanlig dag? Nej, de e ingen vanlig dag för det är Nathalies födelsedag, Hurra hurra HURRA!

Idag fyller jag 18!! :D


 
Ja, nu väntar jag på att Therese ska bli klar, sedan blir det ner till sörfjärn och öppna presenter! :D
Sedan halv fem ska vi hämta MIN bil ! :D
Kommer också vara ganska så onyttig idag. mamma och pappa skulle äta pizza och frågade om jag skulle med.
Ja, vad ska jag annars äta? :P sedan måste man ju äta lite tårta, både grädd och smörgåstårta =) och lite fika bröd! haha..

Skriver mera sedan !


Hej hej!

SKOLA

Skola idag igen. Utan Elina :( Men det gick ändå!
Imorron kommer hon iaf. och då får man höra lite skvaller! haha.

Var även och kollade på Simonens och hennes klass teater idag =)
Och ni var SUPER! =) Skulle egentligen inte kollat idag, skulle kolla imorron. Men Karro hade nationellt prov då så vi smög dit idag ist =) Hade gått och kollat på den i morron med resten av klassen igen om jag inte hade fyllt år.
Då är det skönt att komma hem tidigt så man kommer hem till lägenheten i lämplig tid!
Jag hatar egentligen att fylla år, men denna känns som den kommer bli bra! Bil, sparkonto till utomlandsresa! Aaah! kan det bli bättre?! =)


Men det verkar som om ingen läser min blogg. Fan ta er! :P Ingen som gav mig råd i förra inlägget iaf. tack för den!

Mors !


BIL

Fiiiinväder idag! Varmt som bara den. Har legat i solen ett tag. Men som vanligt blir jag less efter ett litet tag och orkar itne mer :P Men nu ska man ju inte hoppas på för mycket, att sommarn är här. ska bli kallare till veckan! FY!
och på tisdag fyller ju jag 18 år! :D Weehoo!
Frågade pappa idag om han hade kollat på nån mer bil åt mig, för jag hade hittat en som jag ville ha.  Nej, sa han.
Men det visade sig ju att han hade köpt en redan =) My redpearl ! haha. hade ju kollat på en sån förut, den är ju snygg förutom dom jävla ögonen (Lysena) som ploppar upp! haha. Men jag är tacksam att jag överhuvudtaget fick en bil ! =) Eller ska få ! Nu är det bara körkortet kvar ! Ska fråga om jag får boka skrivning på onsdag! Satt ju där en hel dag förra veckan så nu är jag godkänd på allt! =) ska även dit och plugga lite på onsdag, sedan har jag körlektion. Dom går ju lite mindre bra. Måste övningsköra mer hemma! Men men.. jag ska då ha det i handen innan sommarn är slut iaf! :D

Jahapp! Tänkte ju lägga in bilder på bilen men är ju antagligen nå fel! Men ni får väl kolla på bilddagboken ist. då  =) :nathaliesilen.bilddagboken.se.


Även att jag har blivit helt besatt av att färga mitt hår! Jag vill! Funderar starkt på att färga hela håret EN färg. En mörk färg! Mörkmörkmörkbrun. Den jag har på underhåret. ett steg före svart?! Vad tycks? Jag behöver smakråd! =)

ADIOS!

NYTT OCH FRÄSCHT

För det första hur stavar man fräscht? fräsh, frächt?! Aja!

Nu har jag ändrat utseende på bloggen. Blev så trött på det gamla och ville ha nått nytt!
Och jag blev faktiskt ganska nöjd. Iaf. med bakgrunden! =)

Ska snart ta bussen till hudik och sätta mig på körskolan och plugga lite =) sedan blir det till att gå upp på skolan och ha foto. Känns så onödigt att gå dit när han inte ens tar nån närvaro. Sedan har jag ändå VG+. Kanske högre när jag är klar med mitt repotage =) Aja, sedan har jag kör lektion kl.14. Fickparkera, Hjälp! :/ :P Näe, men det ska nog gå bra, hoppas jag.

Näe, nu ska jag ta nån riskaka sedan ska jag göra mig redo för bussen!

Mors !

Ledig

Idag har vi studiedag, och jag hade verkligen behövt vara hemma och plugga KuHi och historia, plus att jag måste göra eget arbete till bilden. Men just nu känns körkortet viktigare. Har körlektion kl.11 sen ska jag plugga teorin hela dagen!

Igår var jag, tess och simone på stjärnan och solade och tränade =) När man kom ur solariet var man helt fräkning och lite brun. När man kommit hem är allt försvunnet. Skit solarium, jag väntar på den riktiga sommarsolen ist =)

Igår fyllde mamma år =) Träffade dom man inte träffat på ett tag, momma och moffan, farmor, patrik..
Hon fick iaf. turkosa muggar av mig och Therese =) Sedan vart det tårta och tilltugg! Fan, jag ska ju sluta med sötsaker. Men inte fan går det ... :P

Kollade även på Sanningens ögonblick igår igen! :@ Jag vill slå på han!

Näe, nu ska jag gå och käka frukost!

Hej hej!

Gårdagen

Trodde det skulle bli en lugn hemmakväll, men icke!
Linus och Peter kom hit och då började öldrickandet =)
Orkar inte skriva så mycket, men det var roligt iaf. !
Vi kollade iaf. på talang och trummkillarna som var på Broman och spelade för ett tagsen var med =) Dom är ju så jävla bra !!



Mer bilder på bilddagboken =)

Kollade nyss på Sweeney Todd, blev lite besviken på den också. Trodde den skulle vara bättre. Lite långtråkig ibland. Men men..


HEJ!

Skitväder

Igår kollade jag och Pär på 10 000 BC. Trodde faktiskt den skulle vara bättre. Och att det skulle handla lite mer om djuren; Mammutarna och dom :P Men så var det inte.. Men den var bra ändå! Men om ni inte har sett den, ha inte för höga förhoppningar. :) 
Vi har även Sweeney Todd och På smällen kvar att kolla på =)
Sedan grillade vi burgare igår med, mumma! Och kollade på Sanningens ögonblick, mitt nya favorit program! haha. Men han som var med igår måste vara den sämsta pojkvän man kan ha! "Tycker du att dina kompisar har en snyggare flickvän än du?" -Ja! "Tycker du att det är snyggare med blondiner än brunetter?" -Ja! (hans flickvän var brunett) "Skulle du vilja att din flickvän hade silikonbröst?" -Ja! .. Jävla idiot! :P Vart riktigt irriterad där ett tag! Sedan fick man se vad som skulle hända nästa gång "Har du varit otrogen mot Sofie?" "-Jag måste svara ja på den frågan." sen fick man se hur lessen hon blir. :( :P Näe, jävla skitstövel ! hade även stulit pengar av na.. Ojojoj :P Dom kommer nog inte vara tillsammans länge till ;) haha.


Idag hade jag körlektion, övningskörde först till stan med pappa sedan följde han med på lektionen. Det gick så bra i början, tyckte jag. Sedan blev det bara skit.. Usch! Övningskörde lite efter lektionen också...

Jag hade en väldigt märklig dröm i natt. Det började med att jag skulle diska, och jag la mobilen i diskmaskinen så länge för jag visste inte vart jag skulle lägga den?! Sen glömde jag bort den och den blev diskad, förstörd.
Sen helt plötsligt kommer Pär och säger att han måste göra en sak men han kunde inte berätta vad. sen försvann han fortare än blixten. Sen kom det en svart skugga och började dra i mig! tillslut kom jag loss och sprang ut, och det var som att solen hade försvunnit för det var alldeles mörkt och det fanns ingen människa nånstans. Jag sprang och ropade på hjälp med skuggan hack i häl... Sedan väcker Pär mig och säger åt mig att nu får jag vara tyst! :P Jag hade nämligen legat och snarkat hur högt som helst :D haha..

Ja, tänkte ju grilla idag vi, men det ser ju inte ut att bli så bra väder?! Tänkte ju göra massa gott! Grillspett med kött, kykling, korv, paprika, lök, majs.. :( Får väl se om det blir bättre imorron då kanske =)

Aja, tror jag ska kolla på sweeney todd nu, tror inte Pär ville se den ändå så då kan jag passa på medans han är ute och åker fyrhjuling =)


Bye bye !

Sista april

Det hela började med grillning med Pär. Och eftersom jag knappt hade ätit nått på hela dan så smakade det bättre än det godaste! Sedan gjorde vi oss i ordning och gick vidare till Jimmie. Simone och Therese var tvungen att cykla till statoil för att köpa mjölk. Jag, Pär och Jimmie spelade kort sålänge =)
Ja, sen blev det lite långtråkigt. Loffe och Andreas kom och grabbarna samlades i köket (Som vanligt)
Therese och Simone svek mig och åkte in till hudik =( Pär kom och sa att han ville gå hem, eftersom det inte blev nått i Gnarp. Jag var helt på den iden! Så vi gick hem, myste lite framför teven och pratade sommarplaner =) sedan vart det till att sova. Som inte var det lättaste. Först ringer Peter till Pär, vi vaknar. Somnar om. Sedan ringer simone till mig, vi vaknar. Somnar om. Sedan ringer Tess till mig, vi vaknar. Somnar om. Sedan ringer Pärs alarm, vi vaknar. Somnar om. Sedan ringer mitt alarm, vi vaknar. HAHA.. :P
Men det var ju trevligt ändå där på kvällskvisten..
Jag säger som Pär; Det här var nog den bästa sista april på länge. Fick ju spendera den med underbara Pär <3 =)
Och jag skrattar åt dom som ligger och mår dåligt idag, HA-HA! :P haha

Nu har vi laddat hem 10 000 BC och Sweeney Todd, så nu blir det filmmaraton!


13 dagar kvar!

HEJ!

RSS 2.0