"KLICK KLICK"

Ja, denna dag har gått fort känns det som.
Började med att komma till skolan och det känns som nästan allt vi gjort sitter uppe! :P Iaf. våra fula masker som sitter vid entrén. Fy! haha.
Aja.. sedan GKO. Fixar ramarna sen ska dom torka en timme så då passa vi på att göra klart SISTA arbetet till kulturhistorian. Så nu har jag inget kvar att göra. Eller jo, ett hemprov i matte som jag snart ska sätta mig och göra (jag ska ha G i matte) sen vart det att gå till historian och börja diskutera. Hatar verkligen vissas åsikter! Och jag hatar när man vet själv vad man menar med det går inte att förklara för dom andra :P
Aja.. går till bussen och hoppar av vid sjukhuset, småspringer till vägverket, för jag hade nämligen skrivning till körkortet idag.
Var hur nervös som helst. Elina måsta följa med mig. Sedan kom han ut och sa att vi ska ha Id koll osv. Sätter mig vid datorn. Började med frågorna. Räkande ihop dom jag var osäker på och kollade hur många fel jag kunde ha. "Jag kommer aldrig klara det här" tänkte jag och fick lite småpanik när klockan visade att det bara var 10 min kvar. Kollade igenom alla svar en sista gång sedan vart det rätta. Sen kom rutan upp "Godkännd" :D Maaah! Jag vart så glad! Kunde inte sluta le. 63 rätt av 65 ;) Känns så otroligt skönt att inte behöva åka in tidigare när man har sovmorron och åka till körskolan efter skolan. Nu är det gjort, klart, överstökat! Nu är det bara uppkörningen kvar! :D Den ska jag boka imorron tror jag om jag har tid, annars blir det nästa vecka.

Nu har jag och Mia varit och knäppt kort. Jag fick vara hennes modell. Student och raggarbrud fick jag vara :P Hoppas hon är bra på att redigera iaf. haha. Jag vet inte vad det är men jag gör mig inte så bra på kort :P men men. hoppas hon fick nån bra bild iaf =)

Näe, nu ska jag ringa till min grabb och se vad han håller hus =)

Mors !

Kommentarer
Postat av: Lisa

Grattis :D

2008-05-29 @ 21:07:31
URL: http://lisalindbom.blogg.se/
Postat av: Therese

har du gjort halkbanan då?

2008-05-29 @ 21:08:02
Postat av: Nathalie

Nej, den 11 juni.

2008-05-30 @ 06:12:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0