KÖRKORTET NÄSTA!

Idag när jag kom till körskolan satte jag mig och pluggade lite. Sedan droppade Sara in så jag gick och frågade om jag kunde få boka skrivning eller om hon tyckte jag skulle träna lite mer. -"Ja, men det är klart du får! Det skulle du ha gjort för läääängesen!" haha. Så nu är det gjort. Sedan gick jag till skolan för att ha lite foto.
Kl. 13. hade jag körlektion så jag gick tillbaka. Som vanligt säger Rolf  "Tjena Nattis". Sen fortsätter han med "Går det bra om du skjutsar Stoffe idag?" Min första tanke var "NEEJ" haha. Jag har nog alltid varit lite rädd för att han ska håna mig om jag gör fel. Men när vi satt oss i bilen och han började prata om vad vi skulle göra så känndes allt mycket bättre. Det var mycket lättare att prata med han! Sedan körde vi iväg och allt gick galant! Förutom när han måste bromsa åt mig när jag missade STOPPskylten :D Körde på större vägar idag, som E4.
Och han sa vad han tyckte jag gjorde bra och mindre bra osv. Som Rolf inte brukar göra.
Han sa att han tyckte jag var lite mesig i början, men det blev bättre i slutet :D Känndes skitbra att köra med han!
Sedan när vi kom tillbaka till körskolan frågade han om jag bokat skrivningen. Ja, sa jag. -"Jaha, halkbanan då? har du bokat den?" "näe.." "Då går vi upp och gör det nu" :D AAhh! Jag är överlycklig! Trodde inte jag skulle få boka skrivningen och absolut inte halkbanan! :D Sedan sa han att efter skrivningen var det bara att boka uppkörningen på engång! Körkortet känns inte långt borta nu!

Tänkte gå på krogen på fredag, men jag tror jag skiter i det. Känner mig så trött och sliten. Och Pär skulle komma hem tidigt han också från jobbgrejset så då kan vi ta och lägga oss rätt så tidigt och sova ut!
Det är ju pubafton den 24:de så jag tar min debut då! hahaha :D Då du, fläskis, kan du inte slänga ut mig! :D

Aja.. Nu ska jag gå och fortsätta städa! =)

Morsning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0