HOME

Nu är jag hemma igen. Eller har varit hemma ett tag.
kallt som tusan är det ute! Hatar när det regnar !
 Tänkte ju prata med Benny idag om praktiken. Om man bara har en vecka på sig om man skaffar en egen plats också. För isf. är det ont om tid.
För övrigt är jag tröttare än tröttast också. Ska ta mig i kragen och städa upp lite här nu. Sedan ska jag ta mig en liten tupplur innan vi ska åka och handla. Om jag hinner med det.. Sedan är det väl bara att slava i köket och fixa mat till min man! :D och självklart mig själv. Jag säger jämt att han kan väl laga mat nån dag. Men egentligen tycker jag om att göra maten själv för då blir det som jag vill ha det! :D haha. Jag är nog ganska så kräsen med vad jag stoppar i munnen. Det har jag alltid varit. Pär har iaf. lärt mig att äta en heldel. Förut åt jag tillexempel ingenting på hamburgaren. Helt torrt. Nu vill jag ha ost, massa dressing och rostad lök! :D Och jag åt aldrig nån sås till min mat heller förut. Även där helt torrt. Men det har han lärt mig att äta.
Fast det finns sånt jag nog aldrig kommer lära mig tycka om; Ketchup, bruna bönor, fisk (endel fisk kan jag äta men långt ifrån all) mm. På tal om fisk så vill jag veta vad dom har för fisk i skolan. För där är den jämt god. Det var ju fiskgratäng för nån dag sen och jag trodde det skulle vara så äckligt men var jävligt hungrig så jag åt ändå. Och gott var det!

Näe, nu ska jag skriva en inköpslista till att börja med!

ha det!

Kommentarer
Postat av: karoline

haha vi funderade också på det idag, och det borde vara torsk, men eftersom den är utrotningshotad så är det nog hoki vi får nu och den smakar ju som torsk :)

2008-09-09 @ 16:05:30
URL: http://karolineropponen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0