JAG LEVER

Som ni nog alla har hört så skulle ju jorden gå under idag. Hörde det imorse innan jag skulle till bussen och jag tyckte det var lite smålöjligt. Trodde inte alls på det. Sedan kommer jag till skolan och berättar det för Karro som blir så gott som livrädd! haha. Så då lyckades hon ju skrämma upp mig också! Men vi sitter ju här och "experimentet" är gjort så jorden lever kvar =)

Var till Benny idag och fick lite saker förklarade. Jag behöver inte ha en praoplats klar till måndag! (pju)
Men matten är fortfarande ett mysterium. Fick ju IG i matte b förra året. Fast jag tycker att jag borde fått G eftersom jag fick Godkännt på nationella. Aja.. Så jag ska iaf. fortsätta detta år. Men med vad?? Ska jag bara göra om dom prov jag fick ig på eller ska jag göra om precis ALLT? Läraren verkar ju inte veta bättre han heller.. Och Ola som jag hade förra året jobbar inte kvar och inte vet jag men det verkar vara jävligt svårt att få tag på han.
Så jag tycker det känns så jävla onödigt att gå på dom lektionerna för jag gör ingenting ändå!? Känns onödigt att börja göra nånting när jag inte ens har en aning om VAD det är jag ska göra?! Irriterad!

Anja sa även att vi (jag, elina, karro) hade fått klartecken från guldsmeden. Vi kunde få ställa ut vårat projektarbete där när det är klart. Jaha?! :D haha.. Ingen av oss har hört nånting om det eller sagt att vi ville ställa ut. Men men. Blir det bra kan det ju vara kul.

Nu ska jag äta riskakor och dricka juice! mumma!

Ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0