MIN DAG

Åkte ju bussen in till hudik och gick till Elina och käkade frukost med henne och pratade skit =)
När jag kom så stog hon i duschen så jag satte mig framför teven. Där var Rix morron zoo på.
Jag måste bara säga att; fy fan va dåligt! :P Jag kollade nästan inte på teven efter ett tag, för det känns mycket bättre när man inte ser dom. Det såg så dåligt ut! Mörk och tråkig studio. Näe, då är Vakna med The voice tusen gånger bättre!
Sedan åkte vi till skolan för att ha bild. Måste göra klart min namn skylt till lådorna innan jag får göra nått annat. Och när den blev klar så vart det så jävla deprimerad :P Så mörka färger och jag vart jätte missnöjd. Så jag bestämde mig för att göra om den i lite ljusare färger. Men jag blev inte nöjd där heller. Fast den är inte klar än så jag vet inte hur den blir när den blir klar. Men nån av dom får duga för tillfället iaf. Orkar inte hålla på att göra en till..

Efter det hade vi hål och bestämde oss för att åka och kolla på balklänningar. Men man måsta ju boka en tid för att få prova. Det var ju lite tråkigt..
Men jag tror det blir en sånhär modell för mig. Dock en lååång! =) Men jag vet inte helt säkert än. Har beslutsångest! Vill ju prova innan så jag ser hur det ser ut på mig. Vad tycker ni om denna? Finns det finare modeller än den här, isf. vilken?

Sedan skulle vi äta nått. Och det var så längesen jag åt på Subway så vi gick dit =) Tror inte Elina protesterade heller. haha. Det var jättegott som vanligt. Och när vi hade betalat så säger han:
-Ni glömde säga grattis, tjejer.
-Grattis?
-Ja.. :)
-Varför ska vi säga grattis?
-Vi firar ju 1 år. Det var därför ni fick det så billigt.
-JAHA! Grattis! =)
Haha.. Tyckte jag också att det vart rätt billigt =)
Sen får jag sms av Therese och hon säger att hon ringt om det där jävla abonemanget! Så då kom jag på att jag också måsta göra det. Så jag ringde och vart vidare kopplad. Men ingen svarade.. Ringde till den jäveln som lurade på mig det och han svarade inte heller. Lämnade ett meddelande och sa att han skulle ringa upp men det gjorde han aldrig. (har inte gjort det än faktiskt). Ringde till kundservice igen och hamna i en jävla kö och förlorade 20 kr. på ingenting. (ja, jag är snål) Jag gav upp och la på. Provade igen när jag kom hem och då fick jag prata med en trevlig tjej ist. för surhuvvet som lurade på mig skiten! Så hon skulle skicka en ångersblankett. Så det känns skönt! =)

Middagen idag blev pizza =/ Jag ska ju sluta äta onyttigt!! Dock så delade vi på en, Jag och Pär. Så så farligt var det ju inte. Men jag har en fulperiod nu när jag bara känner mig ful och fet! Känns som jag gått upp jättemycket i vikt. Ansiktet har blivit alldeles runt och dubbelhakan blir allt större. Låren ska vi inte ens prata om. Även magen har sin lilla kula!
Näe, nu jävlar ska jag sätta igång med promenaderna! Bara det kan sluta regna nångång..

Nu ska jag gå på ica och handla bröd.

See you!

Kommentarer
Postat av: Mia

Skit fin modell. Enkel och fin :) Tänkte du ha den i rött också eller?

2008-09-18 @ 21:37:44
URL: http://mialundholm.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Näe, jag vill ha en gul =)

2008-09-18 @ 21:44:30
URL: http://nathaliesilen.blogg.se/
Postat av: Simone

Jaa, precis! En sån i längre modell, =)

2008-09-18 @ 22:05:20
URL: http://simoned.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0