SUNDSVALL

Idag vid nio komma Karro och Elinis hit och åt lite frukost med mig. Sedan tog vi bilen och åkte in till sundsvall.
Elina somnade i bilen som vanligt! haha.
När vi kom fram såg jag en parkeringsplats innan jag skulle svänga in. Bra! Tänkte jag. Men när jag kom till platsen kom det en annan bil och knyckte den av mig! Nedrans gubbe! :P Så vi fick fara på den andra parkeringen.
Sedan började shoppingen. Hittade en skit snygg tröja på Bik Bok. Eller ja, Elina hittade den och jag blev kär. Så jag måsta köpa en lika! :P (dock vart jag lite besviken när jag kom hem och Pär sa att jag såg ut som en indian, eller vad han sa :P ) Sen såg jag det gröna tröjan som jag la upp en bild på förut. Men fy så besviken jag blev. Grönfärgen var inte lika som på bilden och den var ganska tunn. Grön färgen var mer lysande i verkligheten.
Träffade även Ellionore, Pärs syster =) Trevligt, trevligt!
Sedan skulle vi kolla på balklännigar. Och jag visste att Therese hade kollat på balklänningar där när hon skulle ha så jag visste att det fanns en affär där nånstans. Trodde det skulle ta ett tag innan jag hittade men jag hittade faktiskt rätt på engång =) Ganska bra minne, eller vad säger ni?
Ja, Karro hittade iaf. en som hon köpte (!) för 1500 kr. Bra pris, mycket bra pris för att köpa. Sen var den ju skit snygg också =) Och jag har bestämt mig för den designen jag la upp en bild på förut. Så ska köpa mönster!
Aja. For även in till Birsta en sväng. Fikade lite och handlade en väska för endast 199 kr. Vet inte riktigt om jag ångrar mig nu kanske :P Köpte även en tröja till Pär som jag tyckte var snygg! En typisk Pär-tröja.
Sen vart det IKEA en sväng också. Köpte en golvlampa för endast 99:- en tandborst "mugg" och en "blomma".
Det komma även nå försäljare eller nått.
-Hej! Är det någon av er som har flyttat hemifrån?
-NEEJ!!
Sa jag! Ingen ska få lura på mig nå mer skit nu! haha.

Ja, det var väl min dag det. Nu är jag helt pank! =/

Här är tröjan:


Baksidan:




See you!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0