LISTA

I brist på saker att skriva snor jag en lista av Simone :)


1. Var är din mobiltelefon?

I mina händer :P skriver från den.

2. Var är din andra hälft?

Han gick precis ut genom dörren, skulle åka och fiska.

3. Ditt hår?

Gillar jag inte just nu. Blir aldrig bra när jag fixar det!! Och hårfärgen behöver en uppfräschning, men tänkte hålla mig ett tag till ;) Nästa vecka kanske, har köpt en nyans mörkare nu, så jag hoppas det blir så mörkt jag vill :) Idag är det iaf. uppsatt i en knut. Skabbig känner jag mig idag..

4. Ditt humör?

Upp och ner. Väldigt upp och ner. Har varit så ett bra tag nu.. Ena sekunden är jag sur och irriterad och andra sitter jag och gapskrattar!

5. Din dagsplan?

Ja, det som är kvar av dagen så ska jag nog inte göra ett skit. Kanske dammsuga. Annars har jag varit till Mia och Tommys hus och kikat en sväng, varit i sörfjärn och klippt gräs. Även slipat och målat en byrå och en bänk.


6. Det bästa du vet?

Att städa och få det fint! Att bara slänga sig i soffan och mysa i ett rent hem :) göra fint helt enkelt! Sen är ju min familj och sambo rätt så bra också :)

7. Din dröm i natt?

Vi var på nån fest/krog och klockan började bli morron, och jag ville hem!!! Var bara det att det var omöjligt att få Pär att åka hem, och tillslut var det omöjligt att hitta han! MAH! Var inte bara att gå hem heller då det var lååååångt bort nånstans? Ja, inte en så intressant dröm :P

8. Ditt livsmål?

Jag ska ha barn, hus, man och ett bra jobb jag trivs med! Jag behöver inte mer än så. Folk tycker väl man är tråkig för att man inte vill "ut och se världen". Men så får det vara. Jag vill ha ett fint liv och njuta av det och min familj!

9. Rummet du är i?

Vårat sovrum! Ligger och degar i sägen framför teven ;) Rummet skulle behöva lite uppiffning! Skulle vilja måla byrån och hyllorna (sängen också iofs). Tror faktiskt jag ska göra det snart. Och på hyllorna är det kat-a-strof (Tony irving uttal). Där står allt som bytts ut på andra hyllor, alltså lite allt möjligt, i alla möjliga färger.. Usch!

10. Din hobby?

Inte ett jävla skit! Frågade faktiskt Pär för nån dag sen om han kunde komma på en hobby åt mig :P

11. Din skräck?

Att förlora nån jag älskar!! Vill inte ens tänka tanken!!!

12. Var vill du vara om sex år?

Kvar här i gnarp med min familj. Förhoppningsvis ha ett jobb eller pluggar till något jag verkligen vill bli!

13. Var var du igår kväll?

Uppe i gårdsjön en sväng sen hemma.

14. Vad är du inte?

Gud vad svårt! Jag vet inte.. Jag är inte den som bråkar. I want worldpeace! Haha, näe men jag hatar när man ska hålla på bråka och tjaffsa, mycket trevligare när alla är sams ;)

15. En sak du önskar dig?

Oj! Jag vill ha mycket! Men skulle jag önska mig en sak så skulle det vara perfekt syn!

16. Var växte du upp?

Underbara sörfjärn!!

17. Det senaste du gjorde?

Tog en paus i listan nu och kollade på project runway :P

18. Dina kläder?

Ljusgrå leggings, långt svart/grårandig kofta. Tråkig men skön outfit skabbdagen till ära!

19. Din tv?

Min teve är väl min LILLA tjockteve som står nere i fjärn! Haha. Annars har vi (Pär) två stycken här hemma också.. Förstog inte riktigt frågan?

20. Ditt/dina husdjur?

Vi har inga husdjur (än). Men jag räknar mamma och pappas katter som mina ;) Månsan, Chico, Putte, Charlie och lilla Elvis :)

21. Din dator?

Är min värsta fiende! En seg jävel som alltid hakar upp sig!

22. Din bästa ägodel?

Måste vara min iPhone! Utan den hade jag varit tvungen att dras med segdatorn mer än nödvändigt!

23. Saknar någon?

Jag saknar Louie :(

24. Din bil?

Rullar på :) en Opel Astra. Funkar finfint för mig.

25. Något du inte har på dig?

Pälsväst.. Jag vet inte, men jag gillar den inte!

26. Favoritaffär?

H&M såklart ;) sen ääääälskar jag bikboks linnen med tryck! Bara ÄLSKAR!

27. Din sommar?

Jobb och regn känns det som :P har väl iaf fått 2 stranddagar. Men inte ett endaste dopp i det blå..

28. Älskar någon?

Ja, flera stycken ;)

29. Favoritfärg?

Oj! Det är så olika, och beror helt på vad det är. Men mintgrönt gillar jag starkt!

30. När skrattade du senast?

Pär kom och myste lite innan han åkte och fiskade. Och då var mitt humör sådär upp och ner, sur sen fick han mig att börja skratta ändå. Han höll om mig, sen tröck han åt medans jag pratade så det lät kul, haha ;)

31. När grät du senast?

Hmm, var nog för nån kväll sedan då P.S I love you gick på teven. Älskar den filmen!


TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT

Alltså jag vet inte vad det är med mig nu, men jag är så sjukt trött! Varje dag somnar jag i soffan efter maten. Men sover ändå gott på natten.

Igår var vi ner till sörfjärn efter maten, skulle kolla till båten (och flotten). Men när vi kom hem så däckade jag i soffan. Sa till Pär att jag skulle gå och duscha, men somnade ist. Haha :) Men var tvungen att slita mig upp (och då menar jag slita!! Så sjukt trött!!!) och gå och duscha tillslut. Höll på frysa ihjäl.

Idag har jag jobbat och nu är jag helt slut! Haha. Ja vad ska man säga.. Sen fick vi ovanligt sena luncher idag och då blir Nathalie sen sur liten filur! Blir så seg i kroppen alldeles innan lunch och då blir jag sur för jag orkar ingenting!! :P

Men jag tror faktiskt att jag vet vad som är fel. Jag äter helt fel saker.. Hela sommarn har jag gjort det. Och det har satt sina spår, inte bara att jag är trött. Jag har blivit fet också.. Usch! Muffins kan man kalla mig nu. Magen väller över byxorna. Blä! Vill inte ens ställa mig på vågen, tror aldrig min mage varit såhär stor förut!

Tänkte ta mig en clementin i väntan på maten, som jag köpte igår. Kul att dom är helt TORKAD på insidan. USCH!! Äckel.. Försökte få med på bild hur torr dom var, men vet inte om det syns så bra?! :P


TRÄNA DÅÅÅ

Igår efter middan, så tänkte jag göra det jag gör bäst (nu för tiden). Lägga mig i soffan och somna framför teven..

Men då drog Pär med mig på en liten vandring upp på västansjökullen (skriver jag rätt nu? :P). Vet ni hur brant det är upp för den där stigen eller???? Kan lungt säga att det var bland det jobbigaste jag gjort i mitt liv! Pär älgade ju iväg i början så jag höll på avlida! Så jag fick gå först ist :P

Kul att göra nått iaf! :) men det känns som att träningen måste börja nuuuu!

Säger jag och sitter och vräker i mig chips och dipp ;) Eller det var att ta i. Var inte alls gott idag.. Är mer sugen på Pekingsoppan jag åt till middag. Har två matlådor i kylskåpet som skriker på mig, men dom ska sparas.. Ska jobba hela helgen :)


TJUVLYSSNAT

Vart inte så mycket sagan om ringen, utan mer tjuvlyssnat.se. Hahahaha, vissa är så jävla kul!! :P som t.ex.


Det är kö till kassan, väldigt lång kö. En tjej ~15 frågar expediten om hon kan lägga undan kläder och hämta dem senare.
Expediten: Javisst, tills idag eller imorgon?
Tjejen: Ja, jag vet inte….
Expediten (stressad eftersom de som står bakom tjejen i kön får vänta): Då lägger jag dem till imorgon så kan du tänka på saken. I vilket namn ska jag lägga dem i?
Tjejen blir tyst och ser frågande ut.
Tjejen: Får jag lägga dem i vilket namn som helst?
Expediten: Ehh… Jaa.
Tjejen: Okej, då tar jag… (tystnad) Mariah Carey!!!
Expediten (förstår att tjejen inte har koll, och försöker vara snäll trots att hon är stressad): Då lägger jag undan dem under namnet Maria.
Tjejen: Jaha…


SONG POP

Har laddat hem en ny app, Songpop! Jättekul! Man ska gissa låtar för dom som inte vet vad det är. Men det är även saker som dessa som jag blir så stressad av!

Det går ju på tid och ibland trycker man bara nått för att få så lite tid som möjligt. Men precis när man trycker så ser man rätta svaret som är så självklart!! Eller så trycker jag det motståndaren tar bara för att jag tror att dom har rätt :P

Kul är det iaf! Spela med mig (Nathaliees) Vad heter ni? :)



KIKAR IN

Nu blir det en klumptext igen (förstår inte varför det inte kommer en ny uppdatering som fixar det?!). Jaja, har iaf jobbat idag. Började dagen i proven. YEEES!! Älskar att mata varor :) Men lilla Nattis måste lära sig att äta mer till frukost (äter faktiskt oftast en stor frukost), annars blir hon helt slut och matt halvtimmen innan lunch!

Dagen flög iaf förbi och sen var det dags att åka hem. Hem och inspektera Pärs vapenskåp som kommit idag. Nu är det bara bössorna (och kanske en hund?) som fattas sedan bor jag med en riktig jägare :) Nu kan det läggas till saker på "presentlistan" ;)

Skjutsa ner jägarn min till fjärn sedan och sen hem för att trycka i mig chips och dipp! HALLELUJA, som jag längtat hela veckan! Haha :) Kollar nu på sagan om ringen och är rädd att gollum kommer och hälsar på mig i mörkret..

Tror bestämt jag ska tända lite ljus, som jag längtat efter att få göra sedan i början av sommarn, då jag köpte nya ljusstakar :)

Gooood kväll!


VILL HA!

Vill ha exakt allt detta!!! Från h&m såklart!


ÖSREGN

Igår efter jobbet så svängde jag in i kvissle för att handla chip och dipp (Suprise, Suprise!! :P). Och helvete vilket regn! Jag var dyngsur när jag kom in och ännu värre när jag kom tillbaka till bilen. Det forsade vatten på parkeringen, så fötterna var genomblöta. Jaja.. Tycker det är lite mysigt med sånt väder :) Fast inte då man kör bil kanske, regnade så mycket att man knappt såg nånting, även fast men hade torkarna på högsta fart :P Jajaja! När jag stog i kassan och skulle betala sa hon "var det gott sådär?" hahahahaha!! Tror det var nån som var lite sugen på chips ;) provade ett par nya idag, (nya för mig alltså). Och det är mina nya favoriter!!! :)


RSS 2.0