Dec. 04, 2012

Lördagen började med snöstorm och jobb. Jag tyckte jag skulle vara smart och ta dom största vinterkängor jag har till och från bilen, och ta med andra skor och byta om på jobbet. Tänkte innan jag for "tänk om jag skulle glömma dom andra skorna så jag blir tvungen att jobba i dom här!". Sagt och gjort! När jag klev ur bilen på parkeringen hade jag inga skor med mig.. Så fick fint gå och köpa ett par nya skor, suuuuck! Hittade dock ett par för bara 99kr men surt ändå när man knappt har råd att leva denna månad.

Sen skynda hem och göra sig klar för inflyttningsfest hos Mia och Tompa! Kul så länge vi var i gnarp. Inte alls kul i hudik! Värsta kvällen i mitt liv tror jag! Minnesluckor utan dess like! Tappade även bort min telefon ett tag. Paniken jag hade då alltså!! Haha, men som tur var fick jag igen den! :)

Dagen efter var herr Ågren på besök. Jag sov till halv fyra på eftermiddagen och mådde som en skithög! USCH! Är inte helt hundra än faktiskt.. Igår var som en bakisdag. Mådde fortfarande illa då..

Så ja, nu känns det faktiskt som jag ska bli nykterist! Haha! Helt allvarligt. Det är inte värt det! Jag tycker inte det är kul att gå på krogen längre, och sitter man hemma hos nån kan man lika gärna vara nykter, för man har lika kul ändå.. Man slipper må som själva fan dagen efter och man sparar pengar. Så ja, just nu känner jag inte för att dricka en endaste droppe alkohol till i hela mitt liv.. Bläää!

Annars då? Haha! Jo, försöker göra julfint här hemma. Tog hem lite tyger från mamma igår och tänkte fixa en julgardin till köket. På bilden har jag bara hängt den över gardinstången. Ser det bra ut?


Kommentarer
Postat av: Simone

Hahaha! Samma här! XD Kom dock på att det inte är mitt fel, för jag blev bjuden på en massa öl! X) ska sluta vara så lättbjuden... Hahaha!

2012-12-04 @ 14:38:07
URL: http://Simoned.blogg.se
Postat av: Nathalie

Jag blev bjuden på shots! Bläää :P

2012-12-04 @ 17:41:53
URL: http://nathaliesilen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0