JUL I VÅRT HUS!

Denna dag slutade bra även fast det jävlats lite. Skulle åka och baka hos Therese i morse, men påväg till Ica kom jag på att dom inte öppnar förren 12 idag. Och på mackarna finns det ju inte ett skit..

Hem och sura! Åkte och tog gran ist. Tänkte först ta fyrhjulingen men Pär trodde inte det skulle gå nå bra att köra med den, för mycket snö och då kör man bara fast. Så skulle ta skotern! Buhuuu!! Jag HATAR att åka skoter, jag är livrädd hela tiden! Och med livrädd menar jag rädd för mitt liv! Känns som jag ska dö! Haha!

Men Pär sa att jag kunde ta bilen ner till gällsta (där han har skog). För vi kunde ju endå inte ta granen med skotern hela vägen upp på gnarp. Men den lilla turen genom skogen räckte nog för att skrämma skiten ur mig! Körde fast ett par gånger också. Så man får springa efter skotern sen (ni som varit passagerare och kört fast vet nog vad jag menar :P), och slank ner i lerhål under snön! Pju!! Hittade en tillslut iaf! Och den blev riktigt fin faktiskt :)

Åkte och bakade lite biscottis hos Therese sen, saffran och polkagris, Mumma! Sen hem och klä granen och lägga klapparna under. Och tillsist middag. Lax i ugn med pressad potatis och gräddfilssås (gräddfil, citron, rödlök, dill). Mmmmmmm!! Nu sitter vi och funderar på att åka och köpa nå litet gotta!

En helt okej tredje advent faktiskt :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0