NÅTT NYTT

Idag ska jag prova på att grilla en hel fläskfilé. Kan väl inte vara så mycket mer komplicerat än att göra i ugn? Har termometer så det ska nog gå fin fint!

Sen ska jag strimla den så äter vi i pitabröd tillsammans med grönsaker och nån god kall sås :) muuums!

Till efterrätt ska jag grilla ananas och mango, som vi äter grädde/glass (jag äter hellre grädde) till. Hoppas det blir gott :)

Lyxar till det så här på en onsdag, är ju ändå lillördag :)


MUUUUUMS!

Vaniljyoghurt + banan är såååå gott! Mums! Det är det jag äter till frukost nu för tiden, love it!


SÅÅÅ TRÖTT!


BITTERT

Här sitter jag i personalrummet och är bitter. För att det är sånt sommarväder ute (har jag hört?) och jag jobbar heeeeela dagen, 9.45-20.15.

Och imorrn när dom lovar 25 grader ska mamma och jag till stan. Sen jobbar jag hela helgen, då det också ska bli finväder!! SEN lagomt tills jag blir ledig ska det bli regn... Underbart!

Unnade mig en chokladbit ;)


I MISS YOU <3



MAKEOVER!

I onsdags åkte Päran och jag till gårdsjön och började på dona. Han med gräsmattan och jag med att måla insidan av altanen :)

Vi var ju lite dum när vi inte tänkte på att man måste grundmåla. Så efter att målat allt en gång (taket 2 gånger, suck!!) så insåg vi att detta kommer aldrig bli vitt.. Det blev gult :P Så det var ju bara att leta rätt på en oljefärg, och tur nog så hittade vi en :) så det blev ju bra tillslut! Jävligt bra om jag får säga det själv!

Nu är det vitt där ute ist. för orangeträfärgat! :P och mindre grejer också så rummet blev så mycket större.

Vi sov även där från onsdag till lördag! Så mysigt!! Första natten känndes som när man var liten och skulle sova över hos nån ;)


Har tyvärr inga bilder på då det är helt klart men det kommer väl kanske senare :) Har iaf. haft några mysiga dagar i stugan med min äskande man <3 :)



VAD EN HANDLING KAN FÖRÄNDRA ALLT..

Tänk att en handling kan förändra allt. Vad en person gör kan förändra allt. Hur man kan gå från att tycka om en person jättemycket till att rent ut sagt avsky den. Att det kan gå så snabbt.

En person man haft i sitt liv länge, ja som man tycker mycket om. Man trodde inte man skulle kunna känna såhär mot den personen. Att man aldrig mer vill prata med den personen, knappt se den.
Men så kan det ju bli. Man trodde aldrig denna person skulle kunna göra en så ledsen, med vad den gjort, samtidigt som man är så förbannad!!

En sak jag hatar är folk som inte kan stå för det dom gör! Så fegt! Har man gjort något som man själv anser vara ett misstag, kan man erkänna och be om ursäkt. Inte krypa med svansen mellan benen och hålla det hemligt.. Som sagt, SÅ FEGT!


NU FÅR DET VAR NOG!

I september förra året började jag träna. 2 dagar i veckan, minst. Ibland tränade jag ju även hemma. Tänkte att det var bra att börja då, så har man en snygg kropp lagomt till sommaren. Men näe, jag tror jag bara blivit fetare sen dess. Visst jag känner att jag har mer muskler och att jag orkar mer, men det syns NADA på kroppen! Frustrerande. Åt heller inte så mycket onyttigt då. Men för några veckor sedan tappade jag lusten helt på att äta "nyttigt", så jag stoppade i mig det jag kännde för helt enkelt. Mycket godis och onyttigt skit! Och så har det fortsatt..

Så nu sitter jag här som en fet boll och tycker synd om mig själv. Sommaren är snart här och jag är fetare än vad jag var innan jag började träna. Blir så less.. Jag är en sån som ger upp om jag inte ser resultat. Och nu börjar träningarna gå på sommaruppehåll, så känner jag mig rätt kommer det inte bli mycket träning då, om nån alls..

Men jag ska verkligen försöka. Från och med nu (hur många gånger har man inte sagt det?! :P) är det slut med godsaker, iaf på veckorna. Sen får jag säga till Therese att tjata med mig på några springrundor :)
Den här veckan missar jag pushen då jag ska jobba :/ Men ist. ska jag springa blodomloppet ikväll och vårruset på onsdag. Sen är det ju motionsgympan imorron också :)

Jag blir så avundsjuk när man ser bilder på folk som har så vältränade kroppar. En platt mage är det jag mest vill ha!

Förbannat att man lyckats dra på sig ett sånt jävla sockersug. I skrivande stund vet jag av huuuuur många godisgömmor som helst. Har kärleksmums i kylen, smågodis kvar sen igår, en halväten chokladkaka i väskan (Marabou jordgubb, skiiitgod) och två godbitar (dammsugare). Och ALLT skriker på mig och jag vet inte hur länge jag kan stå emot! haha. Sjukt ändå att man inte kan stå emot..

SOL PÅ MIN FÖDELSEDAG!

Här ligger jag, lite småsliten efter utgången med tjejerna igår. Helt otroligt eftersom jag knappt drack nått och vart aldrig full?! Jaja, kanske bara är trött också. Har ju trots allt bara sovit 4,5 timme inatt.. Zzzzzzz

Nu ska jag snart åka iväg och köpa lite grejer till tårtan. För idag är det min födelsedaaaaaaag :) kunde ju inte fått nån bättre present av moder jord iaf! Solskeen, love it! :)

Aja, kom och fika tårta idag om ni inte har nå bättre för er ;)

Bjur på en bild på fina Simone sen igår!


MEATLOAF

Idag blir det köttfärslimpa och pärer till middag. Just nu ser limpan förjävla äcklig ut, rinner ut vitt fett. Blä! Men förhoppningsvis smakar det gott ändå!

Har för övrigt varit som en levande död idag! Så fruktansvärt trött! Jävla väder!!

Aja.. Ville bara dela med mig av denna otroligt intressanta information ;)


TATTOON

Nu har jag nyss kommit hem från jobbet. Eller nyss och nyss, var ett tag sen. Skönt att få jobba lite iaf :)
Nu sitter jag bara och latar mig. Ska strax springa ner med lite tvätt och sedan försöka röra ihop nån mat, innan det är dags att ge sig iväg på träning! Hade ju inte suttit fel med en springtur i detta väder! Men det tar vi imorrn :)

Såg att Therese hade lagt ut en bild på sin tatuering, och då kom jag på att jag har ju inte visat min! Så här kommer det två bilder, bild ett för att visa vart den sitter och bild två för att visa färgen :) är jättenöjd iaf. Och jag säger som Therese: det gjorde mycket ondare där än på revbenen (som ska vara det ondaste stället). Aj! Men den tog ju inte alls lika lång tid som fjärilen, som tog ca 4 timmar. Denna tog ca. 1 timme att göra :) Nästa gång jag lägger mig under nålen ska jag fixa till fjärilen. Så den får ungefär samma färger som fjädern.. (det var ju typ dom färgerna jag ville ha från början men det förstog tydligen inte han som tatuerade).

 

 


PJU!!

Har precis kommit hem efter en springrunda med Therese :) Jobbigt som satan men sprang heeeeela rundan, den ni!! ;) Det tackar jag sällskapet för, annars lovar jag att jag hade stannat minst 2 gånger och gått ist. Speciellt sista biten då höll jag på avlida! När Therese sa att vi skulle spurta sista biten ville jag bara lägga mig ner på backen! Men en vart en liten spurt för mig också ;)

Såå skönt nu efteråt! Nu ska jag ta av mig denna jäkla polotröja innan jag spyr! Den trycker åt så mycket åt halsen, men jag måste ha den. Annars får jag ont i halsen!
Aja! Duschen väntar!!



Bjuder på bilden ;)


NALLEBJÖRN!

I söndags åkte jag, Päran och Peter upp till Gårdsjön för att fixa lite. Dom la till några stockar som ska blir som en "ram" för gräsmattan sedan :) Kommer bli så fint! Själv plockade jag skräp, kvistar och sånt och eldade upp. Tillslut gjorde jag det iaf. Var inte människa där på morronkvisten (var ju bergegårn kvällen innan :P). Men efter lite körv å brö' mådde man finemang igen! Kom upp en par stycken tokstollar på kvällsia' också. Blev en lugn kväll!

image descriptionimage description
image descriptionimage description

Dagen efter, Valborg, så skjutsade jag upp Päran och Peter för dom skulle fortsätta bygga soldäcket. (längtar för övrigt tills i sommar då man kan ligga där och steka) Påvägen hem såg jag något komma och lunka längst med vägen. Min första tanke var "Tänk om det är en björn!!" Men slog snabbt bort den tanken och tänkte "Näe, är nog bara nån som är ute och går.." Kom närmare och närmare. En stor svart klump, vad är det för nått? DET ÄR JU EN BJÖRN!!!!! Tog ett tag innan han upptäckte mig och då sprang han in i skogen :) Tänk om man hade varit smart och stannat bilen så den hade kommit närmare (även fast det var rätt nära). Så hade jag kunnat tagit kort :) Men vart lite chockad.. Hade inte räknat med att se en björn och speciellt inte där (var alldeles vid E4 nästan, vägen efter man svängt av E4). Har aldrig sett en björn i verkligheten heller kanske jag ska tillägga :)

Åkte hem och fixade i ordning kött och tillbehör. Åkte en sväng på bolaget och fixade i ordning mig själv innan det var dags att proppa bilen full med folk och åka upp till Gårdsjön igen. Var inte lika härligt väder som kvällen innan, då det var varmt och soligt. Det var ju soligt då också, men blåste fruktansvärt mycket. Men mysigt ändå :) Grillade och så innan det var dags att åka hemåt Gnarp igen. Hamnade på nån tråkig efterfest, fråga mig inte varför jag inte gick hem?! Träffade iaf. gamla klasskompisar så det var kul :) Från högstadiet, vissa som man inte träffat på evigheter. Men men.. Gick hem rätt tidigt ändå, och tro't eller ej så mådde jag finemang dagen efter :)

image description
image descriptionimage description

MÅR BRAAA!

Äter pekingsoppa framför teven. Mumma!

Och jag är inte bakis idag, wehooo! Det firar vi med en springtur ikväll! :)


RSS 2.0