SMAL ELLER INTE SMAL

Fy fan vad jag är less på att läsa allt GNÄLL(!!) på Facebook! Ååhhhh!! Ofta är det om att modellerna (t.ex Hm's) är på tok för smala. Småtjejerna kommer vilja se ut som dom och det är inte hälsosamt. Men sluta gnälla hela jävla tiden! Har aldrig hört någon gnälla på en överviktig människa som kanske är med i nån sorts reklam. Neeeej, för det är ju inte alls lika illa som att vara smal. Jo! Det är heller inte hälsosamt att vara för tjock!

Uppfostra era barn själva och låt inte tidningarna göra det.

Såg också nån som hade skrivit en statusuppdatering som var så jävla bra! Kommer inte ihåg precis vad det stog men typ: att hon tyckte det var så irriterande att överviktiga personer la upp bilder på sina kroppar och skrev något i stil med "var stolt över era kurvor!" alltså att man inte skulle vara smal! Det är väl lika illa också eller? Då trycker dom ju ner dom som är smal (finns ju faktiskt folk som är sjukt smal men har jättesvårt att gå upp i vikt!) och säger att det på ett sätt är fult!?

ALLA HAR OLIKA KROPPAR! Tycker det är löjligt att klaga på modeller som är för smala/för bruna/ för feta/ för fina/ för fula osv.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0