SLUTA SNORA!

Nu vill jag vara helt frisk! Jag vill träna imorrn! Jag SKA träna imorrn! Mår ju inte direkt dåligt nu.. Är bara snoret som vägrar ge med sig!! Äckligt..

Annars då? Min klocka har gått sönder igen. Tack och lov att jag tog försäkring på den. För det är ju bara batteriet som går på garantin, även om den går sönder efter nån vecka. Dumt! Dock behövde jag inte betala nån självrisk sist, då den var så pass ny. Men nu lär jag väl få göra det. Är inte så mycket men ändå! 2 saker som lossnat (en av dom lossnade sist också??!) sen blir man ju av med den nån vecka också :( min fina klocka!


HAHA


SANT


BILLIGT ÄR BRA

Denna hårborste har jag haft sen jag var typ 10 år?! Om inte längre. Så 12-13 år iaf. Och jag älskar den fortfarande :P

Har provat andra borstar men tycker alla är för mjuk och det tar evighet att borsta ur håret. Men den är väl i ganska bra skick ändå för att vara så pass gammal? :P haha. Ändå är det en såndär billig som kommer från rusta (kan jag tänka mig. Var tre-pack tror jag med kam och en rund borste). Therese fick en blå och jag grön (som alltid när vi var liten).

Men jag vet inte.. Är det värt att investera i en ny hårborste tro? ;)


FAN

Jag är sjuk. Jävla skit!! Hade lite ont i halsen igår, men idag är jag helt död! Sov till halv fyra(!!), men är ändå så sjukt trött! Min hals värker, mitt huvud värker, mina öron värker och jag är helt slut i hela kroppen. Sen lite snor och slem på det också.. Underbart!

Näe fy fan! Jag vill inte vara sjuk :( Min jävla känsliga kropp som måste kläs på när det är kallt ute. Gick till Ikea (från birstahuset) utan halsduk och med öppen jacka.. Detta är resultatet! Nån vinter gick jag från bilen till birstahuset med uppsatt hår, och fick öroninflammation. Suck.. Nu börjas det, jävla kyla!


-


TIHI

Kollar på vakna med the voice och dom driver lite med prinsessan Madeleines förlovningsvideo. "Tihi!" haha! Jakob sa att hon sa det som ett ord mer än ett skratt. Så jag var tvungen att kolla på youtube, och hon GÖR ju det! Hahahaha jag dör! Så fult!

Tihi!


JAG OCH MIG SJÄLV

Idag har jag spenderat lite tid med mig själv :) åkte in till Birsta en sväng. Tänkte handla mat på maxi åsså ville jag köpa en ny matta till tv-rummet.

Tänkte att jag skulle åka så jag var där till tio när dom öppnar. Men det sket sig.. Dock bara med typ en halvtimme. Sen tänkte jag skynda mig så jag var hemma vid typ ett.. Sket sig mycket! Beslutsångest vilken färg på mattan jag ville ha. Blev iaf en mörk tillslut. Valde mellan en vit och en mörkgrå. Och som Pär sa (var tvungen att ringa och rådfråga :P) den vita är väl mörkgrå efter några veckor ändå ;) Mest praktiskt med en mörk.

Sen blev det mer shopping också. Bland annat en dunjacka!! Äntligen! Vill ha en riktig och varm vinterjacka. Så såg jag att stadium har 500:- rabatt på jackor så jag åkte dit och fyndade en för typ 375 spänn!!(!!!) Hade från början kostat 1300 sen var den nersatt till 999 åsså minus 500 kr då. Sen fick jag 25% rabatt för att jag blev medlem! Hur bra som helst!!! :)

Nu är jag hemma och ska laga mat innan det är dags att bege sig på veckans EFIT-pass! Som jag längtat! ÄVEN att Pär har skivstång och vikter hemma hos Britta! Weeehoo! Jag som hade tänkt köpa nya, PERFEKT! :) Nu kan jag träna hemma också!

Ni får en bild på nya mattan och min nya fina tröja från H&M :)


SOV MÄRE..

Har nästan nyss kommit hem från jobbet (har hunnit tvätta av mig smink, borsta tänder osv sen jag kom hem), var en sen kväll ikväll ;)

Nu ska jag sova hade jag tänkt, ska jobba imorrn med. Men nu började det ju ett avsnitt av criminal minds och det är ju bra. Hmm.. Får nog kolla på det först, om jag inte hinner somna ;)

Jaaa.. Var bara det jag ville berätta. Var ju så intressant att veta tänkte jag.

Natti natti!


BUUUUU

Åkte hem till Mia ikväll, där Johan och Pontus också var. Pratade mycket skit och tillsist kom vi in på spöken. Det slutade med att vi fick gå på spökjakt genom hela huset! Haha :) Sen berättade Pontus om ett spratt dom gjort mot några. Låt oss bara säga: spökhus mitt ute i ingenstans + samara (the ring) mitt ute på en åker i dimman. UUUSCH! Sååå taskigt! Haha. Jag hade börjat bölgrina och haft men för livet..

Nu ligger jag nerbäddad och rädd i sängen och hoppas Pär kommer hem innan nått spöke kommer fram ;)


VITA MÅNADER

I fredags jobbade jag till åtta. Sedan åkte jag direkt hem till Mia och Tommy, där dom satt och hade det gott. For vidare på "fest". Vart dock nyktert för min del eftersom jag skulle jobba lördag också. Vart några goda skratt innan jag lessnade på alla fulla jobbiga människor och for hem och sov! Mycket skönt må jag säga.
Det slog mig igår att det var sju veckor sedan jag drack. Eller ja, har väl blivit nått glas vin och så efter det.. Men sen jag vart på fyllen då. Förbannat skönt har det varit om jag ska vara ärlig. Lite tråkigt när det händer roliga grejer precis dom helger man jobbar, men skönt dan efter om inte annat. Har verkligen inte saknat dessa bakisdagar.
 
Denna helg kommer nog också bli nykter. På lördag ska jag ju ha tupperware-party så då vill man ju vara pigg :P Plus att det är EFIT på förmiddan och det vill jag inte missa. (börjar man bli vuxen då man väljer träning före supning? :P) Sen på lördagkväll blir det middag med jobbet. Och jag tror jag håller mig från alkoholen då med. Lät inte som att det vart nått galej efteråt. Så då tar ja nog bilen in själv och slipper fixa skjuts (tänkte om man ville ta nått glas vin till maten..)
 
Och påtal om Tupperware. Vart är ni mina gäster? :P Har skrapat ihop några men fler får plats. Det är tur man har mamma och jobbarkompisar som vill komma ;) Man kan ju bara komma och umgås om man inte vill köpa nått. :)
 
Näe nu ska jag städa lite innan jag far ner till fjärn. Vårat kök kan beskrivas med ett ord just nu.. Soptipp!
 
 

LÖRDAGSMYS

Lördagsmys med gubben ikväll. Precis som det ska vara med chips, dipp, godis och film!

Nu är jag trööött, vart inte många timmars sömn inatt och sen har jag jobbat idag. Sista timmen jag stog i kassan trodde jag att jag skulle somna. Ögonlocken var så tunga! Ska bli så skönt att sooooooova!! :)


-


ÄCKLIGA PANNKAKOR

Idag tänkte jag göra ugnspannkaka. Meeen dom blir ju lika misslyckade varje gång! HUR gör man en bra ugnspannkaka? Recept?? Iaf. Så gjorde jag vanliga pannkakor ist då. Men tror ni det gick bra? Nej. Först fastnar första, tänkte att den första blir alltid misslyckad. Gör den andra, häver i mer smör. Fastnar ändå.. Släng! Diskar ur stekpannan ordentligt! Den tredje.. Fastnar! Maaaaahh!! Släng. Byter stekpanna. Fastnar inte.. Men går ist sönder. Ååhh så arg jag vart. Äckliga pannkakor!

En positiv sak är iaf min tupperware-visp! Så behändig! Helt klart värt pengarna!! :)

Nu ska jag strax åka och träna. Tänkte utmana mig själv idag och öka vikterna litegrann. Men jag ökar bara med den lilla vikten, men tänkte göra det på alla övningar så får vi se hur det går ;) Missar ju EFITen på lördag (ska jobba), så får köra hårt idag ist ;)

Bild på min fina visp! ;)


LÄÄÄÄS

Lånade en bok av mamma för ett tag sedan. Handlar om en tjej som blir kidnappad när hon är 10 år och sedan hålls inspärrad i 8 år. Blir utsatt för både fysisk och psykisk misshandel.. Det är ju en sann historia dessutom! Kan verkligen inte förstå hur hon kunde vara så stark att stå upp för sig själv, när han som har henne fången kallar henne allt möjlig och behandlar henne som han gör.. Hemsk historia!

Är nu på sista kapitlet, där hon skriver om hur hon lyckas fly. Det får jag läsa senare ikväll för nu ska jag iväg på träning. Hade mycket hellre legat kvar i sängen och läst!!


GOOOD MORGON

Igår vart det fredagsmys hos Mia :) Vi snackade skit, åt godis/chips, spelade spel, skrämde upp varann och skrattade tills vi grät! :'D haha, tror båda förvandlas till crazy women när vi är med varann. :P haha

Nu laddar jag med brakfrukost innan det är dags att gå iväg på EFIT! :)


VILL!!

Åh jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill!!! En vacker dag ska jag göra det iaf! Eller är det nån som kan hosta upp ca. 35 000 åt mig, så gör jag det gärna nu ;) Näe, men en dag så är det min tur att kliva upp på morron och se klart! Slippa ha jobbiga linser eller glasögon som bara är i vägen.

Var en tjej på memiras hemsida som skrivit lite saker som är mycket smidigare utan glasögon;
"Solglasögon, simning, mc-hjälm, halsduk över näsa, vila med huvudet mot armen, ta på kläder över huvudet, sminkning, vara ute i regn… "
Håller med!! Tror faktiskt jag skulle bryta ihop av gråt ifall jag någonsin får chansen till en sånhär operation. Av lycka då såklart! ;)


DET HÄNDE EN OLYCKA!!

Dagens! Dock har byxorna en lite olycklig slitning :S och det märkte jag NU, efter att ha haft dom i tre år. Men jag gillar dom ändå ;)

Och om ni inte ser så är det mörkare precis i skrevet, så det ser ut som jag haft en liten "olycka" ;P


HAHA

För det första: Höll på smälla av när jag såg en "RIP Johnny Depp" sida på Facebook! Var tvungen att googla och det hela är bara fake. Alltså, han lever! Halleluja! Bästa skådespelaren någonsin!! Skoja inte om det!!


Sen till rubriken och bilden. Haha, det är jag på pricken!! Haha :)


VILKET KLIPP

Idag var jag till frissan och fixade skatboet litegrann. Tog inte så mycket på längden, nån cm bara. Men fram försvann det mer! När jag klippte page så klippte ju hon så det var längre fram. Men nu är det tvärtom ist ;) Åsså klippte hon upp håret lite också! Känns jättebra! Vart precis som jag ville ha det! Så nu gillar jag min längd på håret också. Så nu behöver det inte växa ut lika fort faktiskt ;) Kanske inte syns nån skillnad för andra men jag ser iaf :)




MEEERA VILL JAG HA

Glömde en sak på önskelistan. Det som nog står högst upp! Nämligen nya tallrikar. Både djupa, småa och stora :) Har hittat jättefina på Ikea, paket med 18 delar, 6 av varje. Sååå fina :)


DAX

Ska snart gå iväg på träning och såg att det var fem grader ute. HELL NO sa jag och tog fram vinterjackan..


JAG MÅR ILLA..

Har mått illa hela dagen idag. Precis lagomt tills jag skulle laga mat var det som värst! Trodde verkligen jag skulle spy!! Men nu efter lite riktig mat i magen (har bara ätit mackor och riskakor annars idag) känns det lite bättre..

Och tur är väl det! Träning ikväll och det får inte missas, speciellt inte eftersom jag inte var på EFITen i lördags. Och jag har inte varit på så många gympapass denna termin, har jobbat några tisdagar.. Men nu laddar vi för ikväll!! ;)


FINALLY

På torsdag ska mitt hår få sig en uppfräschning! Det var på tiden. Det måste verkligen klippas upp en bit! Klippte ju allt i samma längd när jag klippte page. Och med min lejonman till hår blir det så jäkla tjockt nertill..

Älskar min frisör också! Har inte varit dit sen i januari, men endå kom hon ihåg mig av bara mitt namn. (bara förnamnet dessutom). Dock blir det ingen färgning denna gång.. Det kom hon också ihåg att vi brukar både färga och klippa ;) Men nu färgar jag ju hemma själv och tycker det blir bra. Åsså har jag inte riktigt råd med färgning nu heller. Nog för att jag skulle vilja göra det ordentligt hos henne men jaja.
Blir lite nervös också vad hon ska säga om färgen :P Frisörer brukar ju vara lite "tveksam" till hemmafärgning ;)


KÄRA TOMTEN..

Jag som älskar julen har redan börjat handla julklappar. Och har bett om folks önskelistor, och då vill dom ha min tillbaka. Så här kommer min önskelista för i år. :)

• Emaljkastruller
• Köksredskap (slevar, stekspadar mm i fina pastellfärger)
• Smyckesskrin (lite gammeldags stil)
• Underkläder (sånt man hatar att köpa själv. Vill helst ha strumpor. Jag gillar strumpor i fina färger och mönster :) och enkelt nattlinne)
• Sängkläder
• Desperate housewives boxar (från säsong 3 och uppåt), The big Bang theory boxar (säsong 5)
• Kandelaber (helst en som står på golvet, alltså en stooor! Men en liten går också bra :P)
• Ljusstakar i alla dess former, silver eller vita gillar jag.
• Presentkort på IKEA (klassiker på önskelistan :P)


INNAN LÄGGDAGS

En banana skids-drink såhär innan läggdags är inte helt fel. Mmm så gott!


NYTT

Här är en bild på stolsöverdragen jag sydde. Dock är dom inte riktigt klara än, ska köpa band och knyta på.. Ja, ni får väl se en till bild då när dom är helt klar.


TIPS, ELLER NÄÄ..

När jag ändå är pågång och tipsar (serumet), så tänkte jag inte tipsa om en sak nu! Haha!

Jag har aldrig varit mycket för fondation, har inte använt det överhuvudtaget faktiskt. Så för läääääängesen tipsade Cattis (jobbarkompis) mig om bb cream. Hon rekommenderade Garnier.

Och när jag för några veckor sen fick ett bb powder (loreal) så slog jag till på en bb cream också. Garnier då. Men jag gillade den inte alls.. Tycker inte att den täcker nått överhuvudtaget?! Sen är den fet som bara den. Så för mig var den ingen hit alls! Kanske skulle provat en annan, som är för en annan hudtyp. Men ska jag prova en till så kör jag nog på loreals.

För pudret gillar jag skarpt! :) Täcker jättebra, knappt att jag behöver nån concealer. Fast lite behövs ju alltid ;)

Tummen upp för loreals bb powder, tummen ner för garniers bb cream!


JAJUST


LOVE YOU ALWAYS

Ungefär nu (ja, vi har ju inget exakt datum) har jag och min Pära varit tillsammans i sju hela år! Gud så fort tiden gått, känns som igår då jag var en pirrig nykär 15-åring! Men nu har det gått sju år och är lika kär fortfarande, om inte lite mer. Vi känner varandra utan och innan, och det tycker jag är mycket härligare än att vara nykär :)

Jag Älskar dig, gogubben min! <3


TIPS!

Måste bara tipsa om detta "serum"(säger man väl?!)! Det ska få fransarna att bli längre, efter 30 dagar ska man se resultat. Jag har inte använt det i 30 dagar än, men tycker redan jag märker skillnad!

Jag läste på nåns blogg att hon hade hävt det på ögonbrynen med. Så jag gjorde också det och där syns det verkligen skillnad!! Synd att jag inte knäppte nån före bild. Längst ut på brynen var det inte många strån innan :P men nu har dom växt på bra!!

Väldigt bra tycker jag! Både på fransar och bryn :)


RSS 2.0