Hur snälla människor finns det i världen?

Igår kom Denise förbi med en påse bebiskläder, som jag skulle få av en vän till henne!(!!) Hur snällt är inte det?? :) Tack tack tack!

Blir helt paff hur snälla människor det finns. Här får jag liksom kläder gratis av nån jag inte känner. Jättefina kläder dessutom!! Längtar tills bebisen kommer så man får börja använda allt! :D Tusen tack ännu en gång, guld värt!! 


För övrigt har jag fått bristningar på magen också!!! (Grinar ihjäl mig!!!) Upptäckte dom idag, tyckte magen såg lite "flammig" ut och när jag kollade i spegeln och liksom tröck ihop huden så javisst, där var det bristningar minsann! Ååhhhh jag vill inte!!! :( Som om man inte kännde sig oattraktiv nog redan! Nu har jag verkligen bristningar överallt!!!! Fy fan. Om det är ett sammanträffande att min "olja för gravida magar" tog slut för ett tag sedan och jag sen dess bara smörjt med babyolja, eller om dom hade kommit ändå. Jaa det får man ju aldrig veta nu.. Usch! Nu ber jag till Gud att jag inte får en degmage sen, utan att den drar ihop sig igen. Jävla piss!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kul att du blev glad ;)

Svar: Det blev jag verkligen! Tusen tusen tack!! :)
Nathalie

2013-12-09 @ 21:51:33
Postat av: Terese Mattson

Som tröst så kan jag skriva att du förmodligen inte kommer bry dig lika mycket om bristningarna sen när bebisen är ute, och de blir "finare" med tiden! Men jag förstår precis hur du käänner.

Svar: Ja jag får trösta mig med att dom på magen inte är så många (än!!) för det är dom som känns mest! Säkert för att jag vant mig vid dom andra. Sålänge man kan få en platt mage sen så kan jag leva med dom ;)
Nathalie

2013-12-10 @ 21:40:25
URL: http://alladessaord.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0