Ont i magen?

Här hemma har vi fått oss en grinig liten tjej. Så jobbigt att inte veta vad som är fel. Men jag antar att det är magen som spökar..

Hon vill bli buren mest hela tiden, och om hon somnar i famnen och man sen lägger henne i babynestet så vaknar hon och gnäller. Ja hon skriker inte eller grinar särskilt mycket. Det är mest bara gnäll. Ibland fortsätter hon ju att sova såklart, men hon har blivit väldigt gnällig..

Tips på hur man får henne nöjd? Antar att vi får prova miniformdroppar, men vill höra med bm först. Ska till BVC den 27:de. Men har ni några andra tips mottages dom tacksamt!! Har provat att massera magen. Funkar sådär ibland. Trycka benen mot magen funkar också ibland.

Idag tog vi fram nappen. Ibland vill hon tutta hela tiden, och jag tror inte det är för att hon är hungrig. Då hon kan spy floder ibland! Tror hon bara vill ha tröst..
Men den var ingen höjdare tyckte hon. Tror hon blev förbannad för att det inte kom nån mjölk! :P 
La henne på mage på mitt bröst nu när hon blev grinig och då blev det tyst. Dock kom det inga pruttar som jag trott ;) 
Mysigt är det iaf!! Min lilltjej <3


Kommentarer
Postat av: Charlotta

Andra dottern vår hade svår kolik, ljudet av dammsugaren lugnade ner henne.

Svar: Ja Ellen blev också lugn av dammsugaren i början. Idag var det inte lika roligt dock :P
Nathalie

2013-12-25 @ 19:24:51
Postat av: Marielle

Åh vad mysigt! Längtar tills jag har min bebis på bröstet!
Agnes hade en grin period varje kväll innan sovdags tills hon var ett halv år. Var nog magen. Det som brukar hjälpa är att ha dom nära. Och att vanka och gå med dom.

Svar: Ja snart så! Det går så fort! Ja hon vill gärna vara i famnen och har fått sova i min famn några nätter då hon varit riktigt grinig. Men det är mysigt det å ;)
Nathalie

2013-12-25 @ 22:59:16
Postat av: Linda

Lägg henne på magen över din/pers underarm och gå runt eller lägg henne på magen över ditt knä,då brukar det kunna lätta i magen lite,sen så finns det ju alltid ventiler får jobbiga magar på Apoteket att köpa för de små :-) eller så är det så enkelt som att ni fått ett kolikbarn(då kommer oftast gråten runt samma tidpunkt varje dag och håller på nästan lika länge varje dag)prata med BVC de brukar komma med bra råd!Du är säker på att mjölken kommer och att hon suger "rätt" suger hon fel så får hon i sig massa luft vilket resulterar i pruppar och ond mage!
Finns sååååå mkt.det kan vara,något du ätit,druckit..
Hon är då väldans söt eran lilla Ellen!

Svar: Ja hon suger jättebra! Det kollade dom på bb också och hon fick högsta betyg ;) men idag har det varit mycket bättre då jag börjat rapa henne efter hon ätit :)
Ja visst är hon helt underbart söt! ;)
Nathalie

2013-12-26 @ 07:22:22
Postat av: Nette

Ines får också magknip :/ Det som fungerar bäst med henne, är att bära runt med henne eller sitta med henne så hon får sitta som en groda, med benen hoptryckta under sig liksom. Hon gillar inte att ligga i knäet längre, utan vill bli buren så att hon har huvudet uppåt och kroppen nedåt, så hon kan kika runt och man kan dutta lite på rumpan. Svårt att förklara :P Då brukar hon bli gladare. Hon mår även bättre när vi är riktigt noga med att hon rapar, för var svårt med det från början. Men ni rapar hon alltid efter hon ätit. Gaserna blir ju kvar i magen annars :/ Så mkt att tänka på. Ines har åkt på sin första förkylning nu! Tycker så synd om henne och man blir ju så nojig! God Jul och Gott Nytt År till er :D

Svar: Ja jag har börjat rapa henne nu och idag har hon inte haft ont alls! (Tror jag iaf? :P) Så hoppas det blir bättre av det. Har provat att rapa henne förut, att hålla henne lite mer upprätt sittandes på mitt ben och "guppa" lite. Men det har inte funkat! Provade nu att ha henne på min axel, och då rapar hon på engång!! :D
Åh neej! Jag gruvar mig jättemycket för när Ellen ska bli sjuk för första gången! Gott nytt år på er!' :)
Nathalie

2013-12-26 @ 18:49:50
URL: http://netteh.blogg.se
Postat av: terese mattson

Minifom och magdroppar gjorde susen för Julia! Det finns inga biverkningar med dropparna så var inte rädd att prova.

Svar: Ja jag ska nog köpa sånna idag. Igår kväll var det inte roligt. Tycker så himla synd om Ellen när hon bara skriker och spänner sig som en pinne! Usch, lillhjärtat!
Nathalie

2013-12-27 @ 00:12:45
URL: http://alladessaord.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0