KUL I FALUN

I helgen var ju jag och Sara på en kurs i Falun. Började med att vi fick presentera varandra, två och två. Och en av frågorna man skulle ställa till den andre var "vad har du för förväntningar på kursen?". Jag hade inga förväntningar, trodde faktiskt att det skulle bli skittråkigt.

Men ack så fel jag hade! Var lätt den roligaste helgen på länge! Malin, som var utbildaren, är grundare till EFIT. Så det var väldigt intressant att höra vad hon hade att säga om det + allt annat!! Och ett till plus var ju att hon var så himla härlig!

En övning vi fick var att vi skulle leda våran lilla grupp. Vi blev indelade i grupper på fyra. Sen fick vi ett varit nummer. "När jag säger ert nummer ska ni leda gruppen!". Det var bara det att vi fick inte förbereda nått utan vi skulle lyssna till musiken och röra oss till den. (Var allt från hårdrock till afro/latin). Och jag tänkte "Shit!!! Jag kommer inte komma på nått att göra!" Men det var skitkul!! Alla skrattade och tog det hela med en klackspark, skitsamma om man såg ut som en idiot, det var kul! :)

Man vart verkligen inspirerad att leda och göra ett eget pass! Var nästan så att jag inte ville åka hem. SÅ kul var det!

Har faktiskt börjat klura på egna låtar till pushen. Har 2 klara och en till på gång. Ska höra med Sara om vi ska försöka ge oss på att köra ett helt eget nästa vecka (eller nästnästa). Peppaaaad!

Vi ses väl på torsdag? ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0