ÅH DU HÄRLIGA SVETT!

Jag älskar att träna! Så skönt att ge allt man har och sen lite till (som man inte ens trodde man kunde/orkade). Och det bästa är ju att det är så jäkla kul! Det är inte så man gruvar sig för att "nu måste jag gå och träna". Utan det är det som är höjdpunkten på dan :) Och ju fler man är på passen, ju roligare blir det!

Tänk om man kunde klara av att hålla sig från allt onyttigt. Då kanske man skulle ha den kropp man vill ha till sommarn ;)


HAHAHA

Ja just!


LÅT MIG LEDA ER

I torsdags på pushen frågade Maggan igen om det var nån som ville bli ledare. Jag kollade på henne och tänkte "ska jag?? Ska jag inte..? Äh! Skit it!!" Så frågar hon "Nathalie?" -"...ja...varför inte?"

Samma kväll höll jag på smälla av, av nervositet. Jag? Jag kan väl ändå inte detta? Va? Neej!! Pratade lite med henne och Sarah i lördags efter EFITen och det fanns ingen kurs att gå än på ett tag. Så ist. ska jag ta en liten kurs med dom två ist. Och det känns faktiskt bra! Jag gillar dom :)

Så vi får väl se hur det går, ni kanske får dras med mig ibland då. Har även pratat med Sara (inte samma Sara som ovan), om att kanske dra ihop nått helt nytt.(om det finns möjlighet) Skönt att ha nån med sig och bolla idéer med. Så vi ska väl sätta oss ner nån dag och kika på det.
Är det nån som tränar här i gnarp, som läser min blogg? Vad skulle ni vilja ha här? Vilken sorts träning? :) Så kan man höra med dom ifall det går att ordna :)


Jan. 26, 2013

Idag efter att ha tjatat hur länge som helst på Mejja att jag vill ha en kram.
Jag - Mejja, kan Nanna få en kram?
Mejja - nääääääeeeee.. (Surminen framme)
Jag - men då blir Nanna sur på Mejja!
Mejja - jaaaaaahaaaaaa......?

Hahahahaha! Lät så jävla kul! Som typ "jaha?? Det skiter väl jag i?!". Haha hon är så go! Tvångskramade henne tillslut iallafall ;)

Och om man frågar "vem är det som är knasig då?" "Momma!!!" Haha, varje gång! :)

Idag fick Mejja en chokladboll, då skulle man tydligen borsta tänderna efteråt :)


RETRO

Googlade på trehjulingar, tänkte kanske Mejja vill ha en i födelsedagspresent?! :) Eller är man för liten för en trehjuling när man är 2 år?

Aja.. Iaf. så hittade jag dom här! Visst är dom tuff? En sån skulle Mejja fått av raggarfoffa! ;)


SOM EN FINNE I RÖVEN

Har fått en "inombordare" på kinden. Alltså en finne som liksom är "under", och står inte ut som en vanlig finne. För er som inte vet vad det är :P Ont som satan gör den iaf! Och helt svullen är jag.. Blääääää!

För övrigt så har nog mina linser gått över sitt bäst före datum nu. (Skulle egentligen tagit nya i början på januari) Dom börjar tappa formen och är svåra att få i.. Men beställde nya idag så i övermorrn har jag nog nya :) eller imorron. Lensway har riktigt bra leverans! Beställde där engång på kvällen (var efter klockan sex iaf), åsså hade jag dom i handen dagen efter! Hur bra som helst!

Nu ska jag iväg och gympa!


VELPANNA

Dom som känner mig vet att jag ändrar mig hela tiden, angående vad jag vill bli "när jag blir stor".

Just nu är jag inne på träning och hälsa. Jaa jag vet! Jag som tills för nått år sen HATADE att träna, och då menar jag hatade. (Kanske för att jag aldrig prova på nått??!) Och som är lite av en gottegris och äter nog inte "rätt". Men det är just därför! Jag vill lära mig allt det där.

Förra gången på pushen så frågade Maggan om det fanns nån yngre som ville leda nått pass. Och mitt inre skrek "jag vill!!!". Skulle vara skitkul även fast den blyga Nathalie kommer tillbaka och sätter käppar i hjulet.
Har faktiskt börjat göra ett eget pushpass här hemma! Haha :) Vill ge oerhört mycket beröm till dom som leder nu, för det är fasen inte lätt alltså!! Har knåpat ihop 2 1/2 låt och jag höll på bli tokig!!

Alltså nu har jag absolut inte förväntat mig att jag någonsin ska leda nått sånt. Jag har tänkt länge att jag ska hitta på ett eget pass som jag kan köra här hemma för mig själv. (Bara vi hämtat stången och vikterna)

Är det nån som vet av nått sånt "program" man kan plugga, eller några kurser? :) Eller nån utbildning för typ body pump eller nått sånt?


MAMMA MIA

Nu tänker jag bli lite blödig. Men jag tycker faktiskt att alla borde ha en vän som Mia. Finns nog ingen som förstår mig så bra som hon, säkerligen för att hon tänker/känner/tycker (oftast) lika som jag.

I år har vi varit vänner i 10 år! Tiden går så enormt fort. Ibland kallar vi oss för ett gammalt par, även fast vi kommit fram till att om nån var av det motsatta könet skulle vi aldrig klara av att vara tillsammans med varann :P Så lika men ändå olika.

T.ex så kan vi försöka muntra upp varandra med presenter. (Mia är mycket duktig på detta.. Jag försöker bli bättre :P). Mia hade en dålig dag/vecka (ni vet som man brukar ha ibland). Och det fanns en topp hon kollat in, så självklar skulle hon ha den tyckte jag.
Och när jag gick ner till tvättstugan hittade jag en blombukett utanför dörren. Den gjorde min dag! :) Det senaste jag fick var en rakhyvel! Haha, vi satt och pratade nångång (jag kommer inte ihåg men Mia hade lagt det på minnet) om att jag var för snål att köpa en riktig hyvel, utan köpte engångshyvlar och använde tills dom knappt fungerade längre (typ). Och då kommer hon med en "riktigt" åt mig. Det tyckte jag var gulligt och snällt! Gullegull! ;)

Aja, det jag ville säga var att alla borde ha en vän som hon. Hon är väldigt bra.. Nästan så man kan säga bäst. ;)

Love you my little preggo! (:D:D!!!!)


FEMTIO NYANSER

Alltså jag är helt besatt av "femtio nyanser av.."-böckerna nu. Jag tänker på Mr Grey och Ms Steele hela tiden nu! Hahahaha! Men det är sååå bra!

Har en ångestkänsla i kroppen nu eftersom jag läste ut första boken igår och jag har inte andra boken (än)!! Tokig!!! Jag vill att det ska finnas 100 böcker! Har ont i magen efter hur det slutade. Var nästan så jag grinade! Haha! Jag tycker den slutade sorgligt. Men då är ju jag lite känslig och har lätt till tårarna också.. Kan ju t.ex säga att jag blev tårögd häromdagen då vi kollade på Ice Age 4! Haha, då Manny försvinner bort från sin familj! Haha!

Nää men jag måste få läsa mera! Beställde faktiskt andra boken igår och idag har dom skickat den så förhoppningsvis har jag den på måndag! Och tredje boken har Therese så den kan jag låna av henne :) love love love!

Sen har jag lite ångest för filmen också, dom ska ju göra en film av böckerna.. VEM ska spela Christian Grey? Dom beskriver ju han som världens snyggaste man, typ, i böckerna. Är rädd att man ska bli besviken. Och tar dom Gilmore Girls tjejen som Anastasia dör jag, hatar henne!!

Ja.. Jag är en nörd.


FEMTIO NYANSER AV HONOM

Jag säger som alla andra: hur fan kan en bok vara så bra??! Vill ju inte alls åka och träna nu! Jag vill läsa vidare :)


VÄÄX

Och när jag ändå vill ha tillbaka saker, så skulle jag inte tacka nej till att få tillbaka mitt hår!! Nu är det ett år sen jag klippte av det.. Aldrig mer!


TRÄÄÄNAAA

Ikväll ska jag träna första gången på flera veckor. Har ju haft uppehåll nu över julen. Men nu är det dags att träna bort allt det där onyttiga jag stoppat i mig. Dom har ju lagt till ett till träningspass på onsdagar nu också. Så nu är det 4 dagars träning i veckan. Motionsgympa, cirkelträning, push och EFIT! Kör hårt!!

Jag har faktiskt knäppt lite "morotsbilder" på mig själv nu. "Före"bilder om man vill kalla det det. För att se sen ifall det blir nån skillnad. Tänker absolut inte lägga upp några kort, utan det är bara för min egen skull :) Jag vill se resultat, och det kanske är lättare om man har en bild att jämföra med.

Skulle ju inte grina ifall jag kunde få tillbaka kroppen jag har på bilderna nedan. Det var min och Therese första photoshoot, och på den tiden jag kunde äta vad som helst utan att gå upp i vikt. 15 år var jag där.. Alltså snart 8 år sen. Tiden går fort!!


GREEN STREET HOOLIGANS

I söndags köpte Pär en ny teve. En smart tv :) Även 3D! (Det som jag tyckte var roligast :P).

Iaf. så skaffade vi netflix. Där man kan kolla på hur många filmer och serier man vill för 79/kr i månaden. Dock var det inte det utbudet jag trodde. Ingen av dom serier jag ville se fanns :( Men bra ändå att ha när det bara är skit på teven, och åttio spänn i månan är ju ingenting..

Iaf. så kollade vi på Green Street hooligans då. Jag älskar den filmen samtidigt som jag knappt klarar av att se den. För dom som inte vet vad den handlar om så kan man säga att dom enbart bråkar och försöker slå ihjäl varann.. Typ! Jag mår psykiskt dåligt när jag ser det! Vissa gånger får jag håll för ögonen för det gör ont i mig att se. Kollade även på tvåan igår. Den var inte alls lika bra som första men det gjorde lika ont i mig då..

Förstår inte varför folk ska slåss med varann?!?! Det löser absolut ingenting! Hatar all sorts våld!! Ge mig världsfred! Haha, närå! Men jag tycker det är så onödigt..


ÄCKELJÄVLASKITDATOR!

Sitter vid min skitdator, eftersom bloggappen vägrar fungera. Förra inlägget tog mig en halvtimme att skriva. Då inräknat att spara bilderna (blir ju så konstig storlek på dom om man bara kopierar och klistrar in) och ladda upp dom här. Det som tar längst tid. Då brukar den jäveln alltid hänga sig. Så less på att man ska spendera timmar framför denna skitburk för något som egentligen ska ta 10 min.
 
Men fick presentkort av Päran i julklapp så snart har jag en ny! Och då åker denna dit pepparn växer!! Ful är den också, ser ut att komma från 80-talet! haha :) Men han har varit en trogen dator, tills han blev för gammal och seeeg! Dags för en ny..
 
Skrev lite om Julen och nyår och så i appen men orkar inte skriva om allt. Har varit bra iaf, alltihopa! :)
 
Idag var jag och Pär till gårdsjön och skottade av altanen och vebo' taket. Pju!! Var inte bara ska jag tala om. Packad blötsnö (nu nästan frusen). Svetten rann på mig, man skulle kunna trott att det regnade ;)
Sen bytte jag gardiner igår, tog bort julgardinerna. Det sista "julpyntet", tomtarna åkte in i skåpet redan någon dag efter julafton. Fick iaf. ett par nya gardiner av mamma, vita!! :) Blev jättebra, så ljust och fint! Välkommen våren!
 
Lite bilder från den senaste tiden :)
 

I'M IN LOOVE!!

Älskar nyheterna på H&M's hemsida nu. Åhh, vill ha ALLT detta! Give me! Känns lite 90-tal faktiskt :P Nätbrynjan är tillbaka! ;) Men jag gillar det! Kanske inte just nätbrynja, men det andra :) Älskar katt-trycket! Och färgerna! Allt! haha!
 
 

RSS 2.0