LÅT MIG LEDA ER

I torsdags på pushen frågade Maggan igen om det var nån som ville bli ledare. Jag kollade på henne och tänkte "ska jag?? Ska jag inte..? Äh! Skit it!!" Så frågar hon "Nathalie?" -"...ja...varför inte?"

Samma kväll höll jag på smälla av, av nervositet. Jag? Jag kan väl ändå inte detta? Va? Neej!! Pratade lite med henne och Sarah i lördags efter EFITen och det fanns ingen kurs att gå än på ett tag. Så ist. ska jag ta en liten kurs med dom två ist. Och det känns faktiskt bra! Jag gillar dom :)

Så vi får väl se hur det går, ni kanske får dras med mig ibland då. Har även pratat med Sara (inte samma Sara som ovan), om att kanske dra ihop nått helt nytt.(om det finns möjlighet) Skönt att ha nån med sig och bolla idéer med. Så vi ska väl sätta oss ner nån dag och kika på det.
Är det nån som tränar här i gnarp, som läser min blogg? Vad skulle ni vilja ha här? Vilken sorts träning? :) Så kan man höra med dom ifall det går att ordna :)


Kommentarer
Postat av: Denise

Jag har några som jag skulle vilja ha. Kettlebell, bodycombat, spinning (måste man dock införskaffa sig massa cyklar och dom är väl inte den rikaste föreningen) sen skulle jag vilja leda afropowerdance ! :-)

2013-01-28 @ 10:11:53
URL: http://denisea.weblogg.se
Postat av: Denise

Och bodyjam skulle jag vilja leda med :-)

2013-01-28 @ 10:13:19
URL: http://denisea.weblogg.se
Postat av: Nathalie

Ja afro powerdance pratade jag och Sara om också :) bodyjam måste jag genast ta reda på vad det är för nått ;)

2013-01-28 @ 10:34:49
URL: http://nathaliesilen.blogg.se
Postat av: Simone

Ja! Jag skulle lätt kunna leda afropowerdance! Sjukt kul!! :D

2013-01-29 @ 07:56:24
URL: http://simoned.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0