Vecka 18

Igår var jag på ultraljud :) Jag var så nervös hela morronen och kunde knappt sitta still! Jag var så rädd att nått skulle vara fel. Men så kommer den* upp på skärmen utan att jag hinner fatta vad som händer! Helt underbar känsla! Och den mådde så bra så! Helt perfekt, visade upp allt den skulle så bra, FÖRUTOM könet. Vi ville ju veta men det ville inte bebisen tydligen ;) Vart ju lite besviken men det är inte så mycket att göra åt. :)

Sen måste jag bara få ur mig en sak. När jag sagt att vi ska kolla könet så är det många som sagt "nääää det är ju mycket roligare att inte veta.." Och matar på om det hela tiden! Men jag skiter väl fullständigt i vad NI tycker är roligare? När ni är gravid kan ni låta bli att kolla men sitt inte nu och få det att låta som att mitt (vårt) val är fel val. Var glad för vår skull ist..
Punkt.

Blev bakåtflyttad en vecka, så nu är den beräknad den 18 december ist för den 11. (Den 18 fyller ju Mia år! Haha, klockrent) Även att jag sa påvägen in att "jag tror det blir den 18. Den 17 eller 18!"

Så idag går jag in i vecka 18 ist för 19. Men det gör inte så mycket, hade kunnat varit värre :) Jag är bara så glad att lillpyret mår bra! Och jag kan äntligen njuta av att vara gravid, visst, jag kommer alltid vara nojig att det är nått som är fel men nu vet jag att den mår bra och har växt som den ska iaf :)
Har faktiskt kännt av den litegrann. Skithäftigt! Inget fladder, fjäril eller bubblor som det sägs att dom första rörelsers ska kännas som. Utan det känns som att nån "buffar"/"bökar" och som att nån petar på en inifrån :)



*Ja jag skriver "den" till bebisen. Jag HATAR ordet "hen". Jag tänker bara på en höna då..

Bjuder på en magbild då ;)


Kommentarer
Postat av: Terese

Jag var först tveksam till att kolla könet, men är verkligen jätte glad att Henke övertalade mig! Det är ju super mysigt att få veta, även om det säkert är super mysigt att inte veta också. Men precis som du skriver, det är upp till varje par att bestämma vad som är rätt för dom!

Härligt att allt såg bra ut! =) Nu börjar magen snart att dra iväg ordentligt! =D

2013-07-11 @ 17:59:45
URL: http://alladessaord.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0