Vecka 19

Sådärja! Nu är vi här där jag trodde att jag var förra veckan :) Vecka 19 är här. Shiiiiiit!!! Nästa vecka har jag gått halvvägs??! Känns helt sjukt! Det går så fort även fast det känns som en evighet kvar!

Nu är bebisen 15 cm mellan huvud och stjärt. Alltså, mät det på ett måttband eller liknande! Det är ju skitstort! 15 cm plus benen då! Jag tänker mig inte alls att den är så stor! Haha! Så jag fick en liten chock när jag mätte på måttbandet nu. Var tvungen att visa Pär "Kolla!!!! Såhär stor är bebisen nu??!" Ja det går fort och mycket större ska den bli
Den rör på sig för fullt! Vissa gånger mer än dom andra. Så kommer ju nojiga morsan och blir orolig när den inte rör sig så mycket som den gjorde dagen innan. Men vid den här tidpunkten är det vanligt att det kan gå nån dag utan att man känner den. Och jag har ju känt nått varje dag sen första gången jag kännde den :)
Det är skitsvårt att förklara hur det känns när den rör sig. Men tänk er en val som dyker upp från havet och visar ryggen.. Då den blir lite rund. Så känns det som bebisen gör! Haha, som att den dyker upp med ryggen mot magen! Haha. Så känns det och ibland lite mer "ryckiga" rörelser som att den sparkar eller petar på mig :) Hur mysigt som helst! Längtar tills Pär kan få känna också :)

Jag då.. Mår bra! Fortfarande.. Inga konstigheter. Om jag inte hade haft blödningar så hade jag sagt att det här måste vara den mest perfekta graviditeten. Men nu kommer jag väl få massa besvär senare bara för att jag skriver så ;) Magen växer sakta men säkert! Skitmånga säger "men guuud vad liten du är!" När jag säger vilken vecka jag är i. Va fan! Jag tycker den blivit skitstor! Haha.. Eller kanske inte SKITstor men stor iaf! Dock beror det på vad man har för kläder på sig. Har jag bara leggings och ett långt tajt linne så syns det. Har jag jeans syns det inte lika mycket.

Ja jag har införskaffat mig ett par gravidjeans (som jag dock måste reklamera) och ett par gravidshorts. Men nu på senaste tiden har jag varit så less på att inte kunna ha nå kläder. Hatar hatar HATAR klänningar! Jag är jeans och t-shirt! Så hårsnodden har fått kommit fram och hållt ihop mina gamla jeans :)
Helt sjukt! Var ju skitlängesen jag använde mina jeans. Så tänkte jag prova mina favvisar. Mina svarta med hög midja. Dom var lite för stora när jag hade dom så jag tänkte att dom måste jag ju kunna ha. Icke! Fattades säker 15-20 cm för att jag skulle få igen knappen! DÅ märkte jag att magen växt iaf :P

Nu längtar jag efter dig lillhjärtat!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0