LÅT MIG PRESENTERA...

.. Christian Grey.
 
Och ni som inte läst 50 nyanser av honom böckerna kommer inte förstå ett smack. Men ni andra. Här har ni Christian Grey! Jag vet inte om det är för att jag börjat kolla på Weeds som jag gillar Hunter Parrish, men han är PERFEKT som Christian tycker jag. Så nära som man kan komma hur Christian ser ut i mitt huvud. Haha!
 
 
 
He's perfect! :) Och blir det inte han så måste det bli Charlie Hunnam.

TECKNA ÄR KUL!

Som dom flesta vet gick jag bild och form på gymnasiet. Mest för att jag inte visste vad jag skulle gå annars, men också för att jag gillade att teckna.

Blyertsteckningar är det jag fastnat för. Säkert för att det är lättast (enligt mig). Och jag tecknade ganska mycket på fritiden under gymnasiet. Sen dog intresset i många år.

För nån vecka sen sa pappa att han hittat en tjej som tecknade bilar och sålde, och tyckte jag skulle göra samma sak. Nja tänkte jag. Så duktig tycker jag inte att jag är.. Så började jag teckna lite för att se om jag fortfarande kunde. Och ifall jag ledsnade efter halva bilden (tjejen som vill att allt ska bli klart på engång). Men det var faktiskt kul så jag tog en bild på en bil och tecknade av den. För att se om jag kunde teckna bilar.. Annars har jag ju bara gjort människor.

Detta blev iaf. resultatet. Eller den är inte klar. Småfix kvar. Plus "grillen". Den var så jävla svår!! Får inte till det! Blir tokig!!!


I LOVE IT!

Älskar mitt jobb på H&M! Alla är så underbart härliga!! Speciellt roligt är det när man kommer på jobbet och man får höra "Men vad fin du är!!" "Heeej snygging!" "Har du tappat vikt??" "Vad smal du blivit!"

Detta fick jag höra i torsdags när jag kom dit. Behöver jag säga att jag hade ett leende på läpparna resten av dagen? :)

En till rolig sak är när man loggar in på Skatteverkets hemsida, och ser att man kommer få tillbaka ett femsiffrigt belopp på skatten!! Wehoooo!! :D


FITSPO!

Jag älskar känslan man har efter träning. Jag känner mig så nöjd med mig själv! Haha! För jag vet att jag gav allt jag hade och skönt kändes det! Ännu bättre känns det när man orkar mer. Just love it!!

Det jag älskar mer är resultatet!! Tro't eller ej, men sen i augusti har jag tappat 7 cm runt midjan!!! 7 cm!!! För vissa kanske det inte är nånting alls på så lång tid men för mig är det BRA! Jag är skitnöjd!! :) Jag har ju alltid varit en sån som tröttnar ifall jag inte ser resultat samma dag typ. Så ni kan ju tro vilken motivation detta är. Har skrivit upp måtten då och då sen i aug. Men det var inte förren för nån vecka sen jag kollade hur många cm jag blivit av med.

Jag tycker det är ett bra sett att se resultat, att mäta alltså. Vågen kan ju vara så missvisande, speciellt om man tränar styrka. Och jag skiter fullständigt i hur mycket jag väger..

Sist på pushen knäppte vi lite kort till hemsidan. Och när jag kollade igenom korten sedan såg jag detta nedan. Jag ÄLSKAR mig på den bilden! Haha! Hur rak min planka är kan vi diskutera, men min arm! Samma här, ni kanske inte tycker det är mycket för världen. Men för att vara jag tycker jag den är rätt musklig ;)

Älskar att träna!


SOFFBORD BY NATTAN

För några veckor sedan kollade jag genom en tidning och såg ett enkelt soffbord. Man kunde nästan se glödlampan som tändes över mitt huvud.

Dan efter när jag var i garaget med pappa smet jag iväg till vebon och hämtade lite bräder! "Nu ska jag göra ett bord!" Tänkte liksom bara skruva ihop dom på rad, inget komplicerat. Men pappa hjälpte mig så det blev riktigt gjort; limmat, hyvlat, slipat osv.

Har försökt lägga upp bild på det förut men det har varit omöjligt genom denna skitapp! Så provar igen!

Lite småfix kvar dock, ska spacklas lite..


BORT MED ALKOHOLEN!

Kollar på Vakna med NRJ nu och dom pratar om att det finns ett förslag, om att 2025 ska rökning förbjudas. Alltså det finns ett sånt förslag på riktigt, det är inte dom som hittat på det..

Därimot började dom prata om "tänk om alkohol skulle förbjudas?". Då sa Isabella att hon inte skulle sakna det. Jag håller med!

Tänk vad skönt ändå? Man slipper bli bakis, träffa odrägliga fyllon så fort det är nått, sparar pengar osv osv. Folk kommer vara sig själva. Och tänk när man får barn och dom kommer upp i åldern för att börja supa. Då ska man sitta hemma och oroa sig för att dom ska dricka sig redlös och somna i nått dike! Det slipper man då! ;)

För vissa verkar ju inte kunna umgås och ha kul utan att dricka. Vilket egentligen inte är nått fel ifall man trivs med det och sköter sig :P Men tänk vad kul att prova att ha alkoholförbud i iaf. ett år?! Hur alla skulle bete sig och om det blir roligare/tråkigare?! Nu kan man ju knappt gå på nått nykter då andra dricker. Inte jag iaf. Blir bara på dåligt humör för alla beter sig som idioter och är odräglig och jobbig!

För om man tänker på alla som dricker alkohol, hur stor del är det som dricker för att det är gott? Dom flesta dricker väl för att bli full. Visst, det kan vara gott med en drink eller ett glas vin ibland. Men inget jag skulle sakna! Och ska jag vara ärlig så tycker jag det är godare med nån läsk då ;)


Skulle ni sakna alkoholen ifall den förbjöds?


BAKFYLLA NÅGON??

Nån som drack sig redlös i lördags men saknade bakfyllan igår? Den kom till mig! Och jag har verkligen inte förtjänat den, med tanke på att jag varit nykter i flera månader och det enda jag hällde i mig i lördags var pepsi.

Fy fan vad jag mådde dåligt igår! Ett illamående from hell!! Plus magont! Låg i soffan hela dagen och gnällde. Som jämt när jag mår illa. På nått vis känns det bättre då, och om man suckar :P

Spenderade även en del av kvällen att ligga och grina i fosterställning inne på toagolvet. Var så less!! Gick inte att somna för jag mådde så illa och jag låg bara och vred och vände på mig hela tiden. Plus att precis till läggdags kom en huvudvärk också. Kändes som min kudde var gjord av bly! Hård som satan!

Så i natt har det inte blivit mycket sömn. Trött som ett as. Varje gång jag vaknat har jag varit klarvaken och huvudvärken har gjort det omöjligt att somna om..

Är bättre idag dock! Inte riktigt helt hundra känner jag men bättre än igår iaf. Huvudvärken sitter i ännu.

Tror det är Gud som jävlas med mig! ;) I lördags när Pär åkte iväg på krogen vart jag så sugen på att festa och åka dit jag med!! (Som jag inte varit på hur länge som helst!) Men efter igår kommer jag ihåg varför jag inte varit sugen på det. Hatar att vara bakis, hatar att må illa!!


ENERGI!

Vilken härlig dag det varit idag! :) Att en dag kan bli så mycket bättre bara av att solen skiner. När jag åkte hem idag så var jag så peppad för träningen. Pushen var fullbokad och det är skitkul tycker jag! :)

Men jag kännde mig väldigt platt och tråkig idag, på pushen alltså. Men samtidigt var det ju skitkul som vanligt, men väldigt jobbigt den här gången. Det är dessa gånger, då man känner sig som världens tråkigaste människa där framme, som beröm värmer sååå mycket! :) Eller all respons överhuvudtaget. Vi vill ju gärna höra vad vi kan göra bättre :)

Jaja! Nästa vecka är en ny vecka och då ska jag vara full av energi!! :)


VÅREN ÄR HÄR JA...

Nu är vårvädret borta och ist är det snööööö så långt ögat kan se! Usch.. Jag vill ha sol! Speciellt idag. Har inte sovit nå bra alls i natt, så är jäkligt trött.

Men men.. Det skiter man väl i och går på Efit! Undra hur det ska gå, då min röv fortfarande inte har återhämtat sig sen cirkelträningen/pushen!


RSS 2.0