BAKFYLLA NÅGON??

Nån som drack sig redlös i lördags men saknade bakfyllan igår? Den kom till mig! Och jag har verkligen inte förtjänat den, med tanke på att jag varit nykter i flera månader och det enda jag hällde i mig i lördags var pepsi.

Fy fan vad jag mådde dåligt igår! Ett illamående from hell!! Plus magont! Låg i soffan hela dagen och gnällde. Som jämt när jag mår illa. På nått vis känns det bättre då, och om man suckar :P

Spenderade även en del av kvällen att ligga och grina i fosterställning inne på toagolvet. Var så less!! Gick inte att somna för jag mådde så illa och jag låg bara och vred och vände på mig hela tiden. Plus att precis till läggdags kom en huvudvärk också. Kändes som min kudde var gjord av bly! Hård som satan!

Så i natt har det inte blivit mycket sömn. Trött som ett as. Varje gång jag vaknat har jag varit klarvaken och huvudvärken har gjort det omöjligt att somna om..

Är bättre idag dock! Inte riktigt helt hundra känner jag men bättre än igår iaf. Huvudvärken sitter i ännu.

Tror det är Gud som jävlas med mig! ;) I lördags när Pär åkte iväg på krogen vart jag så sugen på att festa och åka dit jag med!! (Som jag inte varit på hur länge som helst!) Men efter igår kommer jag ihåg varför jag inte varit sugen på det. Hatar att vara bakis, hatar att må illa!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0