BORT MED ALKOHOLEN!

Kollar på Vakna med NRJ nu och dom pratar om att det finns ett förslag, om att 2025 ska rökning förbjudas. Alltså det finns ett sånt förslag på riktigt, det är inte dom som hittat på det..

Därimot började dom prata om "tänk om alkohol skulle förbjudas?". Då sa Isabella att hon inte skulle sakna det. Jag håller med!

Tänk vad skönt ändå? Man slipper bli bakis, träffa odrägliga fyllon så fort det är nått, sparar pengar osv osv. Folk kommer vara sig själva. Och tänk när man får barn och dom kommer upp i åldern för att börja supa. Då ska man sitta hemma och oroa sig för att dom ska dricka sig redlös och somna i nått dike! Det slipper man då! ;)

För vissa verkar ju inte kunna umgås och ha kul utan att dricka. Vilket egentligen inte är nått fel ifall man trivs med det och sköter sig :P Men tänk vad kul att prova att ha alkoholförbud i iaf. ett år?! Hur alla skulle bete sig och om det blir roligare/tråkigare?! Nu kan man ju knappt gå på nått nykter då andra dricker. Inte jag iaf. Blir bara på dåligt humör för alla beter sig som idioter och är odräglig och jobbig!

För om man tänker på alla som dricker alkohol, hur stor del är det som dricker för att det är gott? Dom flesta dricker väl för att bli full. Visst, det kan vara gott med en drink eller ett glas vin ibland. Men inget jag skulle sakna! Och ska jag vara ärlig så tycker jag det är godare med nån läsk då ;)


Skulle ni sakna alkoholen ifall den förbjöds?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0