SLUTSPURTEN!

Nu är vi inne på det sista småfixet! Pär har börjat sätta upp lister och jag har börjat måla dörrar (så förbannat less på att måla så jag tror jag spyr snart! Och det slutar inte där heller, då ska den sista panelen målas också..) Sen är det ju golvet kvar i "köksdelen" också. Men bara listerna kommer upp i andra delen av rummet kan man börja flytta hit soffa och grejer :) (ska dock köpa en ny soffa då skattepengarna kommer)

Kommer bli så braaa! :) jag är så nöjd med tapeterna :) Och jag trivs så bra här redan. Det känns som hemma! :)

Imorrn ska jag till lägenheten och tvätta all tvätt som är kvar och städa ur sovrummet! Det ser ut som en soptipp där efter vi tog bort sängen. Allt skräp man stoppat där under för att det inte ska synas ;) haha!

Och den där känslan "nu-är-allt-nytt-nu-ska-det-vara-städat-överallt", har redan gått över, på min sida av sängen ser det likadant ut som det gjorde i lägenheten.. En stor klädhög intryckt mot väggen ;)


HEJ SOMMARVÄRME

I helgen har vi fått mycket gjort! Bland annat har Mia och jag tapetserat "storrummet". Och det blev jättebra! Förutom att surfittan kom fram lite då och då när det jävlades! Det fick gå ut över stackars Mia. Tack för hjälpen!!

Men annars gick det bra! Är väl inte så jävla svårt att tapetsera? Vet inte vart jag fått det ifrån :P Dock tog tapeterna slut när det var EN våd kvar! Suck!! så typiskt!

Idag målade jag klart hallen så nu är den vit och fin! ;) Efter det var det såååå varmt (blir bastu i detta hus) så jag gick och la mig i hammocken en sväng, sköööönt med värme! Sen åkte vi in till stan och köpte mer tapet och golv bland annat. Lite annat småjox också.

Nu ska vi grilla, göööött!!

En före och efterbild där vi rev väggen. Inte helt före dock, då han redan tagit bort en liten halvvägg som gick ut från den väggen som revs (invecklat?). Och efterbilden är ju inte heller riktigt "efter". Ska upp med lister, fönsterbrädor och sånt :)



KÖR PÅ!

Nu är det renovering för hela slanten! Så fort Pär kommer hem (innan också om jag inte har annat planerat) och vi ätit middag far vi till huset och donar på!
Så även träningen har blivit lagt på hyllan och skräpmaten har kommit fram ännu mer. Godispåsar och maxmat (då vi varit i stan) lite när som helst nu. Not good! Men skönt att bli klar så fort som möjligt! Dock skar det lite i mig idag när jag for hem till lägenheten och såg syrran och kussen köra från träningen! Fuuuuuck jag vill också!! :)

Men tro inte att man ligger på latsidan för det! Att renovera är fan ett träningspass i sig! Om jag tyckte måla tak var skitgöra och jobbigt är det ingenting om man jämför med att slipa spackel... för hand!! Bläääää så jävla tråkigt! Men nu, NU är det klart! Bara tre hörn kvar och det är ju lätt gjort! Och nu håller Pär och Tommy på att fixa fönstren, sen är det bara att tapetsera!! Wehoooo :) blir kanske på fredag!

Dock känner jag mig som en påse skit.. Utseendemässigt! Fetsvullnaäckelmagen är tillbaka och äckliga, lortiga, svettiga arbetskläder och fullt med slipdamm i håret! Men imorrn kan jag tvätta det! ;) Haha! Känns så onödigt att tvätta det om jag ändå ska "lorta ner" det dan efter igen..

En liten uppdate om hur det går! Har just inga bilder att visa än. Är inte så mycket att se just nu heller.. Bara gips på väggar och damm överallt! Ja det skulle väl vara sovrummet då men det har ni ju sett, det som är nått att se. Resten är bara vita väggar ;) Dock ska jag försöka få ett kort på det när morronsolen lyser in! Det är magiskt! Så himla mysigt och LJUST! :D


TJUVTITT

Litet smakprov från huset :) Sovrummet är klaaaaaaart! Bara att flytta in nu.

Fåtöljen (känns skitfult att skriva med å, men tydligen stavas det så??) fick vi av Britta och Selmer. Älskar den! Skulle dock vilja klä om den.. Men får väl se när man får tummen ur och göra det. Sen ska byrån stå under teven :)

Tycker vi förtjänar lite beröm faktiskt! På bara ca en vecka har vi gjort klart sovrummet (spacklat/målat tak + taklister 3 gånger. Väggar och golvlister 2 gånger. Spacklat och slipat garderoben och målat den + dörr och dörrkarm 3 gånger). Rivit en vägg. Målat det stora taket 3 gånger, gipsat och spacklat alla väggar. Målat panel 2 gånger. Säkert nått mer också som jag inte kommer på. Och på det har vi jobbat och Pär har varit borta 2,5 dag. Tummen upp för oss måste jag faktiskt få skriva! :)


FUUUUCK!

Ni trogna läsare vet att jag gick i taket när Estrella plockade bort 50% less fat-chipsen från sitt sortiment.
Sedan vart jag beroende av deras extra knapriga chips (dom som var räfflade på ena sidan och slät på den andra). Och vad tror ni händer? Jo, dom plockar bort dom också!!! Skit!!

Blir så sur!! Vad ska man nu äta för chips? Jag gillar ju när dom är lite knapriga.. Dom andra vanliga "mjuka" blir jag spyfärdig av efter ett par stycken (ett par stycken chips alltså, inte påsar! Haha)

Ja det här är ett tjockisinlägg och ett riktigt jävla ordentligt problem ;) Men ge mig tips; finns det nå goda knapriga chips? :)


VILL GÖRA ALLT OCH INGENTING

Idag har jag jobbat! Lika kul som alltid. Och idag frågade Kicki (chifen) om jag kunde tänka mig att åka till Söderhamn och jobba nästa vecka ifall dom behövde folk. ("JAA!!") Det har ju öppnat en H&M-butik där och Kicki har varit där och supportat(?). Så på måndag och onsdag hittar ni mig i Söderhamn :D Ska bli skitkul! Helt ny butik dessutom! Kicki visade mig bilder och det ser jättefint ut :)

Efter jobbet for jag hem och slängde i mig lite fil och flinger (vrålhungrig som jag alltid är nu för tiden) sen ner till huset och började måla tak! Usch vilket hemskt göra! Var helt yr i huvet när jag var klar för jag fick så ont i nacken. Men förhoppningsvis blir det tredje lagret det sista! (Snällasnällasnälla)

Nu har jag precis vräkt i mig en pizza och ska plocka ihop lite här hemma. Sen ner till huset igen och kolla lite när Pär river ;) Jaa sen ska man väl hinna med en dusch och sova också, för imorrn är det jobb som väntar!


Är sååå förbannat trött samtidigt som jag vill göra allt på engång!!


NO SLEEP

Nu är Valborg över! Vart inget party för oss i år. Ist. premiärgrillade vi hos Mia och Tommy. Gudomligt gott må jag säga!! Och Mia slängde ihop en blåbärspaj till efterrätt. Inte illa pinkat!
Men vid tiotiden var vi allihopa trötta så jag och Päran åkte hem och la oss. Lika bra eftersom vi skulle åka in till stan dan efter.

Där handlade vi färg och tillbehör ;) Lite handtag till garderober och sånt plock. Sen åkte vi till huset och jag började spackla garderobsdörrar och väggar, medans Pär snyggade till träden på gården :)
På kvällen åkte vi dit och började måla taket. Fy fan vad jag hatar att måla tak!! Hate it! Speciellt när det är bräder och rollern är precis så den inte får plats i "springorna". Men men bara det är klart så är det det roliga kvar ;) Känns så kul att ha kommit igång. Ser fram emot hur det kommer bli. En vägg ska ju också bort så vardagsrum och kök blir ett rum :) Spännande!!

Idag har jag fullt upp! Ska först ner till fjärn och måla en vända sen ska jag och pappa till stan. Efter det ska jag följa med Päran på möte (oj vad vuxet ;)) och till sist push! Där emellan ska väl en middag in också! Skulle vilja åka till huset och måla en vända till på listerna. Men med bara 4 timmars sömn i natt känner jag mig lite som en levande död.. Så vi får se ;)

God morgon!


RSS 2.0