Fullt hus!

Idag kom Mejja och Therese och hälsade på. Vi skulle knäppa kort på tjockmagen. Jag kände mig mest fet :P Men Therese brukar ju knäppa fina bilder så slutresultatet blir nog bra :)

Tyckte lite synd om Mejja som inte tyckte det var lika roligt att knäppa kort. Speciellt inte när en leksjuk hund springer efter och nafsar på henne och hennes snuttis! Stackarn! Men lite kul tror jag hon hade också medans hon var här, hoppas jag iaf ;)

Sen kom mamma förbi en sväng och då gjorde vi lunch! Pannkaka! Göött!! Lagomt tills lunchen var klar kom Mia och Livia också. Och Gud vad längesen det var jag träffade livan!! Stor har hon blivit och hon är så söt så jag tror jag dör! Gogumman!

När allihopa åkte hem vart det soffläge för mig innan det var dags för middan. Och efter den tog Päran, jag och Nitro kvällsprommisen! Och nu ligger jag i soffan och försöker hålla mig vaken tills greys börjar. Sen blir det en kvällspiss för Nitro och sen ÄNTLIGEN ska jag slänga mig i sängen! Såååååå trött! Men så kul det varit med besök! Det är inte ofta folk hälsar på oss och det tycker jag är tråkigt ;) (inte för att jag är så jävla bra på att hälsa på folk heller :P) 

Imorrn ska nog Nitro och jag ha en "göra-absolut-ingenting-dag". Dock finns det ju saker att göra.. Men en hälften/hälften dag kan vi ta iaf ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0