Fundering

Jag förstår mig inte på föräldrar som lägger upp en bild på sitt barns bajs, när den bajsat på pottan för första gången. JA, vi förstår att ni är stolta och vill "skryta". Men att lägga upp en bild på det är ju bara äckligt! Vem fan vill se nån annans bajs?

Lova att ni skriker till åt mig om jag någonsin lägger upp en bild på bajs.

Guld värt!

Vi har blivit så bortskämda med allt vi fått/fått låna till bebisen! Igår fick jag med mig lite saker från en jobbarkompis! Massa böcker och leksaker och en babysitter! Hur bra som helst!! Dom rensade hemma och ville bli av med det. Så det fick vi helst gratis! Så himla snällt :)




Stråååålande jul

Igår slog jag på julmusiken medans jag städade, och letade fram lite julpapper sen förra året. Slog in dom klappar jag redan köpt :) Mys! Det som är skönt i år är att jag vet vad jag ska köpa till alla. Vissa år går man ju runt runt på stan och vet fan inte vad man ska köpa. Och vissa är ju skitsvår, och dom får samma sak varje år! haha. Men jaja.
 



Tror jag och mamma ska åka till stan på fredag kanske och handla lite. Vill ha klart så mycket som möjligt medans man har pengarna kvar ;) Dom lyckas ju alltid gå åt till annat skit till slut annars. Vill gå på dollar också och köpa massa julgrejer !! :D Eller massa var väl att ta i. Men jag har tänkt köpa en julstjärna i år åsså behövs det ju julpapper och annat smått och gott.
 
Det som är mest spännande i år är ju att vi inte har en aning om hur julafton kommer se ut. Alltså jag och Pär. Vi kanske ligger inne på bb, jag kanske fortfarande går med kaggen i vädret, vi kanske har en ny familjemedlem som ska med på julfirandet, eller så ligger vi helt slut hemma och myser! :) Jag hoppas på det tredje ;) 
Med alla som fått barn nu senaste tiden har jag haft ett datum som jag känner att "DÅ kommer den." (har dock bara haft rätt på Mia :P). Men med mig själv har jag inget speciellt datum alls? Känns konstigt.. :P Det jag dock känner mig säker på är att jag kommer gå över tiden. En dag eller två veckor vet jag inte, men jag tror inte den kommer komma ut före den 18:de. (men jag hoppas!! :P Lucia kan ju vara ett bra datum tycker jag, förutom att då missar jag julkonserten.. hmm, kanske 14 ist då :P)

Jag drar mig tillbaka..

Ska strax åka och hämta upp Sara för att åka iväg på pushen.

Och det är med sorg i hjärtat jag säger att detta nog är min sista vecka för den här terminen. (Ska inte säga helt säkert för man vet aldrig! Haha) Jag är så trött på kvällarna och är inte pepp alls. Det är liksom inte lika kul att träna när man inte ser nått resultat och man orkar bara mindre och mindre för varje vecka. Den här känslan man hade efter träning förut "fy faan vad bra jag är!!" Känner jag aldrig nu. Plus att vissa saker känns det som att jag inte kan göra ordentligt, då känns det bara fel att stå och visa andra. Och det kan ju vara bra att vila för vad som komma skall ;) Inte för att jag tror att man behöver vila i 7 veckor men.. Haha! ;) Sen hade jag tänkt jobba så länge jag bara kan och då är man ännu mer slut på kvällarna och vill bara slappa framför teven. Promenader räcker gott och väl som motion för mig just nu.

Nog för att det är kul och alla som kommer och pushar med oss är så härliga och jag kommer sakna den! Men jag kommer tillbaka så fort jag "får" börja träna igen :) Borde väl vara fit for fight i februari/mars iaf va? :) Och Gud vad jag längtar efter ett stenhårt pass! Helst ett efitpass!!

Ska prata lite med Sara ikväll så får vi se helt enkelt. Det blir ju lite krockar för henne framöver, men det löser sig ju ändå även om inte jag kör. 

Helt slut!

Fy fan vad jag är trött i kroppen idag. Är nog många saker som spelar in där. Har jobbat hela helgen. Och påtal om det, satan vad jobbigt det blivit att plocka upp något från golvet. När man håller på städar på kvällen och en tröja håller på glida av galgen skriker jag inombords "neeeeeeeeeeej!!" haha! Bara för att det är så jäkla jobbigt att plocka upp den. Försöker "fiska upp" den med galgen först, och ibland går det bra, men oftast slutar det med att jag likförbannat måste böja mig ner. 
Fick även höra igår att jag fått "gravid-gunget" när jag går! haha. "Har du ont?" haha! Inget jag tänkt på själv, men tydligen något som 2(!!) av mina jobbarkompisar lagt märke till! ;) Det jag dock tänker på är att jag nästan alltid står bredbent! :P Känner mig inte bekväm i klänning och kjol längre. Känner mig stor och grotesk när man står som en karl då! haha.
Ja, sen vred Pär upp värmen iförrgår. Igår morse var det BASTU i badrummet. Skönt tyckte Pär, olidligt jobbigt tyckte jag! När jag kom hem igår kväll var det bastu i hela huset. Och värre blev det under natten. Fy tusan vad varmt vi hade det! Pär sa något om 30 grader imorse innan han for på jobbet (jag halvsov så hörde inte så bra :P). Då vred han ner värmen och när jag klev upp var det 27 grader!! Min svullna kropp gillar icke! Var skönare för nån morron sen då vi hade 16 grader i sovrummet! :D
Och det tredje är att jag inte ätit nån riktig frukost idag. Då blir jag slö! Men jag orkar inte göra gröt och flingorna är slut. 
 
Nu ska jag göra ett ryck! Plocka ihop disken och sedan damsuga. Hela våran hall (som är såååå enormt stor! haha. nä) är full med barr! Längtar tills Pär ska ta ner dom jäkla storträden på gårn! Hela våran infart är orange av barr! Och dom släpas med in, fastnar under skorna.
Sen ska jag ner till fjärn! 


Föresten. En sak som inte alls har med något ovan att göra. Men jag blir lite "irriterad" (hittar inte rätt ord. Provocerad?) när folk som flyttar hit från ett annat land inte lär sig svenska. (eller ens engelska för den delen!) NEJ, jag är inte rasist! (man lär väl skriva det mellan varje mening annars får man väl skit!) Speciellt jobbigt är det när man jobbar i butik och kan inte förklara för nån vad man menar när denne kommer och lämnar tillbaka en reagrej och inte får kontanter tillbaka. FRUSTRERANDE!
Eller när jag säger "Du kan ta kortet nu." (måste nämligen ta ut kortet ur kortläsaren för att kvittot ska komma ut) och denne ler och nickar. MEN TAR INTE UT KORTET!! MAH!! 
Javisst, dom kan vara här på besök. Men vissa känner man ju igen. Och det är faktiskt extremt jobbigt att stå själv som ett frågetecken för man har försökt förklara något på svenska, engelska och väldigt dåligt teckenspråk (haha!). Men blir inte förstådd ändå.. Vad ska man göra? 

Men för livet

Pär slog på "the walking dead" nu när jag kom hem. (För er som inte vet är det en serie om zombies, och människor som försöker fly från dom) Och jag sa på engång "min unge ska inte få se på skräckfilmer/serier förren den är 18 år!!" 

När jag var "liten" så sa mamma att jag skulle få mardrömmar ifall jag kollade på skräckfilm, och ville nog inte att jag skulle kolla egentligen. "Näääe då!" Sa man då. Det får jag äta upp idag tror jag. Jag har fan men för livet efter sånna här filmer och serier. Jag hatar skräckfilmer, när jag var mindre älskade jag det. Det var kul att bli skrämd. Men inte nu! Hate it!! 

För nu efter att ha kollat på inte ens ett avsnitt så vågar jag inte gå ut till bilen för att hämta järntabletterna mina. För vem vet? Det kan ju dyka upp en zombie?!
Ännu värre är att Pär lämnat altandörren öppen och lämnat mig själv i soffan. Vågar inte ens kolla dit.

När Pär inte är hemma och jag ska sova kan jag heller inte ha sovrumsdörren öppen. Jag har en fobi för dörröppningar när det blivit mörkt! 

Vad tror ni? Är det för att jag såg skräckfilmer när jag var liten(12-13 år) som jag är såhär rädd nu eller har jag helt enkelt blivit en räddhare på senare dar? ;)

Dumskalle

Det sägs att hjärnan krymper när man blir gravid... På mig verkar det stämma in väldigt bra!

Jag har aldrig någonsin varit så virrig som jag är nu. Jag har alltid varit en sån som har koll på mina grejer, glömmer aldrig (ska aldrig säga aldrig, men oftast) någonting. T.ex skåpnyckeln man hade i högstadiet och gymnasiet. Under dessa 6 år glömde jag nyckeln 2 gånger. En gång i högstadiet och en i gymnasiet. 
Men nu..???? Glömmer bort ALLT!  Och då menar jag allt. Jag kan sitta i soffan och tänka att jag ska gå och dricka vatten. Och när jag ska gå tillbaka ta med mig mobilen(exempel). Tror ni jag har med mig mobilen när jag kommer till soffan? Nej.
Idag skulle jag in på Ica och köpa dricka och samtidigt ta ut pengar för att köpa pizza (var därför jag skulle köpa dricka). Tror ni jag kom ut med några kontanter? Nej!
Jag kan ha lämnat nått hos mamma och pappa och ska ta med mig det när jag far. Så jag lägger det framför mig för att inte glömma. Hur många gånger tror ni jag åkt därifrån utan grejen? Många. Ibland ligger det kvar i hallen för jag har tagit med det dit. Sedan medans jag tagit på skor och jacka har det flugit ur huvet på mig.

Jag kan alltså tänka på en sak och sedan 1 min senare HELT glömt bort det.

Klantig är jag också. Går in i allt. Alltså mina stackars fötter. Vet inte hur många gånger jag slagit i dom. Helst fotknölarna. Och mitt knä där jag har ett ärr!!! Gör sviiiiiiiinont att slå i där! Jag blir svimfärdig av smärta, och jag överdriver inte nu heller.. 
Har blåmärken fulla benen också för jag går in i bord/backar på jobbet hela tiden. 

Och min telefon som jag alltid har koll på har varit ute på vift. Ibland kan jag för allt i världen inte komma på vart jag lagt den. Sjukt störande när den sen ligger mitt framför näsan.

Babynest

Som jag skrev i förra inlägget är min mamma väldigt duktig på att sy. (Hon har bl.a sytt mina prydnadskuddar jag har på sängen)

Och nu ska hon sy ett babynest. :) Hur bra och snällt som helst!! Vi var till tyghuset och valde ut tyger idag. Förutom Disney så har jag blivit lite besatt av ugglor! Love them! Tecknade alltså. Först hittade jag ett blått med månar och ugglor, som vi tänkte ta. Men så när vi gick runt och letade vadd/stoppning så såg jag det här:

I just love it!!! Dock måste jag säga att det är finare i verkligheten! Andra sidan blir vitt eller beige, beroende på vad mamma har hemma :)



Budget skötväska

Har ju letat en skötväska länge. Men var inte så sugen på att slänga ut flera hundratals kronor på en. Finns ju mycket på tradera men dom kommer ju upp i priser som jag tycker är för mycket tillslut.

Så kom jag till sörfjärn en dag och mamma hade letat fram flera väskor hon tyckte skulle passa. Fastnade för en. Dock var den brun och rosa

En gammal svart väska och en mamma som är duktig på att sy gjorde att detta blev resultatet.
Tycker dock den ser bättre ut i verkligheten :)

Visst det är inte den vackraste väskan som finns. Brunfärgen hade jag väl klarat mig utan, men för 0kr tycker jag den duger gott och väl! :) 

Tur man har en mamma som är en höjdare på att sy! 
Jag tog hem den och skulle sy på tygsnuttarna som sitter i dragkedjorna, som man drar i. Den stora öppningen hade två stycken. Alltså en dragkedja med två "dragrejer". När jag var klar hade den bara en. SUCK! Fan vad jag svor! Alltid nått som ska krångla! Men men! Den funkar ju med bara en också ;) I värsta fall är det ju bara att köpa en ny dragkedja. 

Vecka 33

8 veckor kvar!! 55 dagar! Det känns skitlite. Vissa dagar kan jag knappt vänta tills den kommer ut! Jag är så otroligt nyfiken på vem det är som ligger där inne. Vem det är som hickar stup i kvarten (kan driva mig till vansinne med det där hickandet! Tänk er själv att nån står och "pickar" er i magen!) Vem det är som får sånna konstiga "ryckningar" hela tiden. Jaa vem är duuuuu? :)
För nån dag sen så kändes det som att den satte sig rakt upp. Med huvet upp mot min navel liksom.. Jag låg alltså ner. Ena sidan av magen stog rätt upp som ett spjut, medans andra sidan var platt. Helt sne! Och det var inte skönt! Spände liksom! Jag försökte buffa och peta på den för att den skulle ändra position, men icke. Så skulle den minsann ligga.
 
Här kan ni se liiiite av bristningarna jag fått på "kärlekshandtagen". Syns dock inte så bra på bild. Är mycket värre i verkligheten. Tattoon har även fått sig några bristningar. Så om jag tyckte linjerna var oskarp och ojämna innan så är det inget mot för nu! ;) Dock tror jag inte det är något man tänker på om man inte kollar noga. Ska ju ändå fixa till den nångång i tiden!
 
Jag har börjat samla på mig vätska. Min dr martens skor är nu ett minne blott! Buhuu! Dom är ju så smala och trycker åt nått så fruktansvärt! Tänkte prova ett par andra kängor/stövlar igår. Men dom fick jag inte ens på mig!! Så dom fick åka tillbaka ner i flyttkartongen på engång. Nä, jag får nog köpa ett par uggs ändå!
Även händerna är svullna. Om jag knyter fingrarna så känns det. Syns dock inte så mycket! :) Bara att invänta elefantfötterna nu då! haha!
 
Har även fått en hormonrand på ovansidan av naveln. Jag har alltid haft en rand under, även då jag inte var gravid.
Bilden är tagen på morron, precis efter jag vaknat. Så strecken på sidan är märken efter lakanet. ;) Ni kanske kan se bristningen på naveln där också?! "Hudfliken" vid piercinghålet :P har blivit som en rund ring. Syns inte jättemycket, den är väldigt ljus. Och jag hoppas det inte blir värre!
 
I november ska vi ha en planeringsdag med gnarpsgympan. Som avslutas med middag och spa i mellanfjärn. Åååh vad skönt tänkte jag. Tills jag kom på det: Bikini är säkerligen klädkoden. Fy fan! Jag vill verkligen inte visa mig i bikini just nu. Vet inte ens om jag har några bikinitrosor som passar röven jag samlat på mig. Eller att jag gått upp i vikt stör mig inte. Men bristningarna och framförallt celluliterna känns inte lika roligt att visa upp. Aja! 
 
En sak som jag tycker är lite konstigt är att när jag är på jobbet så orkar jag ju springa fram och tillbaka, runt runt. Ibland är jag så jäääkla peppad att tömma dom där hästarna (klädställningarna kallas för hästar för er som inte vet), och städa och göra fint!! Visst har man nån dag då man känner att man inte orkar ett skit (helst innan lunch!!), men det har man ju i vanliga fall också.
MEN när jag är hemma så går allt i snigelfart. Känner mig helt orkeslös i kroppen och vill bara lägga mig ner hela tiden. Ibland är det knappt att jag orkar stå upp för då känns det som benen kommer vika sig på mig vilken sekund som helst. Varför är det så? 
Var hos Mia för nån dag sedan och kollade på (haha! Jag erbjöd mig faktiskt att hjälpa till, men det går inte när det bara finns en pensel! :P) när hon målade i Livias rum! Och jag orkade inte STÅ och kolla, utan jag fick sätta mig på en stol, och även det kändes ansträngande. Sen vaknade Livia och efter att ha hållt henne i 5 min gick jag och hämtade en madrass hon kunde ligga på. Jag orkar inte ens hålla i den söta lilla människan som inte väger nånting. 
Ryggen har börjat protestera också. Jag kan knappt sitta och äta middag på köksstolen för då värker den! Kan inte ligga i soffan utan att ha en kudde i svanken för då skriker den av smärta efter ett tag.
Men men.. Jag ska väl vara glad ändå. Finns ju dom som har problem med foglossning mm, så dom blir sjukskriven. Själv känns det som jag kommer kunna jobba fram till förlossningen! ;) Har iaf. siktat in mig på att jobba november ut! Sen kan det ju faktiskt vara skönt att vara hemma och vila 2-3 veckor innan? Eller vad säger ni som fått barn redan? :) 
 
Nu är det slut klagat! Ciao!

Störigt!!

Det börjar väl dra ihop sig för att knäppa kort på tjockmagen nu. Och för ett tag sen såg jag en bild som var jättefin som jag skulle vilja sno iden från. Men nu kan jag inte hitta bilden!!!!!! Blir tokig!! Kommer inte ihåg ifall jag såg den på instagram eller Google heller?!? Har googlat på allt möjligt men hittar den inte..

Visst vet jag ju hur den ser ut, men skulle vilja visa Therese den. Ifall hon kan fota så :)
Hon stog framför ett fönster/dörr så det liksom blir motljus. Lite dovt mysigt liksom! :P Åsså hade hon en svart långkjol och svart tubtop, kort. Var jättefint. Blev liksom beige/brunt ljus och det var så fint mot det mörka svarta. Bilden var tagen långt ifrån så det blev en helkroppsbild. Känner nån igen nån sån?? :P 




Hittade nån liknande men jag vill hitta den jag menar.

Livia

Ett litet charmtroll :) <3


Kan det bli december nuuuuu!!!


Drömmar

Helt sjukt vilka konstiga drömmar jag drömmer nu för tin. Alltid nått nytt och konstigt..

Har drömt myyyycket i natt men det jag kommer ihåg tillräckligt mycket av, för att kunna berätta är detta:

Jag är tillsammans med en kvinna. Har alltså gjort slut med Pär. Vi bor i mamma och pappas hus. Har besök av Linus, Sara och nån mer. Medans hon är på toaletten gör jag en fuling och kollar genom hennes telefon (vad hon har skrivit för status på Facebook?? Det kan jag ju se från min telefon också?!). Då hon var på krogen kvällen innan hade hon skrivit att hon skulle ragga på alla unga snygga killar. Gav telefon till Linus så det skulle se ut som att det var han som "snokade". Haha!
"Du kan dra åt helvete bara så du vet!!!" Skrek jag genom toalettdörren. Sen sprang jag till sovrummet och pressade fram tårar. För nu SKA man ju bli sårad? Men jag kände mig bara lättad! Denna kvinna var nämligen 20 år äldre än mig och jag ville inte alls vara tillsammans med henne, jag ville ju vara med Pär.

Hon tyckte iaf inte att detta var nån stor grej. "Vi kanske ska vara med någon i våran egen ålder" säger jag. Och helt plötsligt är mamma där och ska ta med mig hem. Men jag ville gå. Jag ville gå hem till Pär. Bara det att han bodde i Sundsvall. 
Helt plötsligt är jag med i nått sorts maratonlopp på E4, med väääärldens tyngsta väska på ena axeln...! Tänkte skicka ett sms till Mia "jag är singel :(", men så tänkte jag "varför ska jag göra en ledsen gubbe? Jag är ju inte ledsen?!". 
Ville bara hem till Pär och be att han skulle ta tillbaka mig! Men det kan jag ju inte göra samma dag som jag gjorde slut med "henne" (ingen aning om vad hon hette). Så där sprang jag på E4 och funderade ut vad jag skulle säga till Pär.. Sen vaknade jag.

Nån som vill ge sig på att tyda denna dröm? ;) haha 

Så trööööött!!

Jag är helt slut! Vill sova en vecka..

I fredags vaknade jag fem när Pärs larm ringde. (Plus flera gånger på natten) Och kunde inte somna om!! Sen jobb heeeela dagen. Kom hem nio. Så trött! Åt mat och gick och la mig. Kunde icke sova. Vaknade flera gånger på natten också, det var så varmt! Kändes som hela kroppen var helt svullen! Så obekvämt och gjorde nästan ont att ligga ner. Både Pär och jag vaknade vid fem på lördagsmorron också. Klockan sex klev han upp, skulle jaga. Jag kunde inte somna om.
Jobb hela den dan också. När jag kom hem på kvällen och satte mig i soffan så höll jag på somna på en sekund. Orkade inte göra nån mat, så det fick bli godis (ja jag ska nog inte klaga att jag gått upp "bara" 16 kg, med tanke på hur jag äter) sen sängen. Päran var ute på. Och ni vet ju alla hur det blir då! Jag = kan inte sova! Omöjligt!!!!! Och jag blir lika frustrerad varje gång. Jag somnade vid elva sen vaknade jag en gång i timmen tills han kom hem, och DÅ kunde jag sova utan att vakna stup i kvarten! £$#+\!\>%.!$\++\!!!!!! (Var iofs bara 2-3 timmar kvar tills jag skulle upp då :P)

Det stötigaste imorse var att jag skulle upp klockan 6. 05.55 vakande jag av mig själv.. Rätt så pigg med tanke på sömnen. Vad gör jag? Jo, somnar om. Suck.. Trött som ett as några minuter senare.

Nu svider mina ögon! Tänkte åka på ljusparty ikväll men fy fan jag är såååå trött. Mina fötter värker och det är knappt så jag orkar förflytta mig från soffan till sängen (ja jag vill gå och lägga mig nu!). Det jobbigaste nu är att tvätta av sminket..

Imorrn blir det också jobb. 12-20.15. Och på tisdag är det inventering :)

Ja nu blev det ett klagoinlägg men så tröööööttt är jag!! Zzzz

Bebiskläder från H&M

Kolla vad fina kläder! Vill ha allt!! :) Ni kan väl gissa att mina favoriter är setet med Musse/Mimmi på ;) Älskar även det med pingvinen på :)







Vecka 32

9 veckor to go! 62 dagar..

Jag börjar känna mig tung nu och gruvar mig som fan för att jobba 9.45-20.15 imorron. Pust! Tror även jag börjat känna av förvärkar?! Som jag googlat mig fram till så är det tydligen det. Har som mensvärk då och då. Dock inget som gör särskilt ont, eller håller i sig länge. Men det känns ju.. 

Bebisen är 42 cm lång och väger nästan 2 kg. Ibland känns det som att den sparkar rätt "neråt". Ilar till som fan! 

Jag var på mvc i tisdags. Visade sig att jag gått upp 16 kg totalt. Och det är nog bara att inse att jag kommer gå upp mer än 20 kg. Vill helst inte det men nu ska man ju räkna med att gå upp minst ett halvt kilo i veckan. Så det är ju kört. 
Sen frågade hon vart det sparkades mest. ".....jaa...långt ner?" Haha, förstog inte riktigt frågan, eller vad hon menade. Så kände hon högst upp på magen "ja här är det ett litet huvud". HUR kan hon känna det??!! Jag känner och trycker och klämmer hela tiden men känner nada. Eller jo, men inte VAD det är :P kan lika gärna vara en stjärt jag trycker på :) haha!

Mjölken har också kommit! Haha. Var nojig en dag när jag pratade med Mia, att den inte hade "kommit". "Tänk om jag inte kan amma?" (Jag har ju förhoppningar att jag ska rasa i vikt av det :P) "Prova trycka då och se om det kommer nått.." Sagt och gjort! Stog inne på toan innan duschen och klämde! Haha. Åsså kommer det! (Nu lät det som det kom en fors, men det var det verkligen inte. En droppe, men ändå ;)) Gud vad "rädd" jag blev! Det blev så verkligt helt plötsligt!! Haha!

Pissnödig är bara förnamnet just nu. Har jag klagat förut är det inget mot för nu! Blir tooooookig! Helst när man ska sova.. Helst när jag precis smörjt in mig med oljan och vill ligga "på tork" (haha) ett tag. Nej då. Tror bebisen använder min pissblåsa som fotboll!

"Vad liten du är!" Får jag alltid höra då jag säger vilken vecka jag är i. Men det tycker jag är konstigt eftersom jag ligger lite över den normala kurvan? Eller var man groteskt stor förr i tin?

Kära tomten..

Det märks att man börjar bli äldre, då önskelistorna blir tråkigare och kortare för varje år! :P 
Detta önskar jag mig av tomten:
 
• Jordglob
Jag tycker jordglober(?) är så fina! :) Gillar dessa under som är lite mindre. Den silvriga var ju klart finast. Men det svarta har ju sin charm också tycker jag :)
 
• Pilatesboll
Jag ska ju börja träna efter Olga Rönnbergs bok efter förlossningen. Och då ska man ha en pilatesboll :) 65-75 cm i diameter.
• Parfym
Är det nått jag är snål på att köpa själv så är det just parfym. Har inte haft nån på hur längesom helst. Och den jag hade sist fick jag som present efter att jag slutat min praktik på Cubus. (det var 2009!!)
Spelar ingen roll vilken. Bara den luktar gott! :) Jag gillar när det luktar lite sött, dock inte för sött. Men jag gillar inte den här "tantlukten", som bara luktar starkt. Blä.
Min första julklapp jag fick av Pär var denna parfym nedan, Gucci. ÄLSKAR den! Luktade så himla gott. Om jag kommer ihåg den rätt dvs. Det var väl 2005 jag fick den kanske? Armaniparfymen har jag också haft, även den fick jag av Pär.
 
• Vinterdäck
2 stycken nya måste jag köpa i vinter, så varför inte önska sig av tomten? ;) Sånt här tråkigt som måste köpas.
 
• Pyjamas/underkläder
På H&M har jag kikat ut några pyjamaser jag vill ha :) Känns så mysigt att bara dra på sig tjocktröjan när det är lite kyligt på morron. För det känns som det kan bli mycket morronmys i soffan denna vinter ;)
Och underkläder är också en såndär sak jag är snål med att köpa själv. Strumporna kan jag tillochmed sy ihop hålen på ist. för att köpa nya! haha. 
 
• Presentkort på IKEA
Uppskattas alltid! Jag har ju en säng där jag vill köpa så bidrag till den är ju alltid bra ;) Annars har vi mycket annat vi behöver därifrån. Som taklampor osv.
 
• Något helt annat
Om jag varit snäll i år och får klappar så uppskattas det ju vad jag än får. Något du tycker passar mig, som jag behöver, som jag sagt nångång att jag vill ha? Alltid roligt att få något som man inte "önskat sig". :)
 
 
Och om bebisen kommit ut innan jul så önskar den sig ett Babynest! ;)
Alla dessa finns på tradera. Finns dom som syr egna och säljer. Blir ju billigare än "orginalet", och fina är dom ju också. Älskar den med ugglorna på!!! :D
 

Slut på det roliga..

Efter kvällens afropass kan jag säga att nu är det sluttränat för mig på ett tag ;) (förutom pushen då)

Jag orkar inte helt enkelt. Jag kan inte ta ut rörelserna ordentligt. Inga hopp. Det är obekvämt och jag får ont ibland. Stretchingen ska vi inte ens nämna, magen är ivägen hela tiden! Bläää! I mitten av passet började mina händer svullna upp också! Haha. Inte jättemycket men det gör ont i dom!! Gillar icke!

Så näe, nu får det räcka med promenader och push (men dom veckorna är nog också räknade tyvärr!) framöver! 

Kan bjuda på en rolig bild på magen ;) Den får sån rolig form om jag försöker resa mig rakt upp när jag ligger ner! Och naveln ser ut som att den sjunger "ooooooooo" haha :)



Tröttare än trött

Imorse ringde Mejja och sa att vi skulle ut på en promenad. Så när dom promenerat hit hakade jag på tillbaka till dom. Tog en runda och kollade på hästar och dylikt :) Mycket trevligt! Förutom då Mejja ville leka flygplan. Att springa (även fast det var en liten liten bit) med en 2,5 åring i famnen och en fetkagge till mage kan vara bland det jobbigaste jag kan tänka mig just nu! Haha. Fy fan, flåsade som en ko!

Blev bjuden på pannkaka till lunch också, Göttans!


Efter promenad och lunch var jag så slut! Kändes som jag skulle kunna somna sittandes. Så Päran fick komma och hämta mig! Haha, jag orkade verkligen inte gå hem. 
Fick bli en powernap i soffan och där ligger jag fortfarande kvar. Är fortfarande helt matt i kroppen.. Skulle väldigt gärna villa ha ett badkar nu! Fy fasen så skönt!  Eller ja, vi har ju ett nere i källarn. Men det känns inte lika mysigt att ligga nere i tvättstugan och bada ;) Måste göra det lite hemtrevligare där först isf.

Näe nu ska jag fortsätta kolla på den sämsta serien nånsin: Game of thrones. Pär har börjat kolla på den så jag har missat x antal avsnitt (säsonger?) så jag fattar nada!

Party party!

Efter att ha varit nykter i 10 månader börjar partysuget krypa sig på. Synd bara att det just nu är lite svårt att ta en krogrunda ;) haha! 

Åh vad partysugen jag är! Mia och jag har redan börjat planera ;) Men det dröjer ju x antal månader innan det blir av än. Och om några veckor kommer det suget nog minska rejält ;) Men just nu skulle det inte sitta helt fel med tjejkompisarna samlade och en flaska vin! :)

Nu kommer säkert vissa viktigpettrar sitta och muttra på andra sidan skärmen att "fy på dig som är gravid och vill dricka vin." Blä på er!

Bjuder på några partybilder!







Vecka 31

Igår gick jag in i vecka 31. Nu är det bara 10 veckor kvar!! Känns som en evighet samtidigt som det känns som att det inte är nån tid alls! :) 

Nu tycker jag magen har blivit stor! Känns som att den växte skitmycket bara igår!! :P Naveln börjar närma sig sitt slut! Men inga bristningar på magen än så länge (pepparpeppar!!). Dock har det blivit en liten där piercingen suttit. Men det har jag väntat på länge!! Har varit så spänt och "hårt" där läääänge nu. Resten av kroppen ser ut som den gör. Jag har fått som små "finnar" på benen för att jag smörjer mig så mycket! Haha. Jag är dränkt i olja när jag går och lägger mig. Plus fet bodylotion på dagen :)




Bebisen rör sig för fullt! Jag försöker känna genom magen hur den ligger men det är svårt! Det är bara stenhårt! Antingen ett huvud eller en liten stjärt kanske ;) 

Bebisen är nu "klar". Den ska bara tjocka på sig innan den är redo att komma ut :) 

Jämföra

Kopierade en bild från syrrans blogg när hon var gravid med Mejja :) Tycker det är kul att jämföra. 

Här är vi båda i vecka 30. Tycker min mage är liksom längre ner. Eller? Kanske därför den ser så liten ut? Jag vet inte, men kul att jämföra iaf :)

Lite kul att vi har nästan samma kläder på oss också! Haha ;)

Det tar aldrig slut..

..på grejer att köpa! Blir toooooookig!! Det jag suttit och googlat/sökt efter lääänge nu är blöjhink och skötväska. Jag har hittat en blöjhink jag ska beställa. Så fort jag beställt ett nytt kort. Mitt skitkort går det ju inte att beställa med på vissa sidor. Och det fanns inte faktura heller. Vissa tycker nog det är onödigt med en blöjhink, men jag vill ha en. Har dessutom hittat en för 179 kr och då får man med en napp, nappflaska, rengöring till den och amningsinlägg (inte många men ändå :P), så det är ju inte så mycket pengar egentligen. Och jag tycker det verkar behändigt att ha en sån bredvid skötbordet, som håller lukten borta. Även när refillen är slut så kan man ju använda vanliga påsar och det luktar ändå mindre än om man hade haft en vanlig sopkorg. Så vill jag ha det.
 
Skötväska är svårare. Sitter vid det jävla äckeltradera varje dag och sliter mig i håret!! Vägrar ju köpa en sprittny skötväska för dryga tusenlappen. Sen vet jag inte ens ifall jag vill ha en riktigt skötväska. Skulle hellre ha typ en sportväska (som therese har). Som man har användning av sedan också. Men då är ju dom också dyr. Hittade en pumaväska på intersports hemsida för ett tag sedan, för 299. Men den försvann ju såklart. Nu hittar jag en på team sportia, men på deras hemsida går det inte att besälla ifrån och varken hudik eller sundsvall har köpt in just den väskan. Mah! 
Finns ju riktigt fräscha på tradera också. Vissa helt nya, men då blir det några fler hundralappar än vad jag vill lägga på en väska, innan auktionen är klar. Suck!
 
Adidas AC airliner väska Svart
 
Måste även handla fler mössor. Hade inte alls nå många insåg jag nu. Inga hjälmmössor, lite tunnare. Och vantar kanske man ska ha? Och lakan hade jag helt glömt bort. Sen är det säkert nått mer jag glömt förutom allt som handlas på slutet, blöjor och sånt.
 
Gjorde även iordning en liten hög i garderoben med kläder jag tänkt att vi ska ta med till bb :) Jaaa jag vet att jag är förjävla tidigt ute, men jag är sån. Plus att jag har haft världens tråkigaste dag idag också. 
Och innan tyckte jag att allt såg så smått ut. Nu tycker jag allt ser stort ut ist! :P haha. Jag vill hoppas att vi får en liten bebis. Alla säger ju att magen är så liten så jag hoppas det är en mini! haha, för min skull ;)

Hjälp!

Jag har aldrig varit rädd för förlossningen, utan ser fram emot den. Att få uppleva hur det känns att föda barn! Att äntligen få veta hur det känns. Att få se hur Pär reagerar. Att börja ett helt nytt liv. Att få träffa vårat lilla pyre! <3

För tror ni att jag är nå nyfiken på vem som ligger där eller??? Maaa blir tokig! :) Är det en pojke eller flicka? Hur ser den ut? Är den lik mig eller Pär? Eller båda? En sak är jag dock säker på, och det är att den kommer vara helt underbar och finast i världen!

Men när man läser förlossningsberättelser så blir jag lite nervös!! Mest för att det känns så sjukt overkligt att man faktiskt ska vara med om det själv. Jag har ju ställt in mig på att jag ska klara det utan eda. Men tänk om det blir en helvetesförlossning?? Tänk om det blir snitt? (Hoppas verkligen inte det!!) Det är nog det jag är mest "rädd" för. Att man inte vet hur det kommer att bli för sorts förlossning. 

Vem är du?? :)


Favorit

Alla verkar få sina favoritfigurer när dom ska få barn. (Barbapapa, tummen, Mumin) Och även jag! :)

Jag är ju en allätare när det gäller det mesta och även i barnsaker. (Förutom hello Kitty!!!) Men det jag fastnat mest för är Disney! :) Har alltid älskat Disneyfilmerna och ska ha allihopa när våran unge blir så pass stor att den har tålamod att kolla på en hel film :) Älskar kläder med Disneytryck också! Tycker figurerna är så söta. Nu finns det ju väldigt mycket Disneyfigurer men dom här klassiska gillar jag. Dom nya moderna är jag inte så mycket för! 





Gissa

Gissa vad jag hade för mönster på strumporna idag?! 
Aj aj aj!!!




Världens tråkigaste dag!

Igår kom Mia och Livia över på lite tacomys :) Efter att vi tryckt i oss det så for vi vidare hem till dom för lite idolmys! Livia fick sig ett bad och när hon somnat gjorde vi iordning marängsvisch(?) och bänkade oss framför teven. Mycket trevligt må jag säga. Den roligaste fredagskvällen jag haft på länge iaf!

Idag därimot, har jag haft den tråkigaste dagen på länge! Fy fan! Trodde klockan kanske var tre/fyra men då var den tjugo över tolv!!!! Bläää! Har suttit i soffan mestadels av dagen. Det enda som har gjort mig lite glad är att jag planerade att göra en egen marängsvisch (så jävla gott!!) ikväll. Men när jag kommer till skitica så är det slut på marängerna. Jävla skiiiiiiiit!!!!!!! Fick köpa marängtårtbotten ist då. Är väl sak samma egentligen då dom ändå ska krossas sönder men ändå.. Typiskt!

Vecka 30

Ja då var vi här! Vecka 30!! Jag har alltid tänkt att när det blir vecka 30, DÅ är det nära! Ändå är det 11 veckor kvar till bf. Men det känns så mycket med just 30. Tänk att om max 13 veckor så har vi en bebis :') Dock håller jag tummarna på att det är Max 11 veckor kvar eller helst mindre ;) Kommer avlida ifall jag ska sitta höggravid på nyår. Då kommer jag smälla av!

Annars då? Är så sjukt less på att vara pinknödig dygnet runt. Jämt! Hatar att kliva upp på natten, det har jag alltid gjort. Men nu är det ju flera gånger till! Och på dagarna också. Kan knappt gå en promenad längre utan att det gör ont i magen i slutet för jag är så pinknödig. Även fast jag var på toa innan jag gick. Suck!

Börjar även bli jobbigt att ta på strumpor och skor. Kommer liksom inte riktigt fram! :P Suckar och stönar och ibland kan jag vara helt slut när skorna är på plats! Haha.

Men annars ska jag inte klaga! Går hur bra som helst att jobba fortfarande. Om man bortser från ont i fötterna. Och sammandragningar kan jag också få ibland men då är det bara att ta det lite lugnare så går det över :) Jag har inte ens skickat in nån ansökan om havandeskapspenning. Känns som att jag måste ljuga en hel del för att det ska bli beviljat så jag sket i det. Sen när dom säger på jobbet att dom inte vill att jag ska sluta så blir man ännu mer pepp på att fortsätta jobba :) Är det jobbigt i slutet så får dom väl kanske parkera mig i kassan ist ;) och blir det jättejobbigt så får jag helt enkelt vara hemma sista tiden. Är inte hela världen det heller ifall det blir så :)

Med bebisen verkar det vara bra! Lever om för fullt och nu kan man verkligen se hur hela magen rör sig! :D Men den verkar inte vilja visa nån annan än mig och Pär detta ;) Dock syns det ju mest när jag ligger ner. Även fast det börjar kännas (och synas) mer och mer då jag står upp också :) Hickan är kvar! Och har blivit värre. Jävlar vad den hickar!! Hela magen hoppar! :P


Magen i vecka 30 (29+0). Lillmagen. Tydligen ;) Alla säger att den är så liten. Och jag håller med. Just för att jag tycker att vecka 30 känns så nära bf. Men som sagt, den har ju 11 veckor till på sig att växa :)

RSS 2.0