Ny frippa

Var till frissan idag :) Välbehövligt! Tänkte ju vänta tills efter förlossningen men mitt hår var så fruktansvärt slitet i topparna, så jag kunde inte hålla mig. Färgningen får därimot vänta :)

Det blev kanske liiiiiite kortare än jag tänkt, men jaja! Skönt att få bort det slitna och få en frisyr! Får väl se hur lång tid det tar denna gång, innan jag klagar att jag saknar mitt långa hår! ;)

Inte dom finaste bilderna, men en före och efterbild iaf :)

Längtar till jul!

Gud vad jag längtar till jul! Julemyset! 








Jobblördag

Idag blev det jobb! Love it! Älskar att jobba löningshelger! :) Tycker det är mycket roligare att jobba när det är full rulle och mycket att göra. Även fast man kan få psykbryt på vissa människor som borde lära sig lite hyfs! 

Haha, igår kom det en kille och frågade "Säljer ni björnfittor?". Man blir ju lite ställd, var inte direkt beredd på att få den frågan, med det ordet. Haha. Tur man vet vad det är annars hade det nog blivit en rolig situation ;)


Fick ett sms av Päran också att barnrummet är nu klaaaaaarrrt!! Wehoo! :) igår när jag kom hem så var golvet lagt och idag har han satt dit lister :) Så det första jag ska göra när jag kommer hem är att bygga ihop skötbordet :D Eller det andra. Det första jag ska göra är att putsa fönstret. Men det går ju fort! Sen kanske skruva dit en gardinstång, om vi har nån kvar nere i källarn. Och nästa steg blir väl att hämta hem vaggan från fjärn :) hihihi! Kuuul! 


Bokstäver

Jag har bokstäver och siffro i trä som jag tänkte måla i nå fina färger och ha i barnrummet :) Abc och 123. Kan dock inte bestämma mig hur jag ska måla dom. 
Såhär ser dom ut.


Googlade lite för att hitta insperation och det finns ju många fina alternativ man kan göra :) Sen ska man ju välja färger också. Vill iaf ha pastellfärger. Och blir det en tjej skulle jag vilja ha nån bokstav/siffra i rosa. Så detta kanske får bli ett projekt när bebisen har kommit :)





Vecka 29

Så var det ny vecka igen! 12 veckor to go! :)

Jag börjar bli fruktansvärt less på att springa på toan stup i kvarten. Minst en gång i timmen.. Suck. Väldigt frustrerande när man är på jobbet och håller på något man vill hinna klart med, men måste springa fram och tillbaka hela tiden. 

Tredje och sista trimestern nu också. På ett ställe stog det att nu är jag "officiellt höggravid". Men det vet jag inte om jag håller med om. Känner mig knappast höggravid, tycker det är sista månaden?! Eller? 

Bebisen börjar minnas saker nu och känner inte bara igen min röst, utan andras också, som jag umgås mycket med :) Stog även att den drömmer. Hur i hela friden vet man det? Och vad kan den egentligen drömma om? Den har ju inte sett nånting än?! Aja :) 
Hicka har den också börjat göra. Otroligt störande tycker jag :P Litet pickande som aldrig slutar. 




Fick även mina stödstrumpor igår. Så dom ska invigas idag på jobbet! Kan rekomendera butik21.com! Fick dom dagen efter jag beställde! 
Dock luktade dom nått så fruktansvärt! Blekningmedel nästan, som man bleker håret med. Usch! Har hängt ut dom på vädring nu så får se om det försvinner :)

Bristningarna fortsätter att föröka sig. Buhu! Men sålänge dom bleks sedan tror jag att jag kan leva med dom ;) Men jag kan lungt säga att jag aldrig känt mig så oattraktiv som jag gör nu. Med bristningarna och celluliter som heter duga! Enorma ben har jag fått. När jag tränade mätte jag ju runt låren för att se skillnad. Mätte igen nu för nån dag sedan, och sen sist jag mätte har jag ökat med 6 cm runt låret! 6 cm!!! Herregud.. Jaja, som sagt. Ser framemot att träna bort det sen. 

Fick ju en träningsbok av Therese när jag fyllde år "träning för nyblivna mammor". Den verkar jättebra och hon har program som man kan köra igång med redan efter förlossningen. Dock mjukstart med barnvagnspromenader och andningsövningar för att bygga upp magmusklerna inifrån först :) Längtar!!! 

Lapptäcke

Idag var mamma, Momma, Therese och Mejja här och fikade en sväng. Kul med lite besök! Det händer allt för sällan att vi får gäster ;)

Av Momma fick jag ett lapptäcke till bebisen! Jättefint! Älskar blommönstret på baksidan :)




Jobbigt!

Igår var det push! Och fy så jobbigt det börjar bli! Inte jobbigt obehagligt, utan jobbigt jobbigt! Jag orkar mindre och mindre för varje gång nu känns det som. Snart får jag skippa alla vikter och bara köra med stången tror jag ;)
Efter rumplåten (som blir sista låten för mig, efter den är det bara två maglåtarna kvar och dom kör ju inte jag) blev jag helt svimfärdig! Den var så jobbig, riktigt sved i rövva på mig. Sen reste jag mig upp lite snabbt kanske? För sen blev jag helt svimfärdig, blev liksom lock för öronen. Så som det känns innan man svimmar.. Men att sitta ner och dricka massor av vatten löser problemet! Får väl börja ta med nån frukt eller nått för energi! ;)

Så nu när jag tagit på mig jobb i 4 dagar i rad känner jag mig redan helt slut! :P Ja man blir ju lite bortskämd då man inte har ett mån-fre jobb. Ledig lite här och där. 
Dock är två dagar kortdagar så det är nog inga problem :) Måste dock springa och köpa stödstrumpor. Får köpa knähöga på Apoteket först då. Har nämligen hittat högre på internet som inte var så farligt dyra. 200kr ungefär. Och som är strumpbyxor!  Perfekt!




Mvc

Idag var det dags för ett besök på mvc igen. Det gick bra. Ligger fortfarande lite över den mellersta kurvan. Har hittills gått upp 13 kg! Känns inte alls så farligt. Trodde jag skulle ha gått upp minst 15! Men nu vill jag inte gå upp nå mer! Haha. Måste sluta äta så mycket sötsaker hela tiden! Stackars mitt barn, kommer vara sockerberoende när den föds säkert ;) haha

Och jag börjar undra om det kan vara en flicka i magen ändå? Enligt skrock ska ju en pojkes hjärtljud vara under 140 och en flicka över. Hittills har dom legat på 148 och 144. :) Men det är ju bara skrock. Och jag kommer faktiskt bli förvånad ifall det är en tjej :) Inte för att jag skulle bli besviken, absolut inte! Men det känns verkligen som en pojke :)

I veckan ska vi köpa golv till barnrummet. Så jag hoppas det blir klart den här veckan. Det bara kliar i fingrarna på mig att börja häva dit grejer :) Även fast det är långt kvar. Fick en jättefin skylt av Therese idag :)

Ingen rättvis bild då jag fick ta med blixt, eftersom det blir så mörkt inne av detta skitväder!


Tanken att det kan dröja ända till januari tills bebisen är här känns så otroligt frustrerande! Vill ha den här nu :)


Det här med namn..

Har börjar fundera mycket på barnnamn. Det är så himla svårt! Pojknamn har jag haft klart sedan lääääääänge ;) (måste bara få med Päran på det också). Det är jättefint! Jag är ju lite nojig av mig så jag tänker inte skriva vad jag har för namn ifall nån "snor" dom av mig ;) ;)

Flicknamn är svårare! Hade ett jag älskade men det blåvägrade Pär! Och eftersom vi är två om denna lilla krabat så är det tyvärr uteslutet! Buhuu! Men vi får väl se ;) Har några tjejnamn på "reserv", men inget som känns helt 100.

Namnförslag tack! Allt uppskattas! Man kollar ju namnlistor men det är så tråkigt att kolla igenom sånna listor tycker jag. Tillslut orkar man inte läsa nå mer.. Så fram med era tips!! :)

Vill ha!

Jag vet inte vart det här babygymet kommer ifrån men jag vill ha det!! 

Har blivit lite kär i ugglor på sista tiden, love them!! :)




Älskade barn!

Igår tog Mia, jag och Livia en prommis ner på gnarp för att gratta Simone :) Hon bjöd på jättegod tårta! Mumma! Blåbär, maräng och choklad: perfekt kombo!! 

Therese och Mejja kom också och det kändes som det var evigheter sen jag träffade gomejjsan! Jag har saknat henne!! Jag blir lika förvånad varje gång jag träffar henne hur duktig hon blivit på att prata. Och hon blev helt plötsligt en jättestor tjej bredvid Livia! 

Jag börjar tänka på hur mycket jag kommer älska vårat barn när den kommer, då jag älskar nån annans unge så mycket som jag gör! Älskade fina goa underbara Mejjsan! <3 😘😘😍




Jag gjorde det igen..

Speglade mig naken alltså. Igår kväll. Och när man börjar bölgrina framför spegeln är det inget bra tecken..

Usch! Jag har nu bristningar överallt förutom på magen! Röven är full av dom, insida lår, mitt på låren, brösten och kärlekshandtagen är det bristningar på! Väntar bara på att dom ska dyka upp på magen också.

"Men du får ju nått så fint av det hela!" Ja det vet jag. Och jag kommer säkert inte bry mig om dom (inte lika mycket iaf) sedan när dom bleknat. Och skulle nån sagt innan jag blev gravid att "du kommer gå upp i vikt och få bristningar överallt! Vill du fortfarande bli gravid?" Så hade jag ju självklar sagt ja. Men just nu känns det inge roligt..

Jag älskar att få känna bebisen sparka och röra sig där inne, och att se hur magen växer. Men nu längtar jag tillbaka till min gamla kropp! 

Vecka 28

Åsså var det ny vecka igen. 2 veckor kvar till vecka 30! Känns sjukt.
 
Barnets totala längd är nu ca 35 cm och väger ungefär 1,1 kg i början av veckan och 1,23 i slutet av veckan. I appen står det att barnet har vant sig vid min röst, och att jag ska fortsätta prata och sjunga för det.
Jag tycker det känns skitskumt att prata med min egen mage! haha. Jag har sagt att Pär ska prata med den för tydligen uppfattar den lägre ljud bättre. Mörkare röster då.. Men vad fan säger man? "Hej babyn! Hur mår du?" hahaha. Nä.
 
Ja mina problem har ni ju redan fått läsa om i inlägget innan. Och några fler har väl inte direkt dykt upp på bara några dagar. Har dock insett att jag inte kommer orka jobba fram till förlossningen. No way!
 
Bilderna blir ju inte sådär jättefina, då jag bara har mobilkameran att knäppa med. Och att knäppa på sig själv är inte heller det enklaste. Bilden framifrån ser magen helt sne ut på! :P
 
 
Har mer och mer börjat tänka på att vi faktiskt kommer ha en bebis om ca 13 veckor! (INTE mer!) Känns väldigt konstigt samtidigt som jag längtar som en tok. Jag är lite nervös. Hur vet man hur man ska göra? Ja, det kommer nog naturligt som alla säger, men man vet ju aldrig vad som händer. Tänk om barnet får kolik och skriker och grinar varje natt/dag. Hur kommer man orka det?
 
Förlossningen har jag också tänkt mer och mer på.. Jag har aldrig varit rädd för det som komma skall ;) Jag ser fram emot att äntligen få veta hur det känns. Samtidigt som jag vet att det är skitjobbigt för vissa, och att det kan bli det värsta man varit med om! Men jag tänker åka dit med tanken att "det här klarar jag galant!". Kanske är dumt?! Man kanske ska förbereda sig på det värsta. Men jag kan inte det! :P Jag känner mig lugn. Jag tänker även att jag ska klara detta helt utan bedövning! Utan EDA alltså, lustgas vill man kanske prova. Önsketänkande tänker ni säkert, ni som fött barn ;) Men jag vill försöka! Jag vill att dom ska komma och säga att "nu är det sista chansen, tar du inte EDA nu så är det försent." Men så kanske det inte funkar.. Aja. Det visar sig. Jag kanske vill ha den på engång jag kommer dit också ;P Man vet ju aldrig som sagt! MEN jag har iaf. inställningen att jag SKA klara det utan och att det kommer gå skitbra! Jag VILL kunna klara det utan! :)

Ingen dans på rosor..

Förutom sammandragningar har jag fått lite andra besvär. Som ont i ryggen. Spelar ingen roll hur jag sitter eller ligger (i soffan, halvligger) ont gör det efter ett tag. Ligger jag i soffan måste jag ha en kudde i svanken annars går det inte! Smärta!!

Men värst av all är nog sendrag! I vaderna! Alltså ni vet inte hur ont det gör!! När jag ska sträcka på mig på morron smäller det till! Sen ligger man där och skriker, i vad som känns som en evighet, för det gör så ont! Imorse fick jag sendrag och har fortfarande ont i vaden nu. 

Böja sig ner blir allt jobbigare och jobbigare.. Benböj på pushen känns snart omöjligt! :P Känns som jag kommer ner 5 cm sen tar det stopp!
Och jag flåsar och stönar när jag väl ska böja mig! :P

Känns som jag blivit stor som ett hus! Igår innan träningen så vet jag inte hur många linnen jag provade innan "det fick duga". Ser så jävla fet ut i allt! När jag väl hade fått på mig nått som kändes helt okej så gick jag förbi spegeln påväg till toan. Automatiskt kollar jag medans jag går förbi och utbrister "Men FY FAAN!" Pär: "vad är det?" "Åååhh jag är så fet!". Haha! Usch är inte alls bekväm nu! Vill att ungen ska komma ut så jag kan börja träna bort skiten! (Jaaaa jag vet att man inte ska börja träna på engång!) 

Jag hade tänkt att fräscha till håret efter förlossningen. Då känner man sig nog inte heller så fräsch. Men jag kan inte vänta längre. Mitt hår är en katastrof! Har inte klippt mig på ett år och det syns verkligen! Mina toppar är så sliten att det blir tovigt en sekund efter att jag borstat det. Måste beställa en klipptid till veckan! Har faktiskt blivit sugen på kort igen, men nääää! Kommer ihåg hur missnöjd jag var.. Men lite kortare (om allt slitet ska bort lär det bli en bit) och uppklippt ska jag ha :) Färgning får nog vänta tills efteråt. Har inte råd med det nu, är så mycket annat som ska betalas! Plus att man hört att det inte är så bra att färga håret när man är gravid, dels för kemikalierna och dels för att håret påverkas av hormonerna. Så det kan bli en helt annan färg än man tänkt. Men en klippning duger gott och väl nu :)

Nä, nu har jag klagat nog, ska gå och leta reda på nå kläder till afron nu! 

Längtar..

Jag går och känner och klämmer på alla bebissaker hela tiden nu känns det som. Vill få barnrummet klart så jag kan börja dona där inne! :D Sätta ihop skötbordet och ta hem vaggan från fjärn (dock kommer vi ju ha vaggan i vårat sovrum den första tiden, men kul att ställa det fint i barnrummet innan :P) Och plocka upp alla kläder och vika in i garderoben. Har iaf. tvättat alla bebisgrejor nu. Kläder/handdukar/snuttefiltar mm. Jaa jag vet att jag är tidigt ute. Var nån som sa för nån dag sen "Ja men nu är det ju snart dags att börja handla grejer!". Snart?? Jag har allt klart! haha. Förutom några enstaka saker, som skötväska och blöjhink + smågrejerna så som blöjor, våtservetter, salvor osv.

Köpte ju även en jacka till mig själv för nån vecka sen. En höstjacka som jag tänkte att jag kunde ha fram till förlossningen. Tog den största storleken så jag får plats med en tjocktröja under ifall det är riktigt kallt. Köpte alltså ingen mammajacka, tyckte det kändes onödigt. Men jag lärer nog inse att jag inte kommer kunna ha den där jackan sen. Den är redan trång. Så den får nog åka tillbaka. Tänkte "men jag kanske kan ha min vanliga vinterjacka ändå?" (det löser ju ändå inte höstjackeproblemet) Så jag gick ner och provade den, men näe.. det kommer aldrig gå! Den sitter snortajt över nedre delen av magen/höfterna.. Så jackproblemet kvarstår..    

Jaja.. Barnrummet börjar iaf. bli klart. Den enda som är kvar är golv+golvlister och lister runt fönstren. Sen är det klaaarrrrt!! :) Jag började riva ut plastmattan i lördags och idag tog jag bort skivorna som låg under. Så nu är det dags att gå och rycka spik! Miljontals med spik.. suck! Åhhhh vad jag längtar tills den lilla krabaten kommer ut! Kan vi inte spola fram tiden iaf. 2 månader??

Svullen..

Jag börjar känna mig svullen i kroppen. Fötterna, benen, HÄNDERNA.
Igår tog jag en prommis med Mia i stekande sol och passade på att fråga lite. Väldigt behändigt att hon redan varit gravid må jag säga! ;) Frågade bland annat om det är möjligt att man redan har börjat samla på sig vatten. Och det trodde hon, hon hade det iaf vid denna tidpunkt.
Sen började jag knyta händerna och böja på fingrarna. Jäklar vad obehagligt det känns, gör nästan ont.. Kollar ner och shiiit!! Kände knappt igen mina egna händer! Okej, nu lät det som att det var som två ballonger, vilket det inte  var. Men svullen var dom iaf.
 
Och på afron i tisdags så såg jag mina fötter när vi skulle böja dom på nå vis på stretchingen. Böjer fotleden liksom.. Valk! Och när jag kom hem hade jag världens märken efter resåren i byxorna. Alltså på benen..
 
Det värsta är att det kommer bli värre.. Usch! Vill inte! :P Måste även köpa stödstrumpor! Jag är livrädd för att få åderbråck!  Celluliter kan försvinna, bristningar bleknar men åderbråcken är kvar för alltid!!
Men med mitt minne lär det ta ett tag innan dessa blir införskaffad. Dom är ju också bra mot svullna fötter. Har blivit rekommenderad av några på mitt jobb att köpa sånna. Att det är guld värt!
Och på tal om minne så glömmer jag ta mina järntabletter hela tiden. Jag brukar ta dom på kvällen innan jag ska lägga mig. Eftersom man inte "får" ta dom samtidigt som mjölk/fil. Och jag äter/dricker ju alltid fil/mjölk till frukost och mjölk till middagen. Så kvällen tyckte jag var en bra tidpunkt. Skulle även vara lite bättre för magen läste jag nånstans. Aja.. dom har blivit bortglömd nån dag nu. Skärpning!
 
Annars brukar jag nuförtiden sysselsätta mig med att ligga och kolla på min mage! haha. Det är så kul när hela magen rör på sig, då bebisen flyttar på sig. Ser så häftigt ut! :)

Vecka 27

Jahapp! Då var vi redan i vecka 27. Nu går tiden verkligen fort! Bebisen är ca. 34 cm lång. Hela längden nu alltså, innan har det ju bara varit mellan huvud och stjärt. Den väger runt 1 kg. 
Skulle den födas nu så har den goda chanser att överleva! 

Nu måste jag erkänna att det börjar kännas att man är preggo. Blir trött väldigt fort. Sista timmen igår när jag jobbade kände jag bara "jag ORKAR inte!" Ville bara gå och lägga mig i soffan. Har även känt av sammandragningar, tror jag det är iaf?! Eller foglossning?! Svårt att veta vad det är tycker jag då man inte har den blekaste hur det känns! Nått som gör ont iaf. Men tror det är sammandragningar, är liksom en spännande, ilande smärta. 

Och drömmar.. Fy! Ibland vaknar man och är helt utmattad för att man drömt så mycket?! Känns inte som man fått vila nått alls. I natt drömde jag bland annat att jag mådde illa! Förbannat jobbigt! Och det enda sättet för att det skulle försvinna var att ligga på mage (!!!) och stirra ner i golvet. 

Tycker även det är svårt att ligga skönt. Stå också iofs, får ont i fötterna på engång! Men i soffan får jag så satans ont i ryggen, om jag typ sittligger. Och lägger jag mig ner ännu mer känns det som jag knappt kan andas..

Näe, NU vill jag ha ut bebisen!! Samtidigt som jag börjar fundera på hur fan jag ska klara av det. När jag hör en bebis grina (mest när jag jobbar), så vill jag bara springa därifrån! Det bara kryper i kroppen på mig! Få tyst på ungjäveln!!!!! Jag hoppas, HOPPAS det inte är lika jobbigt med ens egna barns skrik. Isf kommer vi nog grina lika mycket, ungen och jag ;)

Blev en lite creepy bild denna vecka i appen tycker jag :P Öga! Är kanske för att den nu börjar öppna ögonen och se sig omkring :)



Ack så fel jag hade!

Igår var det dags för mig att prova på afrodance för första gången. Jag var sååå trött efter middan och tänkte nästan skita i det. Men eftersom flera som varit på det sagt att det var jättekul så tänkte jag att jag måsta prova! :)

Ska jag vara ärlig trodde jag inte det skulle vara nått för mig. Jag är för stel och kan inte röra på ben och armar samtidigt nästan! Haha! Och om jag inte fattar hur man ska göra blir jag bara less och då tycker jag inte att det är kul. Då står man bara där som ett fån!

Men som sagt, många sa att det var kul + att det är mina kusiner som leder, så jag gav det en chans! Och det är jag glad för att jag gjorde!! :D Skitkul var det verkligen! Och jobbigt som satan, mina ben brände hela tiden! Sen om man inte fattade så rycktes man med ändå "Ähh! Jag kör såhär!" Haha. Det kändes som det såg så bra ut för det var så kul, sen om man såg ut som en dansande ko i verkligheten spelar inte så stor roll! ;) Detta ska jag definitivt gå på igen! Tummen upp!!





Inte bara..

Det här med att skaffa barn är ju inte bara. Inte nog med att det är miljontals grejer som ska handlas till den, som man måste lista ut vad som är nödvändigt och inte. Google hit google dit.
Sen kommer ju detta med mammapenningen också. Vad grundas den på? Senaste årets inkomst? Eller får man automatiskt lägsta beloppet då man inte har något fast jobb?
Moderskapsintyget! Läser att det ska skickas in så fort som möjligt. Oj då det har inte jag gjort. Gör det nu! Eller? Tyckte jag läste nånstans att det ska skickas tillsammans med ansökan om havandeskapspenning? Ska jag söka havandeskapspenning? Det måste jag ju. "Först måste du höra om du kan få andra arbetsuppgifter på jobbet." Jaha? Okej, jobbet hos pappa kanske jag kan få lättare uppgifter, inga lyft osv. Men H&M hur gör vi där? Hur gör jag? Skiter i att söka då. Näää vad ska jag leva på då. Söker för sista månaden? Är det för länge? för vissa är det ju jättesvårt att få det, kommer jag då få det? Har ju faktiskt redan börjat blivit rätt obekvämt att jobba i butik. Men det skiter väl dom i. Jaha! Om jag får lägsta beloppet så kan jag ju räkna mig som pank det närmaste året. Hur gör man, hur klarar man sig? Då måste jag ta ut 7 dar i veckan för att ens få några pengar. Jahapp! Så var dom mammadagarna slut! Kanske Pär vill ge mig några av sina? Jag vill ju vara hemma åtminstone ett år med bebisen. Kan jag börja jobba hos Pappa efter någon månad och spara in några dagar på det viset? Mamma ställer säkert upp som barnvakt. Om inte hon jobbar. När jag slutat amma kanske jag kan hoppa in på H&M om jag får, nån helg så Pär kan vara hemma med bebisen. Eller? Jag vill ju vara helledig med bebisen också. Ibland får man inte som man vill. Nä, så är det.. Kanske jag kan börja lägga undan lite pengar nu så har jag ifall det blir riktigt dåligt med klirr i kassan? Hahahahaha, jo tjena! Vart kommer dom ifrån? Ska leva nu också. Snart dags att börja köpa pellets. Blir inte mycket pengar undanlagda. Bättre lite än inget? Ja visst.
 
Aaaahhhh blir tokig! Hjälp mig gärna om ni har nån information om nått av detta. Jag håller på bli tokig! Jaa, jag ska ringa till försäkringskassan men jag gruvar mig..

"Tänk att vi kommer ha en tonåring.."

Fixade bloggen lite snabbt nere i fjärn och jag blev rätt nöjd faktiskt! Enkelt och bra! ;) Bilden har min syster Therese knäppt, jag har bara ändrat den till svartvit! :) Som ni ser så har jag blivit lite små besatt av beige! Love it! På allt! Så fort det ska väljas färg så säger jag beige! haha!
 

 
För nån dag sedan pratade jag och Pär om ålder osv. Eller det var väl mest jag som babblade på om mina funderingar och han "lyssnade" ;) Jag sa iaf. att jag har inga problem med att fylla 30, men när det börjar närma sig 40 kommer jag nog inte tycka det är så roligt att bli äldre längre. "Hur gammal kommer vårt barn vara när jag är 40? ....17 år!" "Shit!! Tänk att vi kommer ha en tonåring sen!!"
 
Tycker det är helt sjukt om man tänker på det nu! :P Att dom växer ju upp dom små liven och blir trotsiga tonåringar. Det var en på jobbet som sa till mig "Jaa, hoppas du får en pojke! Tonårsflickor är inge roligt!!" haha!
Sen kollade jag och P på teven på nån serie och då skrek ungen att hon hatade sin pappa och han skrek samma tillbaka. Så jag frågade Pär om han skulle kunna skrika så till sin unge, att han hatar h*n. Det trodde han inte att han skulle göra. Skrika javisst, men inte att han hatar den.
Jag skulle nog kunna göra det! haha. Näe, men tänk er själv. Att ungen smäller igen dörrn och skriker "FY FAN VAD JAG HATAR DIG!!" "Ja men jag hatar dig jag med!!" Kan jag tänka mig att jag skulle kunna skrika tillbaka! haha. Usch vad hemskt! Det gör man ju inte egentligen (hoppas jag), men man kan nog bli riktigt förbannad kan jag tänka mig.
 
Jag blir lite blödig bara Therese säger åt Mejja på skarpen. Vill bara springa till henne och krama och pussa på na! Även fast jag vet att det blir värre då. Dom måste ju lära sig. Och jag kommer nog vara exakt likadan mot min unge, tålamodet tar ju slut nångång. Man har väl lite mer tålamod med andras ungar än sina egna kan jag tänka mig ;)
 
Nää, nu vill jag inte ha nån tonåring än på 13 år. Jag vill ha en mysig liten bebis :) I morse låg vi i sängen och Pär kände på sparkarna i magen, "fan vilka sparkar.", då blev jag nästan lite blödig och längtar nått så otroligt tills vi ligger tre i sängen på morron och myser :') Och sparkandet har fortsatt idag. Jag sa imorse "ja, men jag tycker inte den sparkar lika hårt längre.." Men dom orden har jag fått äta upp idag, för tusan vad den har livat om och sparkat. Nästan lite jobbigt ibland! haha. Fast näe, mest mysigt :)
 
Tre månader kvar... suck.

Snuttis

För längesen såg jag en snuttis på kappahl som jag tänkte köpa. En apa! Men jag tyckte det var så tidigt att köpa så jag tänkte att jag skulle vänta ett tag.. Jaa, då tog dom ju slut i butik såklart! Typiskt!

Men då såg jag att dom fanns på hemsidan så jag skyndade mig att klicka hem den! Eller två faktiskt! Kan ju vara praktiskt när man måste tvätta en och ifall man skulle tappa den!


Sådärja..

Igår kväll packade vi upp datorn, så jag premiär skriver från den just nu ;) Vet ni hur svårt det är att skriva på ett tangentbord då man absolut inte är van det? :P Trycker fel hela tiden och håller på bli tokig!!
 
Tänkte även göra om designen men det gick åt helvete! Tur jag sparade den gamla så det var (nästan) bara att klistra in den igen. Men nångång ska den göras om. Men det tar ju sån tid. Blir tokig när det inte fungerar. Vill ju ha den centrerad på sidan men det verkar omöjligt! Så nu har jag fått gjort på nått sett så den hamnar till vänster på mobilen.. Men på datorn ser det bra ut nu, iaf på min ;)
 
Näe, nu ska jag gå och måla mitt senaste projekt! Hittade en liten trästol i garaget som jag slipat och målat vit, engång. Måste måla flera gånger. Tänkte ha den i barnrummet. Och sen när bebisen fått ett namn tänkte jag skriva det på ryggstödet :) I nån av färgerna som är på fondväggen (beige eller mintgrönt).
 
Adios!

Lampan

Före och efterbild på lampan :) Den fick vi också av Britta och Selmer när vi flyttade hit. Jag sprejade den vit medans vi höll på renovera "storrummet" men sen har det stått still tills nu! Tänkte först ha den i barnrummet, men den passade ju alldeles utmärkt här i datarummet! :) Tror det här är mitt nya favoritrum! Vill bara ha upp datorn och sitta här inne och mysa :D

Nu tänkte jag försöka få upp en gardinstång och gardiner här inne också! Sen är det bara handtag på garderoben så är det klart! Och dom är köpta så dom åker nog upp imorrn! (Pär får fixa det! Sen tror jag att jag ska sätta upp tavlorna jag fått av Therese här (foton som hon knäppt!). Dock måste jag köpa nya ramar. Ena glaset gick sönder i flytten :( Åsså skulle jag vilja ha vita ramar på dom också ;) Såg fina på ikea för typ 179kr, perfa!


En sak att tänka på

När man lagt allt som heter "nyttigt" och "motion" på hyllan i fleeeeera månader, samtidigt som man har levt med mottot "nu kan jag äta allt jag vill, hur mycket jag vill!", OCH är på smällen samtidigt...

..då är det ingen bra idé att spegla sig spritt språngande naken i en spegel som är 2 cm ifrån en.

Usch vad jag inte är bekväm i min kropp just nu! Även fast alla säger att "det syns då inte att du gått upp 10 kg!!" så ser ju JAG. Vill bara svara "ja men då har du inte sett mig naken!"

Jag upptäckte mer bristningar bak på låren och blodådror jag inte visste att jag hade, ser fan ut som åderbråck!!(?) (vart hittar man lårhöga stödstrumpor ???) Och celluliterna ska vi inte ens prata om!

Näe fy faan vad jag känner mig oattraktiv just nu!

Detta är några av mina bristningar när som är som värst! (Tycker dom blir ljusare ibland??) Insidan låret.. 😩😖


Skrivbord

Här kommer före och efterbild på skrivbordet och stolen :) Allt som allt blev jag nöjd. Men det finns skavanker lite här och där.. Färgen sprack som sagt så själva skivan är väl inte så fin :/ men skitsamma! Sen tycker jag den där färgen är så svår att måla med. Den är så tjock och det är nästan omöjligt att inte få den att rinna så det blir som droppar kvar! Men skitsamma! Det duger ;)

Stolen fick vi av Britta och Selmer när vi flyttade hit (har en till lika nere i källarn också!) och bordet köpte Päran av en kompis. Sen har vi bara slipat och målat och bytt tyg :)


Projekt barnrum

Nu har jag äntligen målat fondväggen i barnrummet. Var inte bara det inte. Fram med lasern och maskeringstejpen och dona på. Men tillslut så! Jag kunde inte sluta le när jag drog bort tejpen efter att jag målat klart! Haha! Jag blev så nöjd!!
Dock har färgen smitit under tejpen på vissa ställen men äh! Man ska väl inte granska väggen så jäkla nära heller ;) Nu är det bara lister och golv kvar! (Efter att jag målat garderoben en gång till, och det gör jag idag/ikväll) Sen är vi klaaaaaaaar med renoveringen på övervåningen!! :) Så jäkla skönt alltså!!

Näe nu ska jag gå och titta hur skrivbordet + stolen som jag målat blev. Färgen har liksom spruckit dom första två gångerna jag målade :/ Slipa dåligt, men dom där gamla jävla möblerna har ju fan en dm med lack på sig verkar det som! Går ju knappt att slipa! Men det projektet får ni se när det är klart :) Har även en lampa ni ska få se före och efterbilder på :)

Här är barnrummet före och efter :)


Vecka 26

Idag går jag in i vecka 26! Shit! Om 4 veckor är jag i vecka 30(!!!!)! Då känns det verkligen nära :)

Mår fortfarande bra! Visst har det blivit tyngre på jobbet.. Fötterna värker efter en dag och står jag lutad över ett lite lägre bord (t.ex vika kläder på barnavd.) så är det nästan så jag vill grina efteråt! Så fruktansvärt ont i ryggen!
Den har jag faktiskt känt av mer och mer nu. Att jag får ont.

Annars mår jag bra förutom att jag dragit på mig en förkylning! :( Var lite snorig igår men nu är det stopp i näsan! Haha, blä! Och när vi ändå är inne på blä kan jag ju meddela att jag börjat äta järntabletter. Djävulens påfund! Dom har gjort min mage till en katastrof, ingen dag är den andra lik om jag säger så ;)

Sen måste jag bara säga att om jag hör en enda till människa säga åt mig att ta det lugnt så kommer jag spy! Är så fruktansvärt less på att höra det heeeeela tiden! "Ta det lugnt!" "Tänk på magen!" Maaaahhh!!! Jag vet själv vad jag klarar av och inte! Visst man ska väl inte lyfta tungt nu men det gör jag faktiskt inte heller. Så stop it!!

För nån natt sen drömde jag att bebisen hade kommit. Fick ett sms av Mia som frågade hur det gick. (Vi hade väl hört av oss att vi åkt in) Och jag skrev tillbaka "Nu har våran lilla pojke kommit!" :') Åhh ge mig december nu! Får väl se om min dröm stämmer, att det är en pojk! Tror dom flesta gissat på pojke. Jag tror faktiskt stenhårt på pojke nu.. Det bara känns så.

Tycker magen ser så stor ut framifrån :) Och vissa dagar ser den skitliten ut, det beror nog på vad jag har för kläder.


Push!

Igår startade höstterminen igång för Gnarps Gymnastikförening! :) Bland annat så hade vi Pushen. Satt hemma i soffan efter middagen och tänkte "usch jag vill inte! Vill ligga här hela kvällen!" Men väl där var det skitkul att köra igång igen! Så jädrans kul med (över)fullbokade pass! Och nästa vecka är det redan fullbokat (med bräda då, man kan ju köra utan om man vill och då finns det många platser kvar!)

Dock krånglade det lite för oss! Musiken ville inte samarbeta!! Maah! Höll på bli tokig! Var det inte fel låt så hackade det hela tiden! Störande! Tappade även bort mig i både uppvärmning och rumplåten :P dock tror jag att det bara märktes på rumplåten ;) ska fixa det till nästa vecka!!

Ikväll är det afro och jag är så suuuur för att jag jobbar kväll och inte kan komma! Buhuuu! Men nästa vecka kommer jag!

Bjuder på en bild på min muskliga kompanjon!


RSS 2.0