Längtar..

Jag går och känner och klämmer på alla bebissaker hela tiden nu känns det som. Vill få barnrummet klart så jag kan börja dona där inne! :D Sätta ihop skötbordet och ta hem vaggan från fjärn (dock kommer vi ju ha vaggan i vårat sovrum den första tiden, men kul att ställa det fint i barnrummet innan :P) Och plocka upp alla kläder och vika in i garderoben. Har iaf. tvättat alla bebisgrejor nu. Kläder/handdukar/snuttefiltar mm. Jaa jag vet att jag är tidigt ute. Var nån som sa för nån dag sen "Ja men nu är det ju snart dags att börja handla grejer!". Snart?? Jag har allt klart! haha. Förutom några enstaka saker, som skötväska och blöjhink + smågrejerna så som blöjor, våtservetter, salvor osv.

Köpte ju även en jacka till mig själv för nån vecka sen. En höstjacka som jag tänkte att jag kunde ha fram till förlossningen. Tog den största storleken så jag får plats med en tjocktröja under ifall det är riktigt kallt. Köpte alltså ingen mammajacka, tyckte det kändes onödigt. Men jag lärer nog inse att jag inte kommer kunna ha den där jackan sen. Den är redan trång. Så den får nog åka tillbaka. Tänkte "men jag kanske kan ha min vanliga vinterjacka ändå?" (det löser ju ändå inte höstjackeproblemet) Så jag gick ner och provade den, men näe.. det kommer aldrig gå! Den sitter snortajt över nedre delen av magen/höfterna.. Så jackproblemet kvarstår..    

Jaja.. Barnrummet börjar iaf. bli klart. Den enda som är kvar är golv+golvlister och lister runt fönstren. Sen är det klaaarrrrt!! :) Jag började riva ut plastmattan i lördags och idag tog jag bort skivorna som låg under. Så nu är det dags att gå och rycka spik! Miljontals med spik.. suck! Åhhhh vad jag längtar tills den lilla krabaten kommer ut! Kan vi inte spola fram tiden iaf. 2 månader??

Kommentarer
Postat av: Simone

Men det finns väl fina mammajackor? :) (Den går väl bra att använda sen också :) )

2013-09-16 @ 18:18:21
URL: http://simoned.blo.gg
Postat av: Nathalie

Vi har bara fått in en tunn jacka, jag vill ha en fodrad isf. :) Åsså vill jag prova den.. Men köper hellre en vanlig jacka som jag kan ha sen också. Tror det kan se lite konstigt ut med en mammajacka då ;)

2013-09-17 @ 09:17:39
URL: http://nathaliesilen.blogg.se
Postat av: Therese

men om du ska köpa en vanlig som du kan ha sen kommer ju den vara stor sen och då kanske du inte vill ha den... eftersom du ska kunna ha den nu?

Svar: Ja, men den är ju inte jättestor. En storlek större än vad jag hade köpt i vanliga fall bara :)
Nathalie

2013-09-17 @ 21:39:12
URL: http://theresesilen.blogg.se
Postat av: Terese

Jag skulle ha köpt en mamma-jacka! Kanske går att hitta en på blocket? Du kan ju sälja den på blocket sen om inte annat. Köper du en stor vanlig jacka kommer du endå inte vilja använda den sen när du är smal igen! =)

Svar: Har kollat blocket, men tycker inte det finns några där heller. Inte som är i min storlek. Men tror jag behåller den jag köpte ändå. :) Den modellen känns som att man kan ha även om den är lite stor..
Nathalie

2013-09-18 @ 17:17:47
URL: http://alladessaord.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0