8 månader

Tiden går för fort! Idag blir gogumman 8 månader! Hur går det till då jag tycker Livia (som är 4 månader äldre) fortfarande är 7 månader?? :P

Vi har då fått oss en bestämd liten dam. Får hon inte som hon vill jämt, blir det grin. Hon blir lätt uttråkad och vill inte leka med samma leksak för länge, då blir det grin. 
Favoritleksakerna är pappas snusdosa och tv-dosorna. 

Hon kan pussas! Om man säger "får jag en puss?" Sträcker hon sig fram och ska pussas! :') Dock är det på hennes villkor ;) Ska man visa nån att hon kan då vägrar hon. Även mysa kan hon göra ibland, trycker liksom pannan mot en (svårt att förklara :P), såååå mysigt! 

Börjar gilla gåstolen mer och mer. Hon tar sig sakta men säkert framåt :) 
Hon har blivit stark i benen så hon står mycket i den. Även i soffan brukar hon vilja stå och kolla :)

Har en liten tand, och nästa är nog snart här. (Grinig unge var eviga dag!!!) 

Har alla möjliga storlekar på kläder. Vissa i 62, vissa i 68 och vissa i 74. 68 är väl det som passa bäst. 62 börjar bli kort i armarna :)

Säger "titta" (täh täh) hela dagarna. Helst när hon ser lampor i taket. 

Ääääälskar att kolla på sig själv, om man spelat in en video. Då flinar hon så man tror hon aldrig sett nå roligare.
Hon har även börjat småskratta lite då och då, låter som en blandning mellan "höhö" och "hehe" :P

Sen är hon så gullig. Ifall jag stoppar in hennes napp i min mun, drar hon ut den. Sen ska hon stoppa in den igen. Och om vi äter majskrokar ska hon mata mig! Haha :)

Älskar fortfarande tv-shop. Dock inte vilken tv-shop som helst. Proactiv och sheer cover är det enda som duger. Hon kan sitta och gallskrika och grina, sen hör man "proactiv" på teven, och då blir det knäpptyst och hon sitter som hypnotiserad! :P

Vaknar fortfarande 3-4 gånger på natten. Äter dock bara 2 gånger. 


Jag kan förstå ifall ni tycker det är skittråkigt att läsa det här, men jag skriver för min egen skull mest. Kul att kunna kolla tillbaka sen ifall man få ett till barn :)

Kommentarer
Postat av: Nette

Tycker det är jättekul att läsa om barns utveckling och allt de lär sig, men förstår om de som inte har barn inte håller med alla gånger. Hehe :D Är helt sjukt hur fort tiden går ! Håller på att fundera över Ines 1-års dag nu, är ju 3 månader kvar liksom.. Och om man tänker på hur fort tiden gått än så länge :/ Trodde det typ av något man bara sa, inte att tiden skulle rusa så här :) Går ni i någon mamma-grupp eller något sånt? Är så himla gosigt när de vill mysa, Ines brukar också ha kind mot kind, eller en stor blötpuss med öppen dregelmun :P Hon tycker om Vitapro reklamen när tjejerna dansar, introt till Nyheterna och Nyhetsmorgon. Flinar upp sig som om det skulle vara världens grej :P

Svar: Jaaa det går så fort! 4 månader tills Ellen fyller. (Så det betyder att det bara är 4,5 månad kvar till julafton :P)
Nä vi går inte i nån mammagrupp tråkigt nog. :/
Nathalie

2014-08-17 @ 08:58:41
URL: http://netteh.blogg.se
Postat av: Kajsa

Når hon ner på gåstolen nu? Kul!

Svar: Ja nu når hon ner, nästan så vi måste höja den snart! :D
Nathalie

2014-08-21 @ 19:31:07
URL: http://kajsasundin.blogg.se
Postat av: Kajsa

Når hon ner på gåstolen nu? Kul!

2014-08-21 @ 19:31:07
URL: http://kajsasundin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0