Åttamånadersångesten...

...måste Ellen ha hamnat i. Grinigare unge får man leta efter. Inget duger. Får hon inte det hon vill ha skriker hon rätt ut! 
Nitro gick med sitt ben i munnen en dag och eller sträckte sig efter det, och skulle ta det. Då vänder han och går därifrån.. Tror ni ungen blev glad? Bölgrina som bara den. Om hon ser nått så ska hon bara ha det!

Och seperationsångest. Jises! Bara jag går en meter så börjar hon skrika och grina. Och det spelar ingen roll ifall Pär håller i henne. Blir samma! Även idag, vi var och gratta Livia. Så satt vi några stycken runt bordet. Allt gick bra, Ellen var på bra humör. Men så fort jag reste mig och skulle göra gröt åt henne, då blev det grin! 

Läste att det är nu dom förstår att dom är en egen person. Att hon inte sitter ihop med mig. Vilket betyder att hon förstår att man kan lämna henne. Usch! Jag får ont i hjärtat! "Men jag lämnar dig inte gumman! Det skulle jag aldrig göra!!" Säger jag varje gång hon börjar grina ifall jag reser mig och går nånstans. Lilla älskling! Om hon bara kunde förstå.
Men jag märker att hon vill vara nära mig! Imorse/förmiddags så var hon sååå grinig. Så jag satte ner henne i soffan för att häva på babblarna (kräks!). Och mitt hjärta går allvarligt sönder! Hon grinade tills hon inte fick luft och krokodiltårarna bara rann! :'( Älskade vän! Sen tog jag upp henne i min famn. Då la hon bara huvet på mitt bröst och kollade på teven. Myste liksom! (Kanske ska tillägga att det vill hon ALDRIG göra annars). Även att hon börjat kramas. Håller liksom i en jättehårt, som att "släpp mig inte!". Usch jag är så blödig! :P Speciellt på nätterna när man tagit upp henne så häver hon ena armen runt halsen på en och kramar åt <3

Nätterna har jag gett upp helt! Jag ammar henne ifall hon inte somnar om (eller blir tyst) på första meningen i "trollmors visa". Jag orkar bara inte ta den "kampen" nu. 

Trött mamma? Jo jag tackar! Flera kvällar i rad nu har jag somnat i soffan kl.20. Och på mornarna skulle jag kunna mörda nån för att få sova nån timme till. Men tror ni jag kan sova när Ellen sover på dan då? Nä! 

Såhär somnade hon ikväll! :P älskade lilla vän, jag önskar jag kunde göra allt bra!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0