Morronpigg!

Ellen är en Morronpigg liten dam. Dom här dagarna hon sovit i sitt rum (dagarna innan det är som en dimma. Kommer absolut inte ihåg nånting. Zzzzz) har hon vaknat halv sex varje dag. Dom första två dagarna vaknade hon och grinade så då fick hon komma över till mig och amma. Men idag vaknade jag av att hon låg och "pratade" :P Hoppas det inte blivit nån vana nu att vakna den tiden. 
Fick iaf henne att somna om efter ca en timme så sov vi till 7.15! Lyx! ;)

Annars då? Börjar få panik att Ellen snart är ett år!! 
Jag tycker det är jättekul att se henne växa och utvecklas, lära sig nya saker. Men ju större hon blir, ju närmare dagis kommer vi. Usch vad jag gruvar mig! Det finns ju ingen som kan ta hand om min bebis som jag?? :P Hon som är så grinig och helst vill bli underhållen och buren hela dagarna. Hur ska fröknarna hinna med det. Kommer hon bli bortglömd där i mängden? Uuuusch jag vill inte!! Fanns det nått som hette hemmafru nu förtin skulle jag lätt vilja vara det! Vara hemma med barnen :)

Jag vill iaf ha henne hemma tills hon är 1,5 år. Då får ekonomin lida bäst den vill. Jag får hoppa in och jobba helger när det behövs. Och december hoppas jag på att få jobba :)
Men ni som haft föräldrapenning och extrajobb! Hur funkar det? Eftersom man måste ta ut heltid på föräldrapenningen efter barnet är 1 år. Hur funkar det när man jobbar extra? Då man inte vet vilka dagar man jobbar, kan man fylla i i efterhand då? Alltså att jag fyller i augusti i september osv? 
Måste ringa och kolla med fk.

Även fast jag vill vara hemma med min lilla fis hela dagarna så är jag sååå sugen på att jobba lite igen! Längtar tillbaka lite :) Få en paus från grin en stund och ist lyssna på griniga kunder ;) haha

Kommentarer
Postat av: Therese

Det hinner ju hända mycket från nu till hon är 1,5 år, tror inte det är så många 1,5 åringar som måste bäras runt på ;)

Svar: Nä det är det jag menar. Att det är därför jag vill ha henne hemma så länge :) När hon är ett år känns det som att det kan vara så.?!
Nathalie

2014-08-29 @ 13:05:04
URL: http://theresesilen.blogg.se
Postat av: terese

Lugn du Nathalie, snart vill hon bara vara nere på golvet och röja runt! :)

Svar: Ja jag längtar samtidigt som jag gruvar mig! ;)
Nathalie

2014-08-29 @ 13:39:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0