Sova, grina, sova, grina

Nu börjar jag bli less på dessa nätter. Att vakna av gallskrik och grin är inte roligt längre. Inte för mig och kan ju inte vara speciellt roligt för Ellen heller! 

Vad är feeeeeeel? Tänk om man kunde få svar på det. I söndags bestämde jag mig för att sluta amma. Mm.. Lättare sagt än gjort! Hon vaknade redan 21.30 första gången och skrek! Fick henne att somna om men sen vaknade hon till och från hela tiden ända tills 22.30. Då jag gav upp och tänkte ge henne välling! (Annars brukar hon äta första gången vid tolv) Men icke! När jag gav henne flaskan blev det bara mera grin. Tog upp henne i famnen och skulle mata där. Nepp, mera grin och letar efter tutten. Suck! Så då fick hon amma. För jag orkar inte! Jag orkar inte!!! Jag är så less på bebisgrin så jag tror jag hamnar på psyket snart!! 

Varför ska hon vakna så jävla många gånger för?? I natt ammade jag säkert 5 gånger. Från att ha ammat 1-2 gånger. Men jag orkar inte lyssna. I 8 månader har jag lyssnat på detta grin! Inte en dag eller natt har gått utan att det grinas! (Ja jag vet att barn grinar, men inte såhär!!)
Det börjar med gnällgrin och gör man inte det hon vill då, ja då blir det bölgrin och skrik!

Så sjukt jävla less. Hon är världens goaste när hon är vaken (oftast) men nätterna håller jag på spyr på.

Jag måste ge mig fan på att hon inte ska äta på nätterna. Men när fan ska man orka det då? För det ändras ju inte på en natt. Fysiskt är det inga problem. Visst är man väl trött men inte så jag håller på dör. Men psykiskt.. Det är det som är det jobbiga.


Update.
Nu gick det inte ens att natta henne. Bara grin, min lillgumma! :( Slutade med att hon somnade i min famn. 
Jag undrar om det är en tand på g? Att hon har ont. Ibland när hon kommer åt med nått i mun börjar hon grina. Och ibland bara ändå, från ingenstans, börjar hon grina? 
Hon är även lös i magen (kul info). Så kan ju kanske vara det. Då känns det inte heller som jag vill vara "hård" mot henne och inte amma.
Åhhh vad jobbigt! Får väl vänta ut tanden då kanske.

Tycker så synd om gumman!

Kommentarer
Postat av: Terese

Tänkte tipsa dig om boken "lyhört föräldrarskap". Den beskriver jättebra barnets utvecklings-faser.
Snart vänder det till det bättre. Vi har haft det svinjobbigt i sommar, men nu sen en vecka tillbaks så är det bättre än någonsin. Över en natt så vände det! Nu passar vi på att njuta, det kan ju vända tillbaks lika fort!! ;P :)

Svar: Åh jag hoppas det vänder för oss också! Nu då hon äntligen är en solstråle (ja oftast iaf) på dan, ja då ska nätterna krångla ist :(
Nathalie

2014-08-20 @ 08:59:01
URL: http://alladessaord.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0