Virrhöna!

I flera flera nätter nu, ja veckor faktiskt, så har jag vaknat av ett ryck! Det är när Ellen grinar till som jag flyger upp och börjar känna överallt i sängen! Jag är helt stensäker på att hon legat där och nu ramlat ner på golvet! Fast hon ligger i sin säng :P

Och i natt vaknade jag och var helt säker på att hon låg bredvid. Jag har lagt kuddar som en "mur" på andra sidan sängen. (så hon inte ska ramla ner ifall jag slumrar till vid morgonammningen :P) Och jag var heeelt säker på att den kuddhögen var Ellen! Jag vet inte hur länge jag klämde och kände på kuddarna. (Kan tillägga att det var kolsvart i rummet) Paniken när jag tror hon är borta, ramlat ner. Neej hon ligger här!! Åsså känner jag lite mer. Tills jag vaknar till liv, och då kan jag inte låta bli att småskratta lite åt mig själv.

Ellen ligger alltid i så roliga positioner när hon sover. Man vet aldrig hur man hittar henne när man ska kolla till na ;)
 

Det är så sjukt att man inte fattar nånting. Jag älskar när Pär vaknar och är sådär virrig, säger eller gör roliga saker. Jag kan skratta ihjäl mig. Men när det är en själv så är det inte lika kul :P Hoppas det går över snart. Jobbigt att vakna så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0