Ellens kalas

Förberedelser dagen innan. 



Vi började morgonen med presenter i sängen. Inte ett dugg intresserad! Haha. "Nödvändigt att vi slog in dom!" 
Sen klev vi upp och åt frukost och jag chansade på att Ellen skulle vara nöjd medans jag gjorde tårtan. Fick muta henne med några majskrokar men annars gick det bra :) Och tur var väl det för dom första gästerna kom innan hennes tupplur :)

Ett försök till hello kitty! Haha. Efter att den stått i kylen ett tag såg den inte lika aptitlig ut. Färgen hade smetat ut sig i den vita grädden och såg bara förbannat äckligt ut! ;)

Lilla söta Goa Majken <3

Therese, Mejja och Majken kom och firade. Fick jättefina presenter och Ellen ville mest mysa med Majken! Haha. Gullunge. Hon älskar bebisar!
Sedan var det dags för tuppluren. 30 min skulle hon sova. Ja men perfekt! Hon brukar annars sova 1 1/2 - 2 timmar. Jaja! 

En förvaringslåda! Love it! Det går att öppna huven också. Åsså är locket mjukt så det är väl också som en pall/stol att sitta på :)
Ska vara ett katthuvud högst upp, men det fick Majken låna när jag knäppte kortet ;)




Fler gäster kom och det blev fullt hus! Som det ska va! :) Ellen var skapligt nöjd. Förutom när hon skulle prova presenterna hon fick. Det var inte kul tydligen ;) När dom gästerna farit tänkte vi att hon skulle få sova en sväng innan resten kom. Sov en halvtimme då också sen väckte jag henne. Ingen mat ville hon ha och var mest bara grinig. 
Vart liiite bättre då Mia och Livia kom. Så hon fick nån i sin egen ålder att umgås med ;) 

Lite av det hon fick i present.

Sen fick hon även pengar, overall, åkpåse, Pettson och Findus-tallrikar + pipmugg, bestick.

Hon fick så mycket fina saker. Allt var verkligen så fint! Tänkte först att gunghästen var min favorit för den var så fin. Men sen blev det "..ja åsså förvaringslådan! ...och gåvagnen! ...och Pettson och Findus! ..men åkpåsen var ju bara såå mysig och fin! ...och raggarbilen!" Osv osv osv! Haha så allt är bara så bra :)

TACK till alla som kom och firade våran lilla tjej! Som nu inte är så liten längre, ett helt år!
Tack för alla presenter och att ni ville fira hennes dag med oss :) Tusen tusen tack!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0