Tiger

Snart är det nyårsafton. Jag har haft panik för det finns ingenting att göra. Och jag som sällan "går ut och roar mig" (hahaha) vill ju göra nått kuuul!
Men så är det det här med kompisar. En ska jobba, andra är nybliven förälder och matmaskin, en annan gravid, en barnvakt och några ska inte göra nått speciellt. Sen var det slut på vänner. SKITNYÅÅÅÅR!

Men så blev vi bjudna hem till Fredrik och Angelika på trerätters. Så det är dit vi kommer bege oss och sen se vart kvällen slutar :) Ellen ska få sova hos sin Momma och Moffan. Nervo-jag har tänkt "äh men vi kan bara vara hemma så slipper vi lämna bort henne." Och om det nu blir en lugn kväll så känns det också onödigt att lämna bort henne. Men Ellen lider ju inte av att sova där. Det skulle väl vara mamma och pappa som får lida då ;) haha. Och det skulle faktiskt vara skönt med en sovmorron även fast det blir en lugn kväll.

Ska iaf bli skönt att komma iväg och träffa folk. Få klä upp sig lite (i kläder jag inte har. En hel garderob med massa kläder men ändå inget att ha på sig. Konstigt det där) och surra skit! Och jag hoppas faktiskt det blir nått kalas efter middagen. Jag är sugen på att göra nått!! :)

...för engångsskull. Annars har jag blivit en torrboll. Tycker mest om att vara hemma, och att åka på krogen känns som ett straff av nått slag. Nä fy fan för krogen, skittråkigt! 
Kanske för att jag har fobi för att vara bakis! Ännu mer nu än förut, då man nu har ett litet monster att ta hand om dagen efter också.

Det jag därimot är jääävligt sugen på är en tjejkväll!! Trevligt sällskap, god mat, VIN och massa skitsnack! Det vill jag göra! Skratta av mig lite ;) 


Men först är det nyårsafton som står på schemat! :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0