Wonderful christmas

Igår var det fjärde advent och det stog pulkaåkningspremiär, julbak och klä granen på schemat. Hade ju kunnat bli en mysig dag! 

Ellen var miss surpuppa hela morron! Tänkte att hon var uttråkad, så vi gick ut och skulle prova pulkan för första gången. Tror ni hon tyckte det var kul? -nej! Hon började grina så fort jag började dra henne i den. Haha, Ååhh! Typiskt! 

Sen åkte vi till Therese och gänget för julbak. Men tre av tre ungar grinade. Mejja och Majken slutade ju tillslut men Ellen (aka miss surpuppa) ville inte vara nöjd och glad. Vi fick åka hem innan baket var klart! 

4:de advent slutade dock bra! Jag klädde granen medans Pär fixade en porterstek (mumma!!) och Ellen åt majs! Tomtarna kom också på plats och hemmet känns nu hemtrevligare än nånsin :) Dock blev det lite ont om plats att ställa tomtar på då vi har två klåfingrar här hemma! Nitro tuggade ju sönder två tomtar förra året och Ellen kommer ju ha ner dom ömtåliga så dom går sönder!


Idag ska vi till Therese igen för att fixa dom allra sista klapparna! Sen är det bara att känna lugnet innan jul! ;) Hoppas ungen är på bättre humör idag.
Hon ramlade ner från tevebänken idag! Med huvet före!!!!!! "FUCK!! Jävlar jävlar jävlar!!! Nej nej Neej!" Var det som kom ur min mun! Har aldrig hört henne grina så nångång förut! Men efter en kaka var hon nöjd och glad igen! :) nästan gladare än innan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0