6 veckor

Nu är helgen förbi. I fredags åkte vi till stan med Mia och Livia :) Premiärturen för oss. Och det gick så bra så, lillgrodan sov hela tiden :) 
Var och hälsade på på h&m, sååå kul att se alla igen! :) Längtar tills dom kommer och hälsar på!
Lillan fick iaf lite kläder, dock i större storlekar, men hon växer ju så fort! Jag passade på att köpa en ny sport-bh, nu är jag redo!! ;)

Efter en pizzamiddag drog vi vidare på ikea och köpa spjälsäng, det jag for in för att köpa. Blev ju såklart annat smått och gott också :) När vi såg kartongen tänkte vi "hur ska detta få plats?" Envisa jag skulle ju prompt trycka in båda barnvagnarna i bilen. "Äh det får plats!". "Jag får väl gå in och lämna tillbaka den i värsta fall."
Men det var aldrig nått alternativ i min värld! När vi skulle packa så gick det inte. Vi provade i framsätet, bakluckan, baksätet mellan barnstolarna.. Herregud vad vi bökade.. 
Det slutade med att vi öppnade kartongen och packade in del för del. Det gick ju bra, men måste ha sett förjävla kul ut! Hahaha. Jaja, hem kom vi iaf :)

Nitro gillade sängen iaf :)

Igår var den tråkigaste dagen på länge. Ellen sov inte alls bra på natten så jag var såååå trött. Och hon var grinig hela dagen också. Först kl.12 kunde jag äta frukost. (Pär var och jagade, annars kunde ju han ha tagit henne) Kvällen lördagsmys bestod av grin och skrik! Suck...

Lite mys med Nitro blev det på lördan iaf :)

Natten dock var bra! Hon drog till med 4 timmars sömn i rad. Tackarrrr! 

Idag blir gostjejen 6 veckor!!!? Jag fattar inte vart tiden tar vägen. För sex veckor sen låg vi på förlossningen och det skulle strax bli klart att det skulle bli snitt :) känns som igår. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0