Solskydd!

Usch vilken djungel det är allt med barnsaker! Problemet nu är solkräm. Vilken ska man köpa??? Måste ju köpa en nu så den hinner komma innan vi ska ut nånstans.

Den ska ju skydda bra, hålla bra, inte innehålla massa gifter och skit, parfymfri. Jag har suttit och kollat på så många och varit påväg att klicka hem dom, men så ångrar jag mig och "tänk om" det finns nån bättre. Så ist har Ellen fått varit utan. Det är ju bra :P Dock har hon ju inte varit i solen, utan hon sitter i skuggan men ändå! 

Pär tog med henne ut i lördags och skulle gå en sväng runt huset bara så hon fick titta lite! Jag kommer efter och ropar "men hon ska inte vara i solen!! Hon har ingen kräm på sig!!" Till svar fick jag "men sluta nu!". Hahaha, lite sol dör hon ju inte av. Men jag vill ha en bra solkräm för det!

Vilken kräm kör ni på till era små? 

Ellen fick klippa gräset med pappa i lördags :) Såååå fin bild! Synd på gräsklipparn bara, hade varit finare utan den ;)

Kommentarer
Postat av: Therese

Kolla Testfakta.se
Vi har en garnier tror jag, 50+ den ska vara bra!! Vit och orange flaska

Svar: Ja men jag hitta inte den nånstans på internet :/ skicka efter en från apotea ist :)
Nathalie

2014-07-07 @ 09:39:56
URL: http://Theresesilen.blogg.se
Postat av: Sara

Jag köper alltid på apoteket till oss allihopa. Främst för att jag inte brukar tåla någon annan. Men dom funkar bra, ACO (dom har en jättebra till ansiktet med 30 spf - och alla är "very water resistant") eller Eucerin. Apotea.se har snabb leverans. Har hört mycket positivt om EVY också.

Svar: Ja jag hade kollat på Eucerin. Så det fick bli en sån :)
Nathalie

2014-07-07 @ 10:01:17
URL: http://sarafernstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0